Vilken kanal visar Tre dygn med nanny?

Gamla visningar

Friday (25/9)
TV4
12:50-13:55

Tre dygn med nanny

Brittisk dokumentärserie från 2013. Barnspecialisten Kathryn Mewes hjälper familjer som har problem att skapa ett lugnt och fridfullt hushåll. Hon använder sig av sin unika tredagarsplan för familjerna.Del 4 av 4. Säsongsavslutning. Kathryn flyttar in hos den ensamstående mamman Susan som lever med sina söner, Isaac, fem år, och Jacob, tre år. Pojkarna styr och ställer i hemmet och Susan är i desperat behov av att få hjälp att få ordning på dem.
Thursday (24/9)
TV4
12:50-13:55

Tre dygn med nanny

Brittisk dokumentärserie från 2013. Barnspecialisten Kathryn Mewes hjälper familjer som har problem att skapa ett lugnt och fridfullt hushåll. Hon använder sig av sin unika tredagarsplan för familjerna.Del 3 av 4. Kathryn Mewes tar sig an familjen Vickers som har sönerna Jack och Alfie. Eftersom pappa Ross arbetar mycket har mamma Lisa huvudansvaret för barnen och hon är nu på bristningsgränsen. Kathryn flyttar in hos familjen under tre dagar för att ge dem råd och hjälp samt praktiska övningar.
Wednesday (23/9)
TV4
12:50-13:55

Tre dygn med nanny

Brittisk dokumentärserie från 2013. Barnspecialisten Kathryn Mewes hjälper familjer som har problem att skapa ett lugnt och fridfullt hushåll. Hon använder sig av sin unika tredagarsplan för familjerna.Del 2 av 4. Sam och Jason kämpar med sina trillingar och har helt olika syn på uppfostran. För att få disciplin på dem anser Jason att det är helt i sin ordning att ge dem en örfil men Sam håller inte med. Barnspecialisten Kathryn Mewes kommer till deras hjälp.
Tuesday (22/9)
TV4
12:50-13:55

Tre dygn med nanny

Brittisk dokumentärserie från 2013. Barnspecialisten Kathryn Mewes hjälper familjer som har problem att skapa ett lugnt och fridfullt hushåll. Hon använder sig av sin unika tredagarsplan för familjerna.Del 1 av 4. Reprisstart. Susan och James Rogers har tvillingarna Alfie och Harry. James är hemma med barnen och får hantera deras utbrott hela dagarna medan Susan fasar för att komma hem från jobbet och ta hand om nattningen. De är i desperat behov av hjälp och Kathryn Mewes kommer till deras undsättning.
Thursday (30/1)
TV4
20:00-21:00

Tre dygn med nanny

Del 3 av 4. Kathryn Mewes tar sig an familjen Vickers som har sönerna Jack och Alfie. Eftersom pappa Ross arbetar mycket har mamma Lisa huvudansvaret för barnen och hon är nu på bristningsgränsen. Kathryn flyttar in hos familjen under tre dagar för att ge dem råd och hjälp samt praktiska övningar.
Saturday (25/1)
TV4
16:55-17:55

Tre dygn med nanny

Del 2 av 4. Sam och Jason kämpar med sina trillingar och har helt olika syn på uppfostran. För att få disciplin på dem anser Jason att det är helt i sin ordning att ge dem en örfil men Sam håller inte med. Barnspecialisten Kathryn Mewes kommer till deras hjälp.