När börjar Meat Men?

Gamla visningar

Sunday (2/2)
Kanal 9
16:45-17:10

Meat Men: Meat Men - 5 Grandpas secret sausage recipe

I detta avsnitt: Kockarna på Torissi vill beställa en italiensk korv till nya restaurangen Parm. Pat Jr letar upp farfaderns korvrecept och använder pappa Pat som försökskanin. Mark annonserar efter en ny erfaren slaktare och Mark och förmannen Mike tar hand om ett av företagets stora problem - alla parkeringsböter som varubilarna drar på sig. Pat den äldre tar med sig sin högra hand Rosa och en låda burgare för att försöka övertala domaren att skriva av böterna, mot att man tar tag i problemet. Möt Meat Men - männen bakom familjeföretaget Pat LaFrieda Wholesale Meats som hamburgerfrälst New York och fått storstadens finkrogar att lova evig trohet. Pat LaFrieda driver familjeföretaget tillsammans med fadern Pat Sr och kusinen Mark Pastore med brinnande passion. LaFriedas skräddarsydda färsblandningar har flyttat in hamburgaren i de finaste salongerna och gett företaget ett antal lovprisningar. Här följer vi det expanderade köttföretaget i alla deras vardagliga sysslor. Amerikansk dokumentärserie från 2011. Även Kanal 9 8/2. Originaltitel: Meat Men.
Saturday (1/2)
Kanal 9
12:40-13:05

Meat Men: Meat Men - 4 Stakes on the plane

I detta avsnitt: Pat Jr och Mark reser till Miami för att skaffa nya kunder och Pat Sr tar hand om leveranserna på hemmaplan. I Miami träffar de två kockar som utmanar dem att ta hand om en order till kvällens middag. Om Pat Sr kan klarar av att hantera beställningen och leverera i tid till middagen så har de vunnit en ny kund. Möt Meat Men - männen bakom familjeföretaget Pat LaFrieda Wholesale Meats som hamburgerfrälst New York och fått storstadens finkrogar att lova evig trohet. Pat LaFrieda driver familjeföretaget tillsammans med fadern Pat Sr och kusinen Mark Pastore med brinnande passion. LaFriedas skräddarsydda färsblandningar har flyttat in hamburgaren i de finaste salongerna och gett företaget ett antal lovprisningar. Här följer vi det expanderade köttföretaget i alla deras vardagliga sysslor. Amerikansk dokumentärserie från 2011. Från Kanal 9 26/1. Originaltitel: Meat Men.
Sunday (26/1)
Kanal 9
16:40-17:05

Meat Men: Meat Men - 4 Stakes on the plane

I detta avsnitt: Pat Jr och Mark reser till Miami för att skaffa nya kunder och Pat Sr tar hand om leveranserna på hemmaplan. I Miami träffar de två kockar som utmanar dem att ta hand om en order till kvällens middag. Om Pat Sr kan klarar av att hantera beställningen och leverera i tid till middagen så har de vunnit en ny kund. Möt Meat Men - männen bakom familjeföretaget Pat LaFrieda Wholesale Meats som hamburgerfrälst New York och fått storstadens finkrogar att lova evig trohet. Pat LaFrieda driver familjeföretaget tillsammans med fadern Pat Sr och kusinen Mark Pastore med brinnande passion. LaFriedas skräddarsydda färsblandningar har flyttat in hamburgaren i de finaste salongerna och gett företaget ett antal lovprisningar. Här följer vi det expanderade köttföretaget i alla deras vardagliga sysslor. Amerikansk dokumentärserie från 2011. Även Kanal 9 1/2. Originaltitel: Meat Men.
Saturday (25/1)
Kanal 9
12:50-13:15

Meat Men: Meat Men - 3 Burger Re-mix

I detta avsnitt: Kockarna på Resto är kända för sina fantastiska burgare, men funderar på att byta färsleverantör. Därför utmanar de Pat Jr och Mark att återskapa deras patenterade blandning. Dessutom vill ett sällskap på Resto ha helstekt gris som Pat levererar själv ända in i köket. Dessutom tittar Pat den äldre på nya lastbilar. Möt Meat Men - männen bakom familjeföretaget Pat LaFrieda Wholesale Meats som hamburgerfrälst New York och fått storstadens finkrogar att lova evig trohet. Pat LaFrieda driver familjeföretaget tillsammans med fadern Pat Sr och kusinen Mark Pastore med brinnande passion. LaFriedas skräddarsydda färsblandningar har flyttat in hamburgaren i de finaste salongerna och gett företaget ett antal lovprisningar. Här följer vi det expanderade köttföretaget i alla deras vardagliga sysslor. Amerikansk dokumentärserie från 2011. Från Kanal 9 19/1. Originaltitel: Meat Men.