Var visas Harry's Law?

Gamla visningar

Wednesday (4/2)
Kanal 5
02:15-03:05

Harry's Law: Harry's Law - 25 After The Lovin'

I detta avsnitt: Harry och Adam hjälper en man som förlorat sin hustru i lungcancer att stämma ett tobaksbolag. Cassie företräder en kvinna som hävdar att hennes man hotar henne och Tommy anlitar Oliver för att ta hand om en stämning riktad mot honom själv. Dramaserie av David E Kelley. Patentjuristen Harriet "Harry" Korn får sparken och måste börja om på nytt. Tillsammans med några yngre förmågor startar hon upp en advokatfirma i en gammal skobutik. Amerikansk dramaserie från 2011-2012. Originaltitel: Harry's Law.
Tuesday (3/2)
Kanal 5
02:15-03:05

Harry's Law: Harry's Law - 24 New Kidney on the Block

I detta avsnitt: Harry, Cassie och Adam representerar en 21-åring som olagligt köpt en njure och nu är döende av njursvikt. Tommy och Oliver försvarar enäggstvillingar som båda grips när mannen de båda är gifta med blir mördad. Dramaserie av David E Kelley. Patentjuristen Harriet "Harry" Korn får sparken och måste börja om på nytt. Tillsammans med några yngre förmågor startar hon upp en advokatfirma i en gammal skobutik. Amerikansk dramaserie från 2011-2012. Originaltitel: Harry's Law.
Friday (30/1)
Kanal 5
02:25-03:15

Harry's Law: Harry's Law - 23 Gorilla My Dreams

I detta avsnitt: Harry och Tommy upptäcker att en bekant i hemlighet har en gorilla och den visar sig vara mycket intelligent. Adam och Cassie representerar Annie Bilson, en ung kvinna som använder brutala metoder mot män som attackerar kvinnor. Dramaserie av David E Kelley. Patentjuristen Harriet "Harry" Korn får sparken och måste börja om på nytt. Tillsammans med några yngre förmågor startar hon upp en advokatfirma i en gammal skobutik. Amerikansk dramaserie från 2011-2012. Originaltitel: Harry's Law.
Thursday (29/1)
Kanal 5
02:20-03:15

Harry's Law: Harry's Law - 22 Purple Hearts

I detta avsnitt: Harry, Oliver och Cassie försvarar en mamma som står anklagad för att ha dödat sin nyfödde son som led av en svår sjukdom utan hopp om botemedel. Dramaserie av David E Kelley. Patentjuristen Harriet "Harry" Korn får sparken och måste börja om på nytt. Tillsammans med några yngre förmågor startar hon upp en advokatfirma i en gammal skobutik. Amerikansk dramaserie från 2011-2012. Originaltitel: Harry's Law.
Wednesday (28/1)
Kanal 5
02:25-03:15

Harry's Law: Harry's Law - 21 Head Games

I detta avsnitt: Harry och Adam företräder ett par som förlorat sin son efter att han drabbats av en hjärnskakning under en skolmatch i amerikansk fotboll. Tommy hjälper en ensamstående mamma som rånat en bank för att kunna ge barnen mat. Dramaserie av David E Kelley. Patentjuristen Harriet "Harry" Korn får sparken och måste börja om på nytt. Tillsammans med några yngre förmågor startar hon upp en advokatfirma i en gammal skobutik. Amerikansk dramaserie från 2011-2012. Originaltitel: Harry's Law.
Tuesday (27/1)
Kanal 5
02:20-03:10

Harry's Law: Harry's Law - 20 Insanity

I detta avsnitt: Harry måste ägna sig åt konflikthantering när Oliver och Cassie bråkar om ett känslomässigt fall som handlar om att försvara en schizofren 17-åring som sköt ihjäl tre studenter på campus. Dramaserie av David E Kelley. Patentjuristen Harriet "Harry" Korn får sparken och måste börja om på nytt. Tillsammans med några yngre förmågor startar hon upp en advokatfirma i en gammal skobutik. Amerikansk dramaserie från 2011-2012. Originaltitel: Harry's Law.
Friday (23/1)
Kanal 5
02:25-03:20

Harry's Law: Harry's Law - 19 American Girl

I detta avsnitt: Harry är på semester i sin Mercedes men hennes resa får ett abrupt slut i den lilla staden Langford som har en lag som säger att man måste ha en amerikansk bil. Adam hjälper en kinesisk familj vars dotter blev stulen på grund av Kinas ettbarnspolitik och adopterades av amerikanska föräldrar. Dramaserie av David E Kelley. Patentjuristen Harriet "Harry" Korn får sparken och måste börja om på nytt. Tillsammans med några yngre förmågor startar hon upp en advokatfirma i en gammal skobutik. Amerikansk dramaserie från 2011-2012. Originaltitel: Harry's Law.
Thursday (22/1)
Kanal 5
02:15-03:05

Harry's Law: Harry's Law - 18 The Rematch

I detta avsnitt: Harry och Adam försvarar tidigare åklagaren Josh "Puck" Peyton som anklagas för att ha hjälpt en kidnappare. Harry tvingas till en hård returmatch med åklagaren Roseanna Remmick som är tillbaka med besked och har bestämt sig för att trycka dit Harry och sätta Puck i fängelse. Dramaserie av David E Kelley. Patentjuristen Harriet "Harry" Korn får sparken och måste börja om på nytt. Tillsammans med några yngre förmågor startar hon upp en advokatfirma i en gammal skobutik. Amerikansk dramaserie från 2011-2012. Originaltitel: Harry's Law.
Wednesday (21/1)
Kanal 5
02:20-03:15

Harry's Law: Harry's Law - 17 Bad To Worse

I detta avsnitt: Harry representerar Richard Cross, en sparkad biologilärare som hävdar att han sades upp för att han inte godkände en student som förnekade darwinismen. Ollie hjälper en gammal kärlek som anklagas för stöld eftersom hon fick dyra gåvor av äldre män som hon dejtade. Dramaserie av David E Kelley. Patentjuristen Harriet "Harry" Korn får sparken och måste börja om på nytt. Tillsammans med några yngre förmågor startar hon upp en advokatfirma i en gammal skobutik. Amerikansk dramaserie från 2011-2012. Originaltitel: Harry's Law.
Tuesday (20/1)
Kanal 5
02:20-03:10

Harry's Law: Harry's Law - 16 Queen Of Snark

I detta avsnitt: Harry och Ollie försvarar en tonårsflicka som på sin blogg outade en lesbisk klasskamrat som därefter tog sitt liv. Jenna grubblar på ett frestande jobberbjudande som innebär att hon måste lämna Harrys firma. Dramaserie av David E Kelley. Patentjuristen Harriet "Harry" Korn får sparken och måste börja om på nytt. Tillsammans med några yngre förmågor startar hon upp en advokatfirma i en gammal skobutik. Amerikansk dramaserie från 2011-2012. Originaltitel: Harry's Law.