Var visas Raising Hope?

Gamla visningar

Monday (20/7)
Kanal 9
14:25-14:55

Raising Hope: Raising Hope - 88 The Father Daughter Dance (Series Finale)

I detta avsnitt: Virginias pappa Arnold återvänder till Natesville och vill ha hjälp med att planera sitt kommande bröllop. Men Arnold överraskar alla när han avslöjar att bröllopet egentligen är för henne och Burt - drömbröllopet som de aldrig fick. James "Jimmy" Chance är en inte alltför smart ung man som tillbringar en natt med en vacker ung kvinna, utan att ha en aning om att hon är en seriemördare. Hon blir gravid - och hamnar i fängelse, varpå Jimmy blir ensamstående pappa till dottern Hope. Lyckligtvis har han sin hjälpsamma - men excentriska - familj som alltid ställer upp. Amerikansk komediserie från 2013-2014. Originaltitel: Raising Hope.
Friday (17/7)
Kanal 9
14:25-14:50

Raising Hope: Raising Hope - 87 How I Met Your Mullet

I detta avsnitt: Jimmy och Sabrina får en överraskning när de får veta att Sabrinas avlidna mormor har lämnat familjens piga till dem, och att pigan har ett livstidskontrakt med familjen. James "Jimmy" Chance är en inte alltför smart ung man som tillbringar en natt med en vacker ung kvinna, utan att ha en aning om att hon är en seriemördare. Hon blir gravid - och hamnar i fängelse, varpå Jimmy blir ensamstående pappa till dottern Hope. Lyckligtvis har han sin hjälpsamma - men excentriska - familj som alltid ställer upp. Amerikansk komediserie från 2013-2014. Originaltitel: Raising Hope.
Thursday (16/7)
Kanal 9
14:25-14:55

Raising Hope: Raising Hope - 86 Man¶s Best Friend

I detta avsnitt: Virginia och Burt lider av utflugna barn-syndromet och Sabrina föreslår att de ska adoptera en hund. Jimmy försöker bevisa för Sabrina att han fortfarande är en kvinnokarl. James "Jimmy" Chance är en inte alltför smart ung man som tillbringar en natt med en vacker ung kvinna, utan att ha en aning om att hon är en seriemördare. Hon blir gravid - och hamnar i fängelse, varpå Jimmy blir ensamstående pappa till dottern Hope. Lyckligtvis har han sin hjälpsamma - men excentriska - familj som alltid ställer upp. Amerikansk komediserie från 2013-2014. Originaltitel: Raising Hope.
Wednesday (15/7)
Kanal 9
14:25-14:55

Raising Hope: Raising Hope - 85 Para-natesville Activity

I detta avsnitt: Virginia slutar tro på det övernaturliga, men då dyker ett spöke upp i deras hus. Burt och Virginia upptäcker något om Jim som skrämmer dem. James "Jimmy" Chance är en inte alltför smart ung man som tillbringar en natt med en vacker ung kvinna, utan att ha en aning om att hon är en seriemördare. Hon blir gravid - och hamnar i fängelse, varpå Jimmy blir ensamstående pappa till dottern Hope. Lyckligtvis har han sin hjälpsamma - men excentriska - familj som alltid ställer upp. Amerikansk komediserie från 2013-2014. Originaltitel: Raising Hope.
Tuesday (14/7)
Kanal 9
14:30-14:55

Raising Hope: Raising Hope - 84 Dinner with Tropes

I detta avsnitt: Virginias chef, Louise, vill att Virginia ska bli regional försäljningschef. Men när Virginia ser vad jobbet innebär börjar hon tveka. Jimmy och Sabrina oroar sig över Hopes brist på empati när hon inte känner sorg över sin döda fisk. James "Jimmy" Chance är en inte alltför smart ung man som tillbringar en natt med en vacker ung kvinna, utan att ha en aning om att hon är en seriemördare. Hon blir gravid - och hamnar i fängelse, varpå Jimmy blir ensamstående pappa till dottern Hope. Lyckligtvis har han sin hjälpsamma - men excentriska - familj som alltid ställer upp. Amerikansk komediserie från 2013-2014. Originaltitel: Raising Hope.
Monday (13/7)
Kanal 9
14:25-14:55

Raising Hope: Raising Hope - 83 Baby Phat

I detta avsnitt: Burt och Virginia är i desperat behov av vila och åker iväg på en liten semester. Men resmålet är en annan typ av resmål än de hade hoppats på. Samtidigt bestämmer sig Jimmy och Sabrina för att de vill ha barn. James "Jimmy" Chance är en inte alltför smart ung man som tillbringar en natt med en vacker ung kvinna, utan att ha en aning om att hon är en seriemördare. Hon blir gravid - och hamnar i fängelse, varpå Jimmy blir ensamstående pappa till dottern Hope. Lyckligtvis har han sin hjälpsamma - men excentriska - familj som alltid ställer upp. Amerikansk komediserie från 2013-2014. Originaltitel: Raising Hope.
Friday (10/7)
Kanal 9
14:20-14:50

Raising Hope: Raising Hope - 82 The One Where They Get High

I detta avsnitt: Maw Maw har hittat en ny kärlek, Hubert, som uppmuntrar henne att engagera sig i någon våghalsig verksamhet. När Virginia kommer på sig själv med att gräla på Maw Maw blir hon rädd för att hon har blivit en tråkig vuxen och då vill hon att Burt ska göra lite mer farliga aktiviteter med henne. James "Jimmy" Chance är en inte alltför smart ung man som tillbringar en natt med en vacker ung kvinna, utan att ha en aning om att hon är en seriemördare. Hon blir gravid - och hamnar i fängelse, varpå Jimmy blir ensamstående pappa till dottern Hope. Lyckligtvis har han sin hjälpsamma - men excentriska - familj som alltid ställer upp. Amerikansk komediserie från 2013-2014. Originaltitel: Raising Hope.
Friday (10/7)
Kanal 9
13:50-14:20

Raising Hope: Raising Hope - 81 Anniversary Ball

I detta avsnitt: Virginia tror att Burt ska ge henne en dyr present till deras 25-årsjubileum, så hon bestämmer sig för att ta honom till en grabbig ranch som drivs av en galen cowboy. Men Burt kan inte koppla av på grund av en hemlighet som han har för Virginia. James "Jimmy" Chance är en inte alltför smart ung man som tillbringar en natt med en vacker ung kvinna, utan att ha en aning om att hon är en seriemördare. Hon blir gravid - och hamnar i fängelse, varpå Jimmy blir ensamstående pappa till dottern Hope. Lyckligtvis har han sin hjälpsamma - men excentriska - familj som alltid ställer upp. Amerikansk komediserie från 2013-2014. Originaltitel: Raising Hope.
Thursday (9/7)
Kanal 9
14:25-14:55

Raising Hope: Raising Hope - 80 Road To Natesville

I detta avsnitt: Tävlande från hela världen invaderar Natesville inför de internationella spelen. Men den amerikanska delegationen blir indragen i en skandal med prestationshöjande medel. James "Jimmy" Chance är en inte alltför smart ung man som tillbringar en natt med en vacker ung kvinna, utan att ha en aning om att hon är en seriemördare. Hon blir gravid - och hamnar i fängelse, varpå Jimmy blir ensamstående pappa till dottern Hope. Lyckligtvis har han sin hjälpsamma - men excentriska - familj som alltid ställer upp. Amerikansk komediserie från 2013-2014. Originaltitel: Raising Hope.
Thursday (9/7)
Kanal 9
05:40-06:00

Raising Hope: Raising Hope - 79 Thrilla In Natesvilla

I detta avsnitt: I ett försök att bidra till Barneys och Maxines spirande förhållande hamnar Burt och Virginia i slagsmål. Jimmy och Sabrina börjar med fäktning för att lindra spänningarna i sitt förhållande. James "Jimmy" Chance är en inte alltför smart ung man som tillbringar en natt med en vacker ung kvinna, utan att ha en aning om att hon är en seriemördare. Hon blir gravid - och hamnar i fängelse, varpå Jimmy blir ensamstående pappa till dottern Hope. Lyckligtvis har han sin hjälpsamma - men excentriska - familj som alltid ställer upp. Amerikansk komediserie från 2013-2014. Från dagen .Originaltitel: Raising Hope.