När börjar Eat, drink, love?

Gamla visningar

Tuesday (9/12)
TV3
23:00-00:00

Eat, drink, love

I nya serien Eat, Drink, Love följer vi fem vänner och singelkvinnor som alla kämpar för att ta sig till toppen av Los Angeles mansdominerade krogvärld. Vi möter krogskribenten Kat Odell, konditorn Waylynn Lucas, agenten Brenda Urban, kocken Nina Clemente och PR-kvinnan Jessica Miller - fem smarta framgångsrika singlar som ständigt är på jakt efter den perfekta måltiden och den perfekta partnern. Och deras vänskap är lika viktig som deras yrkeskompetens, för utan uppbackning riskerar de alla att ätas upp i den knivskarpa konkurrens som råder i Los Angeles krogvärld. Efter hård kritik från sina vänner kämpar Nina med middagsmaten - 24 timmar innan den exklusiva tillställningen. Lindsey och Kat bråkar och Kat bestämmer sig för att strunta i Ninas bjudning.
Monday (8/12)
TV3
23:00-00:00

Eat, drink, love

I nya serien Eat, Drink, Love följer vi fem vänner och singelkvinnor som alla kämpar för att ta sig till toppen av Los Angeles mansdominerade krogvärld. Vi möter krogskribenten Kat Odell, konditorn Waylynn Lucas, agenten Brenda Urban, kocken Nina Clemente och PR-kvinnan Jessica Miller - fem smarta framgångsrika singlar som ständigt är på jakt efter den perfekta måltiden och den perfekta partnern. Och deras vänskap är lika viktig som deras yrkeskompetens, för utan uppbackning riskerar de alla att ätas upp i den knivskarpa konkurrens som råder i Los Angeles krogvärld. Waylynn reser till New York där hon funderar på att öppna nya Fonut-konditorier. Samtidigt söker Jessica jobb med hjälp av en gammal kollega, och Brenda går på sin första dejt på två år.
Wednesday (3/12)
TV3
23:00-00:00

Eat, drink, love

I nya serien Eat, Drink, Love följer vi fem vänner och singelkvinnor som alla kämpar för att ta sig till toppen av Los Angeles mansdominerade krogvärld. Vi möter krogskribenten Kat Odell, konditorn Waylynn Lucas, agenten Brenda Urban, kocken Nina Clemente och PR-kvinnan Jessica Miller - fem smarta framgångsrika singlar som ständigt är på jakt efter den perfekta måltiden och den perfekta partnern. Och deras vänskap är lika viktig som deras yrkeskompetens, för utan uppbackning riskerar de alla att ätas upp i den knivskarpa konkurrens som råder i Los Angeles krogvärld. Innan Jessica lämnar Santa Ynez konfronterar hon Waylynn, vars elaka kommentar orsakade hennes sammanbrott. I Los Angeles försöker Brenda att släta över konflikten med Lindsay.
Tuesday (2/12)
TV3
23:00-00:00

Eat, drink, love

I nya serien Eat, Drink, Love följer vi fem vänner och singelkvinnor som alla kämpar för att ta sig till toppen av Los Angeles mansdominerade krogvärld. Vi möter krogskribenten Kat Odell, konditorn Waylynn Lucas, agenten Brenda Urban, kocken Nina Clemente och PR-kvinnan Jessica Miller - fem smarta framgångsrika singlar som ständigt är på jakt efter den perfekta måltiden och den perfekta partnern. Och deras vänskap är lika viktig som deras yrkeskompetens, för utan uppbackning riskerar de alla att ätas upp i den knivskarpa konkurrens som råder i Los Angeles krogvärld. Jessica blir av med jobbet och Brenda misstänker att Lindsay ligger bakom problemen på arbetsplatsen. Kat arrangerar en tjejresa till Santa Ynez för att utforska det nya restaurangfenomenet.
Wednesday (26/11)
TV3
23:00-00:00

Eat, drink, love

I nya serien Eat, Drink, Love följer vi fem vänner och singelkvinnor som alla kämpar för att ta sig till toppen av Los Angeles mansdominerade krogvärld. Vi möter krogskribenten Kat Odell, konditorn Waylynn Lucas, agenten Brenda Urban, kocken Nina Clemente och PR-kvinnan Jessica Miller - fem smarta framgångsrika singlar som ständigt är på jakt efter den perfekta måltiden och den perfekta partnern. Och deras vänskap är lika viktig som deras yrkeskompetens, för utan uppbackning riskerar de alla att ätas upp i den knivskarpa konkurrens som råder i Los Angeles krogvärld. Nina känner sig ensam och isolerad i LA och söker tips från sin gamla vän, Lauren Hutton. Waylynn provar den bröllopsklänning hon aldrig fick använda.
Tuesday (25/11)
TV3
23:00-00:00

Eat, drink, love

I nya serien Eat, Drink, Love följer vi fem vänner och singelkvinnor som alla kämpar för att ta sig till toppen av Los Angeles mansdominerade krogvärld. Vi möter krogskribenten Kat Odell, konditorn Waylynn Lucas, agenten Brenda Urban, kocken Nina Clemente och PR-kvinnan Jessica Miller - fem smarta framgångsrika singlar som ständigt är på jakt efter den perfekta måltiden och den perfekta partnern. Och deras vänskap är lika viktig som deras yrkeskompetens, för utan uppbackning riskerar de alla att ätas upp i den knivskarpa konkurrens som råder i Los Angeles krogvärld. Det är dags för LA Food & Wine Festival, så Nina och Jessica gör allt för att märkas i den lokala restaurangvärlden. Nina måste ändra sin meny i sista sekunden.
Monday (24/11)
TV3
23:00-00:00

Eat, drink, love

I nya serien Eat, Drink, Love följer vi fem vänner och singelkvinnor som alla kämpar för att ta sig till toppen av Los Angeles mansdominerade krogvärld. Vi möter krogskribenten Kat Odell, konditorn Waylynn Lucas, agenten Brenda Urban, kocken Nina Clemente och PR-kvinnan Jessica Miller - fem smarta framgångsrika singlar som ständigt är på jakt efter den perfekta måltiden och den perfekta partnern. Och deras vänskap är lika viktig som deras yrkeskompetens, för utan uppbackning riskerar de alla att ätas upp i den knivskarpa konkurrens som råder i Los Angeles krogvärld. I säsongspremiären möter vi fem kvinnor som kämpar för att nå toppen i den mansdominerade restaurangbranschen i Los Angeles.
Tuesday (28/1)
TV3
21:00-22:00

Eat, drink, love

Jessicas far besöker henne i LA och hon vill att han ska stötta henne. Saker går framåt för Waylynn och Andrew, medan Lindsay förvånas av Jessicas plötsliga beslut. Del 4:8