När går Actors studio: Conan O'Brien?

Gamla visningar

Sunday (26/1)
Kunskapskanalen
23:00-00:30

Actors studio: Conan O'Brien

Del 11 av 20. Några av världens största namn inom film och tv berättar om sin syn på sitt arbete och sin konst. James Lipton intervjuar skådespelare, komiker, musiker och regissörer. I kväll: Conan O'Brien, amerikask manusförfattare, komiker och talkshow-värd. På 80-talet var han prisbelönad manusförfattare till Saturday Night Live och Simpsons. Han fick senare en egen talkshow: Late Night with Conan O'Brien och 2009 blev han programledare för legendariska The Tonight Show på NBC. Efter endast sju månader uppstod en fejd mellan honom och mediejätten NBC och Conan sattes i karantän och fick inte visa sig i amerikansk tv. Men i september 2010 fick han så en egen pratshow som heter Conan på kabel-tv-kanalen TBS. Från 24/1 i K. Även i K 27/1.
Saturday (25/1)
Kunskapskanalen
17:50-19:20

Actors studio: Conan O'Brien

Del 11 av 20. Några av världens största namn inom film och tv berättar om sin syn på sitt arbete och sin konst. James Lipton intervjuar skådespelare, komiker, musiker och regissörer. I kväll: Conan O'Brien, amerikask manusförfattare, komiker och talkshow-värd. På 80-talet var han prisbelönad manusförfattare till Saturday Night Live och Simpsons. Han fick senare en egen talkshow: Late Night with Conan O'Brien och 2009 blev han programledare för legendariska The Tonight Show på NBC. Efter endast sju månader uppstod en fejd mellan honom och mediejätten NBC och Conan sattes i karantän och fick inte visa sig i amerikansk tv. Men i september 2010 fick han så en egen pratshow som heter Conan på kabel-tv-kanalen TBS. Från 24/1 i K. Även i K 26/1.
Friday (24/1)
Kunskapskanalen
22:00-23:30

Actors studio: Conan O'Brien

Del 11 av 20. Några av världens största namn inom film och tv berättar om sin syn på sitt arbete och sin konst. James Lipton intervjuar skådespelare, komiker, musiker och regissörer. I kväll: Conan O'Brien, amerikask manusförfattare, komiker och talkshow-värd. På 80-talet var han prisbelönad manusförfattare till Saturday Night Live och Simpsons. Han fick senare en egen talkshow: Late Night with Conan O'Brien och 2009 blev han programledare för legendariska The Tonight Show på NBC. Efter endast sju månader uppstod en fejd mellan honom och mediejätten NBC och Conan sattes i karantän och fick inte visa sig i amerikansk tv. Men i september 2010 fick han så en egen pratshow som heter Conan på kabel-tv-kanalen TBS. Även i K 25/1 och K 26/1.