Vilken kanal visar Djurskyddsinspektörerna?

Gamla visningar

Saturday (29/8)
Sjuan
19:00-20:00

Djurskyddsinspektörerna

Svensk dokumentärserie från 2014. Här skildras vardagen för djurens bästa vänner, djurinspektörer. De arbetar på länsstyrelsen i Kristianstad och deras uppgift är att kontrollera djur som hålls av människor. Målet är att se till så att djuren behandlas väl och skyddas mot onödigt lidande.Del 5 av 6. Henriette och Malin upptäcker några övergivna valpar på ett industriområde fullt av skrot. Problemet är att de inte hittar någon väg in för att kunna rädda hundarna och de blir tvungna att tillkalla polis. Peter och Anna träffar en hundägare som inser att hans bästa väns tid närmar sig sitt slut.
Saturday (29/8)
Sjuan
18:00-19:00

Djurskyddsinspektörerna

Svensk dokumentärserie från 2014. Här skildras vardagen för djurens bästa vänner, djurinspektörer. De arbetar på länsstyrelsen i Kristianstad och deras uppgift är att kontrollera djur som hålls av människor. Målet är att se till så att djuren behandlas väl och skyddas mot onödigt lidande.Del 3 av 6. Peter och Rosita upptäcker några undernärda och skadade får och blir tvungna att tillkalla veterinär. Senare kallas de till ett gammalt par med en sjuk hund.
Saturday (22/8)
Sjuan
19:00-20:00

Djurskyddsinspektörerna

Svensk dokumentärserie från 2014. Här skildras vardagen för djurens bästa vänner, djurinspektörer. De arbetar på länsstyrelsen i Kristianstad och deras uppgift är att kontrollera djur som hålls av människor. Målet är att se till så att djuren behandlas väl och skyddas mot onödigt lidande.Del 2 av 6. Peter och Anna åker ut för att titta till några lamor som ändrat sina beteenden. Henriette och Malin beger sig till en djurägare som tidigare fått djurförbud. Nu har det kommit in en ny anmälan om att mannen trotsat förbudet.
Saturday (22/8)
Sjuan
18:00-19:00

Djurskyddsinspektörerna

Svensk dokumentärserie från 2014. Här skildras vardagen för djurens bästa vänner, djurinspektörer. De arbetar på länsstyrelsen i Kristianstad och deras uppgift är att kontrollera djur som hålls av människor. Målet är att se till så att djuren behandlas väl och skyddas mot onödigt lidande.Del 1 av 6. Reprisstart. Peter och Anna inspekterar fjäderfän som saknar foder och vatten. Mattias och Malin besöker en hundimportör och möts av en fruktansvärd syn. För många hundar har gjort miljön oacceptabel och importören riskerar att få sitt tillstånd indraget.
Thursday (30/1)
TV4
21:00-22:00

Djurskyddsinspektörerna

Del 4 av 6. Per och Rosita följer upp en anmälan om misskötsel av hundar och det visar sig att för många hundar trängs på för liten plats och djurägaren riskerar att förlora sitt tillstånd. Mattias och Malin gör tullkontroller.
Sunday (26/1)
TV4
14:30-15:30

Djurskyddsinspektörerna

Del 3 av 6. Peter och Rosita upptäcker några undernärda och skadade får och blir tvungna att tillkalla veterinär. Senare kallas de till ett gammalt par med en sjuk hund.