Vilken kanal visar Hart of Dixie?

Gamla visningar

Wednesday (22/7)
Kanal 11
07:15-08:10

Hart of Dixie: Hart of Dixie - 44 On the Road Again

I detta avsnitt: Efter en tuff tid i Bluebell bestämmer sig Zoe för att hon behöver koppla av i New York City. Men en medicinsk nödsituation på planet tvingar henne att avsluta resan med en oväntad följeslagare. Zoe är en målmedveten ung läkare som slutade läkarlinjen som kursetta och har som ambition att bli hjärtkirurg. När Zoe inte får den tjänst hon vill ha lämnar hon New York och accepterar ett erbjudande att driva en läkarpraktik i den lilla staden Bluebelle i Alabama. Zoe upptäcker att det finns många som gärna ser att hon åker tillbaka till New York - bland annat Brick Breeland som driver den konkurrerande mottagningen, och hans dotter Lemon. Amerikansk dramaserie från 2012-2013. Från Kanal 11 21/7. Originaltitel: Hart of Dixie.
Tuesday (21/7)
Kanal 11
17:00-18:00

Hart of Dixie: Hart of Dixie - 44 On the Road Again

I detta avsnitt: Efter en tuff tid i Bluebell bestämmer sig Zoe för att hon behöver koppla av i New York City. Men en medicinsk nödsituation på planet tvingar henne att avsluta resan med en oväntad följeslagare. Zoe är en målmedveten ung läkare som slutade läkarlinjen som kursetta och har som ambition att bli hjärtkirurg. När Zoe inte får den tjänst hon vill ha lämnar hon New York och accepterar ett erbjudande att driva en läkarpraktik i den lilla staden Bluebelle i Alabama. Zoe upptäcker att det finns många som gärna ser att hon åker tillbaka till New York - bland annat Brick Breeland som driver den konkurrerande mottagningen, och hans dotter Lemon. Amerikansk dramaserie från 2012-2013. Även Kanal 11 22/7. Originaltitel: Hart of Dixie.
Tuesday (21/7)
Kanal 11
07:15-08:10

Hart of Dixie: Hart of Dixie - 43 I'm Moving On

I detta avsnitt: Zoe försöker sig på nätdejting, utan framgång, och då tar Rose och Max saken i egna händer och leker matchmaker. George gör allt för att bevisa för Tansy att de hör ihop, men hon har sina tvivel. Zoe är en målmedveten ung läkare som slutade läkarlinjen som kursetta och har som ambition att bli hjärtkirurg. När Zoe inte får den tjänst hon vill ha lämnar hon New York och accepterar ett erbjudande att driva en läkarpraktik i den lilla staden Bluebelle i Alabama. Zoe upptäcker att det finns många som gärna ser att hon åker tillbaka till New York - bland annat Brick Breeland som driver den konkurrerande mottagningen, och hans dotter Lemon. Amerikansk dramaserie från 2012-2013. Från Kanal 11 20/7. Originaltitel: Hart of Dixie.
Monday (20/7)
Kanal 11
17:00-18:00

Hart of Dixie: Hart of Dixie - 43 I'm Moving On

I detta avsnitt: Zoe försöker sig på nätdejting, utan framgång, och då tar Rose och Max saken i egna händer och leker matchmaker. George gör allt för att bevisa för Tansy att de hör ihop, men hon har sina tvivel. Zoe är en målmedveten ung läkare som slutade läkarlinjen som kursetta och har som ambition att bli hjärtkirurg. När Zoe inte får den tjänst hon vill ha lämnar hon New York och accepterar ett erbjudande att driva en läkarpraktik i den lilla staden Bluebelle i Alabama. Zoe upptäcker att det finns många som gärna ser att hon åker tillbaka till New York - bland annat Brick Breeland som driver den konkurrerande mottagningen, och hans dotter Lemon. Amerikansk dramaserie från 2012-2013. Även Kanal 11 21/7. Originaltitel: Hart of Dixie.
Monday (20/7)
Kanal 11
07:15-08:10

Hart of Dixie: Hart of Dixie - 42 If Tomorrow Never Comes

I detta avsnitt: Zoe lurar Jonah att avslöja en hemlighet om Brick men då råkar hon ställa till elände för Brick och hans kärleksliv. Wade och Lemon måste lära sig att samarbeta men det går snett när båda försöker bevisa att de vet bäst. Tansys bröder kommer på överraskningsbesök. Zoe är en målmedveten ung läkare som slutade läkarlinjen som kursetta och har som ambition att bli hjärtkirurg. När Zoe inte får den tjänst hon vill ha lämnar hon New York och accepterar ett erbjudande att driva en läkarpraktik i den lilla staden Bluebelle i Alabama. Zoe upptäcker att det finns många som gärna ser att hon åker tillbaka till New York - bland annat Brick Breeland som driver den konkurrerande mottagningen, och hans dotter Lemon. Amerikansk dramaserie från 2012-2013. Från Kanal 11 17/7. Originaltitel: Hart of Dixie.
Friday (17/7)
Kanal 11
17:00-18:00

Hart of Dixie: Hart of Dixie - 42 If Tomorrow Never Comes

I detta avsnitt: Zoe lurar Jonah att avslöja en hemlighet om Brick men då råkar hon ställa till elände för Brick och hans kärleksliv. Wade och Lemon måste lära sig att samarbeta men det går snett när båda försöker bevisa att de vet bäst. Tansys bröder kommer på överraskningsbesök. Zoe är en målmedveten ung läkare som slutade läkarlinjen som kursetta och har som ambition att bli hjärtkirurg. När Zoe inte får den tjänst hon vill ha lämnar hon New York och accepterar ett erbjudande att driva en läkarpraktik i den lilla staden Bluebelle i Alabama. Zoe upptäcker att det finns många som gärna ser att hon åker tillbaka till New York - bland annat Brick Breeland som driver den konkurrerande mottagningen, och hans dotter Lemon. Amerikansk dramaserie från 2012-2013. Även Kanal 11 20/7. Originaltitel: Hart of Dixie.
Friday (17/7)
Kanal 11
07:15-08:10

Hart of Dixie: Hart of Dixie - 41 This Kiss

I detta avsnitt: Staden ska sätta upp en föreställning med Shakespeares mest berömda scener och George och Zoe ska spela Romeo och Julia för att visa alla att de har kommit över varandra. Lemon och Wade är entusiastiska över att ta över Rammer Jammer men det blir panik när de blir av med all personal två dagar före öppnandet. Zoe är en målmedveten ung läkare som slutade läkarlinjen som kursetta och har som ambition att bli hjärtkirurg. När Zoe inte får den tjänst hon vill ha lämnar hon New York och accepterar ett erbjudande att driva en läkarpraktik i den lilla staden Bluebelle i Alabama. Zoe upptäcker att det finns många som gärna ser att hon åker tillbaka till New York - bland annat Brick Breeland som driver den konkurrerande mottagningen, och hans dotter Lemon. Amerikansk dramaserie från 2012-2013. Från Kanal 11 16/7. Originaltitel: Hart of Dixie.
Thursday (16/7)
Kanal 11
17:00-18:00

Hart of Dixie: Hart of Dixie - 41 This Kiss

I detta avsnitt: Staden ska sätta upp en föreställning med Shakespeares mest berömda scener och George och Zoe ska spela Romeo och Julia för att visa alla att de har kommit över varandra. Lemon och Wade är entusiastiska över att ta över Rammer Jammer men det blir panik när de blir av med all personal två dagar före öppnandet. Zoe är en målmedveten ung läkare som slutade läkarlinjen som kursetta och har som ambition att bli hjärtkirurg. När Zoe inte får den tjänst hon vill ha lämnar hon New York och accepterar ett erbjudande att driva en läkarpraktik i den lilla staden Bluebelle i Alabama. Zoe upptäcker att det finns många som gärna ser att hon åker tillbaka till New York - bland annat Brick Breeland som driver den konkurrerande mottagningen, och hans dotter Lemon. Amerikansk dramaserie från 2012-2013. Även Kanal 11 17/7. Originaltitel: Hart of Dixie.
Thursday (16/7)
Kanal 11
07:15-08:10

Hart of Dixie: Hart of Dixie - 40 Why Don't We Get Drunk?

I detta avsnitt: Lavons storslagna planer att göra Bluebell till ett stort resmål för vårlovsresenärer stöter på oväntade hinder när en annan stad har samma planer och tar till fula knep för att lyckas. Zoe är en målmedveten ung läkare som slutade läkarlinjen som kursetta och har som ambition att bli hjärtkirurg. När Zoe inte får den tjänst hon vill ha lämnar hon New York och accepterar ett erbjudande att driva en läkarpraktik i den lilla staden Bluebelle i Alabama. Zoe upptäcker att det finns många som gärna ser att hon åker tillbaka till New York - bland annat Brick Breeland som driver den konkurrerande mottagningen, och hans dotter Lemon. Amerikansk dramaserie från 2012-2013. Från Kanal 11 15/7. Originaltitel: Hart of Dixie.
Wednesday (15/7)
Kanal 11
17:00-18:00

Hart of Dixie: Hart of Dixie - 40 Why Don't We Get Drunk?

I detta avsnitt: Lavons storslagna planer att göra Bluebell till ett stort resmål för vårlovsresenärer stöter på oväntade hinder när en annan stad har samma planer och tar till fula knep för att lyckas. Zoe är en målmedveten ung läkare som slutade läkarlinjen som kursetta och har som ambition att bli hjärtkirurg. När Zoe inte får den tjänst hon vill ha lämnar hon New York och accepterar ett erbjudande att driva en läkarpraktik i den lilla staden Bluebelle i Alabama. Zoe upptäcker att det finns många som gärna ser att hon åker tillbaka till New York - bland annat Brick Breeland som driver den konkurrerande mottagningen, och hans dotter Lemon. Amerikansk dramaserie från 2012-2013. Även Kanal 11 16/7. Originaltitel: Hart of Dixie.