Var visas Sons of Anarchy?

Gamla visningar

Monday (10/8)
Kanal 9
21:25-23:00

Sons of Anarchy

Sista avsnittet. Gengångarna tornar upp sig när Jax gör sina slutgiltiga drag för att uppfylla sin fars arv.
Friday (31/7)
Kanal 9
00:20-01:35

Sons of Anarchy: Sons of Anarchy - 87 The Separation of Crows

I detta avsnitt: Sökandet efter en medlem som saknas kommer till en återvändsgränd, istället koncenterar sig klubben på att rensa ut en råtta. Sons of Anarchy är en kriminell motorcykelklubb i staden Charming i norra Kalifornien. Jackson "Jax" Teller är uppvuxen i klubben men det ökande våldet gör att han börjar ifrågasätta både klubben och sig själv. Amerikansk kriminaldramaserie från 2014. Originaltitel: Sons of Anarchy.
Thursday (30/7)
Kanal 9
00:20-01:35

Sons of Anarchy: Sons of Anarchy - 86 Greensleeves

I detta avsnitt: För att undergräva en mäktig fiende till klubben ingår Samcro ett osannolikt partnerskap. Sons of Anarchy är en kriminell motorcykelklubb i staden Charming i norra Kalifornien. Jackson "Jax" Teller är uppvuxen i klubben men det ökande våldet gör att han börjar ifrågasätta både klubben och sig själv. Amerikansk kriminaldramaserie från 2014. Originaltitel: Sons of Anarchy.
Wednesday (29/7)
Kanal 9
00:20-01:35

Sons of Anarchy: Sons of Anarchy - 85 Smoke 'em if You Got 'em

I detta avsnitt: Jax drar fördel av skiftande allianser för att skydda klubben och göra upp en räkning. Sons of Anarchy är en kriminell motorcykelklubb i staden Charming i norra Kalifornien. Jackson "Jax" Teller är uppvuxen i klubben men det ökande våldet gör att han börjar ifrågasätta både klubben och sig själv. Amerikansk kriminaldramaserie från 2014. Originaltitel: Sons of Anarchy.
Tuesday (28/7)
Kanal 9
00:20-01:30

Sons of Anarchy: Sons of Anarchy - 84 Some Strange Eruption

I detta avsnitt: Sökandet efter källan till ett förräderi leder till våld vid Stockton Ports. Sons of Anarchy är en kriminell motorcykelklubb i staden Charming i norra Kalifornien. Jackson "Jax" Teller är uppvuxen i klubben men det ökande våldet gör att han börjar ifrågasätta både klubben och sig själv. Amerikansk kriminaldramaserie från 2014. Originaltitel: Sons of Anarchy.
Friday (24/7)
Kanal 9
00:00-01:10

Sons of Anarchy: Sons of Anarchy - 83 Poor Little Lambs

I detta avsnitt: Ett tidigare försök att hjälpa en bundsförvant leder till allvarliga problem med en annan. Sons of Anarchy är en kriminell motorcykelklubb i staden Charming i norra Kalifornien. Jackson "Jax" Teller är uppvuxen i klubben men det ökande våldet gör att han börjar ifrågasätta både klubben och sig själv. Amerikansk kriminaldramaserie från 2014. Originaltitel: Sons of Anarchy.
Wednesday (22/7)
Kanal 9
23:55-01:05

Sons of Anarchy: Sons of Anarchy - 82 Playing with Monsters

I detta avsnitt: Samcro utnyttjar en möjlighet att säkerställa en viktig allians. Sons of Anarchy är en kriminell motorcykelklubb i staden Charming i norra Kalifornien. Jackson "Jax" Teller är uppvuxen i klubben men det ökande våldet gör att han börjar ifrågasätta både klubben och sig själv. Amerikansk kriminaldramaserie från 2014. Originaltitel: Sons of Anarchy.
Wednesday (22/7)
Kanal 9
00:35-01:40

Sons of Anarchy: Sons of Anarchy - 81 Toil and Till

I detta avsnitt: SAMCRO ska göra ett smutsigt jobb och bestämmer sig för att ta hjälp utifrån. Sons of Anarchy är en kriminell motorcykelklubb i staden Charming i norra Kalifornien. Jackson "Jax" Teller är uppvuxen i klubben men det ökande våldet gör att han börjar ifrågasätta både klubben och sig själv. Amerikansk kriminaldramaserie från 2014. Originaltitel: Sons of Anarchy.
Tuesday (21/7)
Kanal 9
00:20-01:50

Sons of Anarchy: Sons of Anarchy - 80 Black Widower

I detta avsnitt: I efterdyningarna av Taras död bestämmer Jax att hämnd är det viktigaste för klubben. Sons of Anarchy är en kriminell motorcykelklubb i staden Charming i norra Kalifornien. Jackson "Jax" Teller är uppvuxen i klubben men det ökande våldet gör att han börjar ifrågasätta både klubben och sig själv. Amerikansk kriminaldramaserie från 2014. Originaltitel: Sons of Anarchy.
Friday (17/7)
Kanal 9
00:20-01:55

Sons of Anarchy: Sons of Anarchy - 79 A Mother's Work

I detta avsnitt: Konsekvenserna av Jaxs val blir att klubben och familjen hamnar i fara. Sons of Anarchy är en kriminell motorcykelklubb i staden Charming i norra Kalifornien. Jackson "Jax" Teller är uppvuxen i klubben men det ökande våldet gör att han börjar ifrågasätta både klubben och sig själv. Amerikansk kriminaldramaserie från 2014. Originaltitel: Sons of Anarchy.