När börjar Men of a Certain Age?

Gamla visningar

Tuesday (27/1)
Kanal 5
04:00-04:40

Men of a Certain Age: Men of a Certain Age - 22 Hold Your Finish

I detta avsnitt: Joe har stora drömmar när han ska vara med i en seniorturnering i golf. Owen och hans far har en avgörande diskussion om framtiden för familjens bilfirma. Terry upptäcker en ny passion. Här möter vi tre vänner som känt varandra sen skoltiden och nu har blivit väldigt medelålders. Joe är en frånskild tvåbarnsfar med neurotiska problem som drömde om att bli golfproffs men istället blev ägare till en partyaffär. Owen är en stressad småbarnsfar som kämpar med både diabetes och en husrenovering och han avskyr sitt jobb som bilförsäljare. Terry är en misslyckad skådis som försörjer sig på ströjobb och är en riktig kvinnokarl. Amerikansk dramakomediserie från 2010-2011. Originaltitel: Men of a Certain Age.
Friday (23/1)
Kanal 5
04:10-04:55

Men of a Certain Age: Men of a Certain Age - 21 Whatever Gets You Through the Night

I detta avsnitt: Owen och Terry slår sina kloka huvuden ihop för att göra en ny reklamfilm för bilfirman. Joe kämpar för att rädda sin butik och bygga upp sitt liv, men det förflutna kommer tillbaka för att hemsöka honom. Här möter vi tre vänner som känt varandra sen skoltiden och nu har blivit väldigt medelålders. Joe är en frånskild tvåbarnsfar med neurotiska problem som drömde om att bli golfproffs men istället blev ägare till en partyaffär. Owen är en stressad småbarnsfar som kämpar med både diabetes och en husrenovering och han avskyr sitt jobb som bilförsäljare. Terry är en misslyckad skådis som försörjer sig på ströjobb och är en riktig kvinnokarl. Amerikansk dramakomediserie från 2010-2011. Originaltitel: Men of a Certain Age.
Thursday (22/1)
Kanal 5
04:20-05:00

Men of a Certain Age: Men of a Certain Age - 20 Can't Let That Slide

I detta avsnitt: Owen placerar ut dolda kameror på företaget för att hålla koll på vad säljarna egentligen gör. Terrys dejtkväll går inte alls som han tänkt sig. Här möter vi tre vänner som känt varandra sen skoltiden och nu har blivit väldigt medelålders. Joe är en frånskild tvåbarnsfar med neurotiska problem som drömde om att bli golfproffs men istället blev ägare till en partyaffär. Owen är en stressad småbarnsfar som kämpar med både diabetes och en husrenovering och han avskyr sitt jobb som bilförsäljare. Terry är en misslyckad skådis som försörjer sig på ströjobb och är en riktig kvinnokarl. Amerikansk dramakomediserie från 2010-2011. Originaltitel: Men of a Certain Age.
Wednesday (21/1)
Kanal 5
04:30-05:15

Men of a Certain Age: Men of a Certain Age - 19 A League of Their Owen

I detta avsnitt: Joes far kommer på besök med sin nya flickvän. Terrys romantiska problem kulminerar. Här möter vi tre vänner som känt varandra sen skoltiden och nu har blivit väldigt medelålders. Joe är en frånskild tvåbarnsfar med neurotiska problem som drömde om att bli golfproffs men istället blev ägare till en partyaffär. Owen är en stressad småbarnsfar som kämpar med både diabetes och en husrenovering och han avskyr sitt jobb som bilförsäljare. Terry är en misslyckad skådis som försörjer sig på ströjobb och är en riktig kvinnokarl. Amerikansk dramakomediserie från 2010-2011. Originaltitel: Men of a Certain Age.
Tuesday (20/1)
Kanal 5
04:20-05:00

Men of a Certain Age: Men of a Certain Age - 18 The Pickup

I detta avsnitt: Terry försöker hantera alla svårigheter och labyrinter i sin romans. Fientligheten mellan Owens bästa säljare hotar att ställa till kaos. Joe lovar att göra Manfro en tjänst. Här möter vi tre vänner som känt varandra sen skoltiden och nu har blivit väldigt medelålders. Joe är en frånskild tvåbarnsfar med neurotiska problem som drömde om att bli golfproffs men istället blev ägare till en partyaffär. Owen är en stressad småbarnsfar som kämpar med både diabetes och en husrenovering och han avskyr sitt jobb som bilförsäljare. Terry är en misslyckad skådis som försörjer sig på ströjobb och är en riktig kvinnokarl. Amerikansk dramakomediserie från 2010-2011. Originaltitel: Men of a Certain Age.
Friday (16/1)
Kanal 5
05:00-05:40

Men of a Certain Age: Men of a Certain Age - 17 The Great Escape

I detta avsnitt: Joe bestämmer sig för att tillbringa mer tid med sin före detta bookie som ska genomgå en svår medicinsk behandling. Terry och Erin tar ett djärvt nytt steg i sitt förhållande. Owen får ett spännande erbjudande från en rivaliserande återförsäljare. Här möter vi tre vänner som känt varandra sen skoltiden och nu har blivit väldigt medelålders. Joe är en frånskild tvåbarnsfar med neurotiska problem som drömde om att bli golfproffs men istället blev ägare till en partyaffär. Owen är en stressad småbarnsfar som kämpar med både diabetes och en husrenovering och han avskyr sitt jobb som bilförsäljare. Terry är en misslyckad skådis som försörjer sig på ströjobb och är en riktig kvinnokarl. Amerikansk dramakomediserie från 2010-2011. Originaltitel: Men of a Certain Age.
Thursday (15/1)
Kanal 5
04:30-05:15

Men of a Certain Age: Men of a Certain Age - 16 Let the Sunshine In

I detta avsnitt: Terry meddelar att han ska få en koloskopi på sin 50-årsdag, och killarna bestämmer sig för att fira händelsen i Palm Springs. Terry har svårt att vara borta från Erin, och Owen öppnar sig om sin far och hans bilfirma. Här möter vi tre vänner som känt varandra sen skoltiden och nu har blivit väldigt medelålders. Joe är en frånskild tvåbarnsfar med neurotiska problem som drömde om att bli golfproffs men istället blev ägare till en partyaffär. Owen är en stressad småbarnsfar som kämpar med både diabetes och en husrenovering och han avskyr sitt jobb som bilförsäljare. Terry är en misslyckad skådis som försörjer sig på ströjobb och är en riktig kvinnokarl. Amerikansk dramakomediserie från 2010-2011. Originaltitel: Men of a Certain Age.
Wednesday (14/1)
Kanal 5
04:30-05:15

Men of a Certain Age: Men of a Certain Age - 15 And Then The Bill Comes

I detta avsnitt: Joe får besvärande information om sin tidigare bookmaker. Terry börjar upptäcka fördelarna med ett vanligt nio till fem-jobb. Owen tar ett viktigt steg mot att lösa problemen mellan försäljnings-och serviceavdelningen på bilfirman. Här möter vi tre vänner som känt varandra sen skoltiden och nu har blivit väldigt medelålders. Joe är en frånskild tvåbarnsfar med neurotiska problem som drömde om att bli golfproffs men istället blev ägare till en partyaffär. Owen är en stressad småbarnsfar som kämpar med både diabetes och en husrenovering och han avskyr sitt jobb som bilförsäljare. Terry är en misslyckad skådis som försörjer sig på ströjobb och är en riktig kvinnokarl. Amerikansk dramakomediserie från 2010-2011. Originaltitel: Men of a Certain Age.
Tuesday (13/1)
Kanal 5
04:30-05:15

Men of a Certain Age: Men of a Certain Age - 14 The Bad Guy

I detta avsnitt: Joes skilsmässa blir klar och han upptäcker några hemligheter som hans dotter ruvar på. Owen går på bilmässa tillsammans med sin far. Terry blir kontaktad om en gammal reklamfilm han varit med i. Här möter vi tre vänner som känt varandra sen skoltiden och nu har blivit väldigt medelålders. Joe är en frånskild tvåbarnsfar med neurotiska problem som drömde om att bli golfproffs men istället blev ägare till en partyaffär. Owen är en stressad småbarnsfar som kämpar med både diabetes och en husrenovering och han avskyr sitt jobb som bilförsäljare. Terry är en misslyckad skådis som försörjer sig på ströjobb och är en riktig kvinnokarl. Amerikansk dramakomediserie från 2010-2011. Originaltitel: Men of a Certain Age.
Friday (9/1)
Kanal 5
04:55-05:40

Men of a Certain Age: Men of a Certain Age - 13 Cold Calls

I detta avsnitt: Joe råkar helt oavsiktligt bli ihop med två kvinnor samtidigt. Owen tycker att hans pappa underminerar hans auktoritet på bilfirman och försöker sätta stopp för det. Terry och Marcus tävlar om vem som kan sälja flest bilar på en dag. Här möter vi tre vänner som känt varandra sen skoltiden och nu har blivit väldigt medelålders. Joe är en frånskild tvåbarnsfar med neurotiska problem som drömde om att bli golfproffs men istället blev ägare till en partyaffär. Owen är en stressad småbarnsfar som kämpar med både diabetes och en husrenovering och han avskyr sitt jobb som bilförsäljare. Terry är en misslyckad skådis som försörjer sig på ströjobb och är en riktig kvinnokarl. Amerikansk dramakomediserie från 2010-2011. Originaltitel: Men of a Certain Age.