När går White Collar?

Gamla visningar

Thursday (30/7)
Kanal 11
00:40-01:35

White Collar: White Collar - 62 In the Wind

I detta avsnitt: Neal och Peter är en stöt ifrån att få tag på bevislådan som är gömd inne i Empire State Building. Samtidigt har senator Pratt anlitat en liten armé FBI-agenter för att hitta lådan före Neal. Gentlemannatjuven Neal Caffrey sitter i fängelse med fyra år kvar. Han bestämmer sig för att sluta ett avtal med FBI-agenten Burke - han ska hjälpa FBI att sätta dit andra brottslingar med hjälp av sin expertis som erfaren förfalskare och konstkännare. Caffrey släpps och ställer sin kunskap och erfarenhet till FBIs förfogande. Amerikansk dramakomediserie från 2012-2013. Originaltitel: White Collar.
Wednesday (29/7)
Kanal 11
00:45-01:45

White Collar: White Collar - 61 The Original

I detta avsnitt: Peter och Neal kommer närmare att lösa mysteriet med Ellens bevislåda och samtidigt gräver de sig djupare in i världen av skulpturförfalskningar. Gentlemannatjuven Neal Caffrey sitter i fängelse med fyra år kvar. Han bestämmer sig för att sluta ett avtal med FBI-agenten Burke - han ska hjälpa FBI att sätta dit andra brottslingar med hjälp av sin expertis som erfaren förfalskare och konstkännare. Caffrey släpps och ställer sin kunskap och erfarenhet till FBIs förfogande. Amerikansk dramakomediserie från 2012-2013. Originaltitel: White Collar.
Tuesday (28/7)
Kanal 11
00:55-01:50

White Collar: White Collar - 60 Shoot The Moon

I detta avsnitt: Peter och Neal tar upp jakten på en kriminell duo som är mitt i en himlastormande romans, men de tar sig an fallet på vitt skilda sätt. Gentlemannatjuven Neal Caffrey sitter i fängelse med fyra år kvar. Han bestämmer sig för att sluta ett avtal med FBI-agenten Burke - han ska hjälpa FBI att sätta dit andra brottslingar med hjälp av sin expertis som erfaren förfalskare och konstkännare. Caffrey släpps och ställer sin kunskap och erfarenhet till FBIs förfogande. Amerikansk dramakomediserie från 2012-2013. Originaltitel: White Collar.
Friday (24/7)
Kanal 11
01:20-02:20

White Collar: White Collar - 59 Empire City

I detta avsnitt: Peter och Neal utreder ett fall som inbegriper förfalskning och penningtvätt och det leder dem till två ikoniska New York-institutioner: taxibilar och jazz. Gentlemannatjuven Neal Caffrey sitter i fängelse med fyra år kvar. Han bestämmer sig för att sluta ett avtal med FBI-agenten Burke - han ska hjälpa FBI att sätta dit andra brottslingar med hjälp av sin expertis som erfaren förfalskare och konstkännare. Caffrey släpps och ställer sin kunskap och erfarenhet till FBIs förfogande. Amerikansk dramakomediserie från 2012-2013. Originaltitel: White Collar.
Thursday (23/7)
Kanal 11
00:40-01:35

White Collar: White Collar - 58 Brass Tacks

I detta avsnitt: Peter och Neal samarbetar för att få reda på vad senator Pratt har för motiv och varför han är inblandad med korrupta poliser. Men utredningen leder till flera obesvarade frågor och är farligare än de kunnat ana. Gentlemannatjuven Neal Caffrey sitter i fängelse med fyra år kvar. Han bestämmer sig för att sluta ett avtal med FBI-agenten Burke - han ska hjälpa FBI att sätta dit andra brottslingar med hjälp av sin expertis som erfaren förfalskare och konstkännare. Caffrey släpps och ställer sin kunskap och erfarenhet till FBIs förfogande. Amerikansk dramakomediserie från 2012-2013. Originaltitel: White Collar.
Wednesday (22/7)
Kanal 11
00:35-01:35

White Collar: White Collar - 57 Family Business

I detta avsnitt: Neal jagar en irländsk gangster som är inblandad i affärer med falsk whisky och han försöker avslöja sanningen om hans pappas brott. Gentlemannatjuven Neal Caffrey sitter i fängelse med fyra år kvar. Han bestämmer sig för att sluta ett avtal med FBI-agenten Burke - han ska hjälpa FBI att sätta dit andra brottslingar med hjälp av sin expertis som erfaren förfalskare och konstkännare. Caffrey släpps och ställer sin kunskap och erfarenhet till FBIs förfogande. Amerikansk dramakomediserie från 2012-2013. Originaltitel: White Collar.
Tuesday (21/7)
Kanal 11
00:55-01:50

White Collar: White Collar - 56 Vested Interest

I detta avsnitt: Peter och Neal är med på en FBI-konferens där någon försöker stjäla mycket viktig försvarsteknologi. Men de upptäcker snart att tjuven har planer på att ta något mycket mer värdefullt från FBI. Gentlemannatjuven Neal Caffrey sitter i fängelse med fyra år kvar. Han bestämmer sig för att sluta ett avtal med FBI-agenten Burke - han ska hjälpa FBI att sätta dit andra brottslingar med hjälp av sin expertis som erfaren förfalskare och konstkännare. Caffrey släpps och ställer sin kunskap och erfarenhet till FBIs förfogande. Amerikansk dramakomediserie från 2012-2013. Originaltitel: White Collar.
Friday (17/7)
Kanal 11
01:15-02:10

White Collar: White Collar - 55 Gloves Off

I detta avsnitt: Peter skickar Neal för att infiltrera Wall streets innersta börsmäklarkretsar. Neal upptäcker att börsmäklare slåss om insiderinformation i en hemlig boxningsklubb. Gentlemannatjuven Neal Caffrey sitter i fängelse med fyra år kvar. Han bestämmer sig för att sluta ett avtal med FBI-agenten Burke - han ska hjälpa FBI att sätta dit andra brottslingar med hjälp av sin expertis som erfaren förfalskare och konstkännare. Caffrey släpps och ställer sin kunskap och erfarenhet till FBIs förfogande. Amerikansk dramakomediserie från 2012-2013. Originaltitel: White Collar.
Thursday (16/7)
Kanal 11
00:40-01:35

White Collar: White Collar - 54 Ancient History

I detta avsnitt: Teamet utreder inbrott på muséer där antika objekt varit bytet. Gentlemannatjuven Neal Caffrey sitter i fängelse med fyra år kvar. Han bestämmer sig för att sluta ett avtal med FBI-agenten Burke - han ska hjälpa FBI att sätta dit andra brottslingar med hjälp av sin expertis som erfaren förfalskare och konstkännare. Caffrey släpps och ställer sin kunskap och erfarenhet till FBIs förfogande. Amerikansk dramakomediserie från 2012-2013. Originaltitel: White Collar.
Wednesday (15/7)
Kanal 11
00:50-01:45

White Collar: White Collar - 53 Compromising Positions

I detta avsnitt: En politisk fixare försöker underminera rättegången mot en brottsling som Peter vill sätta i fängelse. Gentlemannatjuven Neal Caffrey sitter i fängelse med fyra år kvar. Han bestämmer sig för att sluta ett avtal med FBI-agenten Burke - han ska hjälpa FBI att sätta dit andra brottslingar med hjälp av sin expertis som erfaren förfalskare och konstkännare. Caffrey släpps och ställer sin kunskap och erfarenhet till FBIs förfogande. Amerikansk dramakomediserie från 2012-2013. Originaltitel: White Collar.