Var visas Tidsresenärerna?

Gamla visningar

Wednesday (10/9)
Kanal 9
05:15-06:00

Tidsresenärerna: Time Team - 11

I detta avsnitt: I Pembrokeshire försöker teamet fastställa om Upton slott var en av de anglo-normandiska byggnader som uppfördes för att skydda "Little England beyond Wales" från lokalbefolkningen i Wales. Tjugonde och sista säsongen. Arkeologi för den stora publiken. Något som ofta ses som ett ganska "dammigt" ämne görs här spännande och lättförståeligt. På ett underhållande sätt ökas våra kunskaper om Storbritanniens historia. Brittisk dokumentärserie från 2013. Från dagen .Originaltitel: Time Team.
Tuesday (9/9)
Kanal 9
07:00-08:00

Tidsresenärerna: Time Team - 11

I detta avsnitt: I Pembrokeshire försöker teamet fastställa om Upton slott var en av de anglo-normandiska byggnader som uppfördes för att skydda "Little England beyond Wales" från lokalbefolkningen i Wales. Tjugonde och sista säsongen. Arkeologi för den stora publiken. Något som ofta ses som ett ganska "dammigt" ämne görs här spännande och lättförståeligt. På ett underhållande sätt ökas våra kunskaper om Storbritanniens historia. Brittisk dokumentärserie från 2013. Även idag .Originaltitel: Time Team.
Monday (8/9)
Kanal 9
07:00-08:00

Tidsresenärerna: Time Team - 10

I detta avsnitt: Teamet är i Hertfordshire för att försöka få en hel bild av det svunna palatset More som byggdes på uppdrag av Henrik den åttondes närmste man, kardinal Wolsley. Tjugonde och sista säsongen. Arkeologi för den stora publiken. Något som ofta ses som ett ganska "dammigt" ämne görs här spännande och lättförståeligt. På ett underhållande sätt ökas våra kunskaper om Storbritanniens historia. Brittisk dokumentärserie från 2013. Originaltitel: Time Team.
Saturday (6/9)
Kanal 9
05:15-06:00

Tidsresenärerna: Time Team - 9

I detta avsnitt: Tony och hans team letar spår efter ett normandiskt slott som enligt uppgift byggts av en avfälling till riddare på en av Nordirlands allra vackraste platser. Tjugonde och sista säsongen. Arkeologi för den stora publiken. Något som ofta ses som ett ganska "dammigt" ämne görs här spännande och lättförståeligt. På ett underhållande sätt ökas våra kunskaper om Storbritanniens historia. Brittisk dokumentärserie från 2013. Från dagen .Originaltitel: Time Team.
Friday (5/9)
Kanal 9
07:00-08:00

Tidsresenärerna: Time Team - 9

I detta avsnitt: Tony och hans team letar spår efter ett normandiskt slott som enligt uppgift byggts av en avfälling till riddare på en av Nordirlands allra vackraste platser. Tjugonde och sista säsongen. Arkeologi för den stora publiken. Något som ofta ses som ett ganska "dammigt" ämne görs här spännande och lättförståeligt. På ett underhållande sätt ökas våra kunskaper om Storbritanniens historia. Brittisk dokumentärserie från 2013. Även idag .Originaltitel: Time Team.
Thursday (4/9)
Kanal 9
07:00-08:00

Tidsresenärerna: Time Team - 8

I detta avsnitt: Oxfordshire har varit en källa till fynd från romartiden i många decennier. Nu är teamet på plats i Sutton Courtenay för att undersöka om det kan ha legat en romersk villa där. Tjugonde och sista säsongen. Arkeologi för den stora publiken. Något som ofta ses som ett ganska "dammigt" ämne görs här spännande och lättförståeligt. På ett underhållande sätt ökas våra kunskaper om Storbritanniens historia. Brittisk dokumentärserie från 2013. Originaltitel: Time Team.
Thursday (4/9)
Kanal 9
05:15-06:00

Tidsresenärerna: Time Team - 7

I detta avsnitt: Teamet är i Rutland för att undersöka slottet Oakham som är Storbritanniens bäst bevarade byggnad från 1100-talet. Tjugonde och sista säsongen. Arkeologi för den stora publiken. Något som ofta ses som ett ganska "dammigt" ämne görs här spännande och lättförståeligt. På ett underhållande sätt ökas våra kunskaper om Storbritanniens historia. Brittisk dokumentärserie från 2013. Från dagen .Originaltitel: Time Team.
Wednesday (3/9)
Kanal 9
07:00-08:00

Tidsresenärerna: Time Team - 7

I detta avsnitt: Teamet är i Rutland för att undersöka slottet Oakham som är Storbritanniens bäst bevarade byggnad från 1100-talet. Tjugonde och sista säsongen. Arkeologi för den stora publiken. Något som ofta ses som ett ganska "dammigt" ämne görs här spännande och lättförståeligt. På ett underhållande sätt ökas våra kunskaper om Storbritanniens historia. Brittisk dokumentärserie från 2013. Även idag .Originaltitel: Time Team.
Tuesday (2/9)
Kanal 9
07:00-08:00

Tidsresenärerna: Time Team - 6

I detta avsnitt: Tony och teamet tar sig norrut till Cumbria för att undersöka koppargruvorna som är en viktig del i områdets industrihistoria. Tjugonde och sista säsongen. Arkeologi för den stora publiken. Något som ofta ses som ett ganska "dammigt" ämne görs här spännande och lättförståeligt. På ett underhållande sätt ökas våra kunskaper om Storbritanniens historia. Brittisk dokumentärserie från 2013. Originaltitel: Time Team.
Tuesday (2/9)
Kanal 9
05:15-06:00

Tidsresenärerna: Time Team - 5

I detta avsnitt: Teamet får hjälp i arbetet av arméveteraner när de gräver vid Salisburyfältet och hittar gravsättningar som dateras till ett par tusen år före Kristus. Tjugonde och sista säsongen. Arkeologi för den stora publiken. Något som ofta ses som ett ganska "dammigt" ämne görs här spännande och lättförståeligt. På ett underhållande sätt ökas våra kunskaper om Storbritanniens historia. Brittisk dokumentärserie från 2013. Från dagen .Originaltitel: Time Team.