När går Frasier?

Gamla visningar

Sunday (2/11)
Kanal 9
09:05-09:30

Frasier: Frasier - 118 The life of the party

I detta avsnitt: Frasier och Niles begrundar sina eländiga kärleksliv och arrangerar ett singelparty för att avhjälpa sin nöd. Pappa Martin färgar håret och får vara med om en remarkabel upplevelse. Dr Frasier Crane är en pompös överanalyserande psykiater som har ett eget radioprogram. Hans neurotiska tillvaro invaderas av följande personer: pappa Martin, som bor hos sin son efter att ha skadats som polis. Den halvknasiga hemhjälpen och sjukgymnasten Daphne Moon. Snobbiga brorsan Niles, psykiater även han, som är olyckligt gift med Maris och kär i Daphne. På jobbet tampas Frasier med producenten och manslukerskan Roz och bullriga radiokollegan Bob "Bulldog" Briscoe. Amerikansk komediserie från 1996-1998. Originaltitel: Frasier.
Saturday (1/11)
Kanal 9
08:55-09:20

Frasier: Frasier - 117 Roz and the Schnoz

I detta avsnitt: När Roz träffar sin ofödda babys pappas föräldrar blir hon mycket oroad över ett karaktäristiskt ansiktsdrag som går i familjen - enorma näsor. Dr Frasier Crane är en pompös överanalyserande psykiater som har ett eget radioprogram. Hans neurotiska tillvaro invaderas av följande personer: pappa Martin, som bor hos sin son efter att ha skadats som polis. Den halvknasiga hemhjälpen och sjukgymnasten Daphne Moon. Snobbiga brorsan Niles, psykiater även han, som är olyckligt gift med Maris och kär i Daphne. På jobbet tampas Frasier med producenten och manslukerskan Roz och bullriga radiokollegan Bob "Bulldog" Briscoe. Amerikansk komediserie från 1996-1998. Originaltitel: Frasier.
Sunday (26/10)
Kanal 9
09:00-09:25

Frasier: Frasier - 116 First date

I detta avsnitt: Niles tar äntligen mod till sig och bjuder ut Daphne på middag, men när det väl gäller så sviker kuraget. Frasier blir trollbunden av en tv-såpa men vägrar erkänna det. Dr Frasier Crane är en pompös överanalyserande psykiater som har ett eget radioprogram. Hans neurotiska tillvaro invaderas av följande personer: pappa Martin, som bor hos sin son efter att ha skadats som polis. Den halvknasiga hemhjälpen och sjukgymnasten Daphne Moon. Snobbiga brorsan Niles, psykiater även han, som är olyckligt gift med Maris och kär i Daphne. På jobbet tampas Frasier med producenten och manslukerskan Roz och bullriga radiokollegan Bob "Bulldog" Briscoe. Amerikansk komediserie från 1996-1998. Originaltitel: Frasier.
Saturday (25/10)
Kanal 9
09:00-09:25

Frasier: Frasier - 115 Frasier gotta have it

I detta avsnitt: Frasier börjar dejta en vacker ung kvinna och vägrar erkänna ens för sig själv att han mest är intresserad av hennes fysiska företräden. Dr Frasier Crane är en pompös överanalyserande psykiater som har ett eget radioprogram. Hans neurotiska tillvaro invaderas av följande personer: pappa Martin, som bor hos sin son efter att ha skadats som polis. Den halvknasiga hemhjälpen och sjukgymnasten Daphne Moon. Snobbiga brorsan Niles, psykiater även han, som är olyckligt gift med Maris och kär i Daphne. På jobbet tampas Frasier med producenten och manslukerskan Roz och bullriga radiokollegan Bob "Bulldog" Briscoe. Amerikansk komediserie från 1996-1998. Originaltitel: Frasier.
Friday (24/10)
Kanal 9
02:40-03:10

Frasier: Frasier - 264 Goodnight, Seattle (1)

I detta avsnitt: Allra sista avsnittet. Niles och Daphne får barn, pappa Martin gifter sig, Roz får nytt jobb och Frasier bestämmer sig för att flytta till San Francisco. Sista säsongen för en av tidernas mest kritikerrosade och prisbelönta komediserier. Dr Frasier Crane är en pompös psykiater som har ett eget radioprogram och längtar efter den stora kärleken. Frasiers barske pappa Martin bor hos sin son och sköts om av hemhjälpen Daphne som är gift med Frasiers lillebror Niles, snobbig neurotisk psykiater även han. Vi får också träffa Frasiers heta producent Roz som ständigt är på jakt efter en man. Amerikansk komediserie från 2003-2004. Från dagen .Originaltitel: Frasier.
Friday (24/10)
Kanal 9
02:10-02:40

Frasier: Frasier - 263 Analyzing the Laughter

I detta avsnitt: Under en flygresa berättar Frasier i återblickar att han blivit erbjuden ett jobb i San Francisco, att Daphnes stökiga bröder hälsat på och att pappa Martin ska gifta sig. (forts i nästa avsnitt). Sista säsongen för en av tidernas mest kritikerrosade och prisbelönta komediserier. Dr Frasier Crane är en pompös psykiater som har ett eget radioprogram och längtar efter den stora kärleken. Frasiers barske pappa Martin bor hos sin son och sköts om av hemhjälpen Daphne som är gift med Frasiers lillebror Niles, snobbig neurotisk psykiater även han. Vi får också träffa Frasiers heta producent Roz som ständigt är på jakt efter en man. Amerikansk komediserie från 2003-2004. Från dagen .Originaltitel: Frasier.
Thursday (23/10)
Kanal 9
12:00-12:30

Frasier: Frasier - 264 Goodnight, Seattle (1)

I detta avsnitt: Allra sista avsnittet. Niles och Daphne får barn, pappa Martin gifter sig, Roz får nytt jobb och Frasier bestämmer sig för att flytta till San Francisco. Sista säsongen för en av tidernas mest kritikerrosade och prisbelönta komediserier. Dr Frasier Crane är en pompös psykiater som har ett eget radioprogram och längtar efter den stora kärleken. Frasiers barske pappa Martin bor hos sin son och sköts om av hemhjälpen Daphne som är gift med Frasiers lillebror Niles, snobbig neurotisk psykiater även han. Vi får också träffa Frasiers heta producent Roz som ständigt är på jakt efter en man. Amerikansk komediserie från 2003-2004. Även idag .Originaltitel: Frasier.
Thursday (23/10)
Kanal 9
11:35-12:00

Frasier: Frasier - 263 Analyzing the Laughter

I detta avsnitt: Under en flygresa berättar Frasier i återblickar att han blivit erbjuden ett jobb i San Francisco, att Daphnes stökiga bröder hälsat på och att pappa Martin ska gifta sig. (forts i nästa avsnitt). Sista säsongen för en av tidernas mest kritikerrosade och prisbelönta komediserier. Dr Frasier Crane är en pompös psykiater som har ett eget radioprogram och längtar efter den stora kärleken. Frasiers barske pappa Martin bor hos sin son och sköts om av hemhjälpen Daphne som är gift med Frasiers lillebror Niles, snobbig neurotisk psykiater även han. Vi får också träffa Frasiers heta producent Roz som ständigt är på jakt efter en man. Amerikansk komediserie från 2003-2004. Även idag .Originaltitel: Frasier.
Thursday (23/10)
Kanal 9
03:00-03:25

Frasier: Frasier - 262 Crock Tales

I detta avsnitt: Frasier tänker kasta en gammal lerkruka men drar sig till minnes alla spännande händelser som inträffat i samband med lerkrukan. Sista säsongen för en av tidernas mest kritikerrosade och prisbelönta komediserier. Dr Frasier Crane är en pompös psykiater som har ett eget radioprogram och längtar efter den stora kärleken. Frasiers barske pappa Martin bor hos sin son och sköts om av hemhjälpen Daphne som är gift med Frasiers lillebror Niles, snobbig neurotisk psykiater även han. Vi får också träffa Frasiers heta producent Roz som ständigt är på jakt efter en man. Amerikansk komediserie från 2003-2004. Från dagen .Originaltitel: Frasier.
Thursday (23/10)
Kanal 9
02:35-03:00

Frasier: Frasier - 261 Detour

I detta avsnitt: Frasier ska skjutsa Charlotte till tågstationen men hamnar i ödemarken hos en konstig familj och får dela rum med ett lik. Martin, Daphne och Niles ska intervjua en massör, en barnflicka och en strippa och missförstånden haglar. Sista säsongen för en av tidernas mest kritikerrosade och prisbelönta komediserier. Dr Frasier Crane är en pompös psykiater som har ett eget radioprogram och längtar efter den stora kärleken. Frasiers barske pappa Martin bor hos sin son och sköts om av hemhjälpen Daphne som är gift med Frasiers lillebror Niles, snobbig neurotisk psykiater även han. Vi får också träffa Frasiers heta producent Roz som ständigt är på jakt efter en man. Amerikansk komediserie från 2003-2004. Från dagen .Originaltitel: Frasier.