När går Titanic: Storhed og fald?

Gamla visningar

Monday (31/3)
DR2
00:25-01:15

Titanic: Storhed og fald

Titanic er klar til at stævne ud på sin jomfrurejse. Billetterne har været udsolgt i månedsvis, og pressen følger begivenheden intenst. Da skibet letter anker, er både Mark, Sofia, Violetta og Kitty ombord. Ingen af dem aner, hvad der venter forude.
Monday (24/3)
DR2
00:15-01:00

Titanic: Storhed og fald

Sofia forsøger igen at overtale Mark til at flytte til London, men Mark er i syv sind. Han har ikke opgivet at finde sin datter - og pludselig finder han et spor, der måske kan føre ham til hende. Samtidig kæmper Thomas Andrew for at få Titanic udstyret med nok redningsbåde til alle passagerer. Men skibets ejere vælger at ignorere ham - en beslutning, der skal vise sig at blive skæbnesvanger.
Monday (17/3)
DR2
00:15-01:10

Titanic: Storhed og fald

Mark har lovet Sofia at flytte til London med hende. Men da Titanics søsterskib Olympic bliver beskadiget under en storm, kan han ikke holde sit løfte. Mark må blive i Belfast for at hjælpe med at reparere Olympic. Men også Sofia må udsætte sine planer, da hendes far rammes af en arbejdsulykke.
Monday (10/3)
DR2
00:15-01:05

Titanic: Storhed og fald

Marineministeriet har åbnet en undersøgelse af skibet Olympics ulykke. Det bringer Mark til London, hvor han møder sin gamle veninde Kitty. Mark møder også marineministeren, en vis Winston Churchill, der har store planer for Marks skibsværft. Tilbage i Belfast er det blevet tid til at søsætte Titanic.
Monday (3/3)
DR2
00:15-01:05

Titanic: Storhed og fald

Valget nærmer sig, og der står meget på spil. Belfasts herskende klasse støtter den yderligtgående unionist Hatton, mens Michael McCann stiller op som kandidat for Labour. Fronten mellem fløjene er trukket hårdt op. Selv spørgsmålet om, hvordan Titanic gøres til et sikkert skib, bliver en del af kampen for politisk dominans.
Monday (24/2)
DR2
00:15-01:10

Titanic: Storhed og fald

Mark er blevet fyret, efter hans arbejdsgivere har opdaget, at han er katolik. Men det er ikke Marks eneste problem. Sofia er skuffet over, at han ikke har fortalt hende sandheden om sig selv. Nu beslutter Mark sig for at lægge alle kortene på bordet. Men hvordan vil Sofia reagere, når hun hører, at han er far til en lille pige?
Monday (17/2)
DR2
00:15-01:15

Titanic: Storhed og fald

I Belfast er den unge Mark Muir med til at bygge Titanic. Skibet Olympics ulykke har skabt en kæmpe arbejdspukkel på værftet, og da Mark foreslår at bygge Titanic med dobbeltskrog for at øge sikkerheden, taler han for døve ører. Samtidig er der stigende spændinger mellem byens samfundsklasser, og værftet bliver ramt af en stor strejke.
Monday (10/2)
DR2
00:25-01:15

Titanic: Storhed og fald

I Belfast er den unge Mark Muir med til at bygge luksusdamperen Titanic. For nogle år siden døde Marks kæreste Siobhan, men først nu har han fået at vide, at hun ventede hans barn og omkom i barselssengen. Barnet, en pige, overlevede. Men Mark må afbryde sit forsøg på at finde sin lille datter, da en ulykke gør, at han må koncentrere sig fuldt og helt om sit arbejde på værftet.
Monday (3/2)
DR2
00:20-01:10

Titanic: Storhed og fald

I Belfast er den unge metalekspert Mark Muir med til at bygge luksusdamperen Titanic. Byens protestantiske spidser har sat hæren ind mod en fredelig fagforeningsmarch. Det har kostet en ung lærer livet og skærpet konflikten mellem arbejderne og arbejdsgiverne. Men også skibsværftets bestyrelsesformand er chokeret over den dramatiske udvikling.
Monday (27/1)
DR2
00:30-01:20

Titanic: Storhed og fald

I Belfast er den unge metalekspert Mark Muir med til at bygge luksusdamperen Titanic. Mark har dog ikke fortalt sandheden om sin baggrund. I virkeligheden er han søn af en katolsk havnearbejder. Han frygter, at hans protestantiske arbejdsgivere vil afskedige ham, hvis de opdager, at han er katolik. Samtidig sætter byens protestantiske spidser hæren ind mod en fredelig fagforeningsmarch. Det får tragiske følger.