När går Vampire Diaries?

Gamla visningar

Friday (17/4)
TV6
07:10-08:00

Vampire Diaries

Vampire diaries är tillbaka med en femte säsong. Den nervkittlande serien handlar om Elena (Nina Dobrev), som är en vanlig dödlig mönsterelev som av en händelse träffar de farliga vampyrbröderna Damon (Ian Somerhalder) och Stefan (Paul Wesley). I den fjärde säsongen genomgick Elena en förvandling till vampyr och tillvaron vändes upp och ner i Mystic Falls. Hon förklarade även sin kärlek för en av bröderna, medan den andra tjuvlyssnade i rummet bredvid. I denna säsong börjar några av karaktärerna på college, och chockerande hemligheter kommer upp till ytan. Elena flyttar till Whitmore College med Caroline efter en passionerad sommar med Damon. Hon hjälper nu Jeremy att anpassa sig efter att ha uppstått från de döda.
Saturday (7/6)
TV6
17:00-18:00

Vampire Diaries

Vampire diaries är tillbaka med en femte säsong. Den nervkittlande serien handlar om Elena (Nina Dobrev), som är en vanlig dödlig mönsterelev som av en händelse träffar de farliga vampyrbröderna Damon (Ian Somerhalder) och Stefan (Paul Wesley). I den fjärde säsongen genomgick Elena en förvandling till vampyr och tillvaron vändes upp och ner i Mystic Falls. Hon förklarade även sin kärlek för en av bröderna, medan den andra tjuvlyssnade i rummet bredvid. I denna säsong börjar några av karaktärerna på college, och chockerande hemligheter kommer upp till ytan. Stefan och Elena har oroväckande drömmar om livet de kunde ha tillbringat ihop. Enzo letar efter kvinnan han älskade för länge sedan, och Matt möter invånare från den andra sidan.
Saturday (1/2)
TV6
17:00-18:00

Vampire Diaries

Elena flyttar till Whitmore College med Caroline efter en passionerad sommar med Damon. Hon hjälper nu Jeremy att anpassa sig efter att ha uppstått från de döda. Del 1:22