När går Stampen i Chicago?

Gamla visningar

Friday (4/9)
TV12
07:30-07:55

Stampen i Chicago

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om det dagliga arbetet på den annorlunda och familjeägda pantbanken Royal Pawn Shop i Chicago. Det är inte ovanligt med dramatik när kunder kommer in för att sälja eller köpa något. När bröderna Cohen gör affärer kan allt hända. De hamnar i bråk med sina barn, med sina kunder och med varandra.Del 9 av 9. Säsongsavslutning. Randy och Wayne tar sig ur butiken för att tillbringa dagen på en loppmarknad. De gör några utvärderingar, säljer ett par saker och går på jakt efter fynd.
Thursday (3/9)
TV12
07:30-07:55

Stampen i Chicago

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om det dagliga arbetet på den annorlunda och familjeägda pantbanken Royal Pawn Shop i Chicago. Det är inte ovanligt med dramatik när kunder kommer in för att sälja eller köpa något. När bröderna Cohen gör affärer kan allt hända. De hamnar i bråk med sina barn, med sina kunder och med varandra.Del 8 av 9. En rysk storpamp vill göra affärer med bröderna och erbjuder dem en uppgörelse som de får svårt att tacka nej till.
Wednesday (2/9)
TV12
07:30-07:55

Stampen i Chicago

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om det dagliga arbetet på den annorlunda och familjeägda pantbanken Royal Pawn Shop i Chicago. Det är inte ovanligt med dramatik när kunder kommer in för att sälja eller köpa något. När bröderna Cohen gör affärer kan allt hända. De hamnar i bråk med sina barn, med sina kunder och med varandra.Del 7 av 9. När en kund försöker sälja sin sons klassiska serietidningar kallar Wayne in en expert för att värdera dem.
Tuesday (1/9)
TV12
07:30-08:00

Stampen i Chicago

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om det dagliga arbetet på den annorlunda och familjeägda pantbanken Royal Pawn Shop i Chicago. Det är inte ovanligt med dramatik när kunder kommer in för att sälja eller köpa något. När bröderna Cohen gör affärer kan allt hända. De hamnar i bråk med sina barn, med sina kunder och med varandra.Del 6 av 9. En kund kommer till butiken för att sälja diamanter och Wayne misstänker att de kommer från en gammal maffiastöt.
Monday (31/8)
TV12
07:30-07:55

Stampen i Chicago

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om det dagliga arbetet på den annorlunda och familjeägda pantbanken Royal Pawn Shop i Chicago. Det är inte ovanligt med dramatik när kunder kommer in för att sälja eller köpa något. När bröderna Cohen gör affärer kan allt hända. De hamnar i bråk med sina barn, med sina kunder och med varandra.Del 5 av 9. Wayne provar på att sälja korv från sin nya korvkiosk medan Randy är nöjd med köpet av en muskelbil från 1970-talet.
Monday (31/8)
TV12
04:30-05:10

Stampen i Chicago

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om det dagliga arbetet på den annorlunda och familjeägda pantbanken Royal Pawn Shop i Chicago. Det är inte ovanligt med dramatik när kunder kommer in för att sälja eller köpa något. När bröderna Cohen gör affärer kan allt hända. De hamnar i bråk med sina barn, med sina kunder och med varandra.Del 4 av 9. Ett ovanligt föremål med kopplingar till maffian dyker upp i butiken, en säkerhetsvakt tar ledigt och Wayne vill köpa en korvkiosk, vilket Randy menar är en dålig idé.
Sunday (30/8)
TV12
04:30-05:00

Stampen i Chicago

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om det dagliga arbetet på den annorlunda och familjeägda pantbanken Royal Pawn Shop i Chicago. Det är inte ovanligt med dramatik när kunder kommer in för att sälja eller köpa något. När bröderna Cohen gör affärer kan allt hända. De hamnar i bråk med sina barn, med sina kunder och med varandra.Del 3 av 9. Wayne oroar sig för Randy då han satsar pengar på hästkapplöpning och problem uppstår.
Sunday (30/8)
TV12
04:00-04:30

Stampen i Chicago

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om det dagliga arbetet på den annorlunda och familjeägda pantbanken Royal Pawn Shop i Chicago. Det är inte ovanligt med dramatik när kunder kommer in för att sälja eller köpa något. När bröderna Cohen gör affärer kan allt hända. De hamnar i bråk med sina barn, med sina kunder och med varandra.Del 2 av 9. Wayne tror att han har gjort ett kap när han köper en dyr stereoanläggning men Randy tror att uppgörelsen är för bra för att vara sann. Bröderna riskerar att förlora mer än bara pengar när en kriminalinspektör dyker upp på jakt efter stöldgods.
Sunday (30/8)
TV12
03:30-04:00

Stampen i Chicago

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om det dagliga arbetet på den annorlunda och familjeägda pantbanken Royal Pawn Shop i Chicago. Det är inte ovanligt med dramatik när kunder kommer in för att sälja eller köpa något. När bröderna Cohen gör affärer kan allt hända. De hamnar i bråk med sina barn, med sina kunder och med varandra.Del 10 av 18. Randy och Wayne måste komma på en plan för att få tillbaka en familjeklenod då den säljs av misstag. Men Randys strategi går snett och bröderna inser att de är ute på djupt vatten.
Sunday (30/8)
TV12
03:00-03:30

Stampen i Chicago

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om det dagliga arbetet på den annorlunda och familjeägda pantbanken Royal Pawn Shop i Chicago. Det är inte ovanligt med dramatik när kunder kommer in för att sälja eller köpa något. När bröderna Cohen gör affärer kan allt hända. De hamnar i bråk med sina barn, med sina kunder och med varandra.Del 9 av 9. Bröderna försöker öppna ett gammalt kassaskåp, samtidigt som ett suspekt par kommer in med en stor samling exklusiva väskor. Frågan är om väskorna är äkta.