Vilken kanal visar Hell on Wheels?

Gamla visningar

Saturday (26/9)
TV6
02:55-03:40

Hell on Wheels

"Still fighting ... still searching ... still raising hell." Så lyder den slogan som åtföljer säsong två av den moderna vilda västern-serien Hell On Wheels. Cullen Bohannon är fortfarande en hårt kämpande, plågad man. Och järnvägsbygget som Union Pacific Railroad startat rullar vidare. Det är hårda tider. Det är skumraskaffärer. Det är nybyggaranda. Hell On Wheels är en modern western skapad av bröderna Joe och Tony Gayton som bland annat skrivit manus till Vin Diesel-filmen Faster. Det första avsnittet är regisserat av David van Ancken som bland annat jobbat med Californication och The Vampire Diaries. I huvudrollen som Cullen Bohannon ser vi Anson Mount (Burning Palms, Straw Dogs). Andra medverkande är hiphopstjärnan Common, Colm Meaney (The Commitments, Con Air, Law & Order) och Dominique McElligott (som synts i den hyllade irländska filmen The Guard). Cullen är djupt engagerad i järnvägen och dess framtid, medan hans gamla släptåg bestående av rånare och banditer löper amok i staden.
Saturday (19/9)
TV6
03:15-04:00

Hell on Wheels

"Still fighting ... still searching ... still raising hell." Så lyder den slogan som åtföljer säsong två av den moderna vilda västern-serien Hell On Wheels. Cullen Bohannon är fortfarande en hårt kämpande, plågad man. Och järnvägsbygget som Union Pacific Railroad startat rullar vidare. Det är hårda tider. Det är skumraskaffärer. Det är nybyggaranda. Hell On Wheels är en modern western skapad av bröderna Joe och Tony Gayton som bland annat skrivit manus till Vin Diesel-filmen Faster. Det första avsnittet är regisserat av David van Ancken som bland annat jobbat med Californication och The Vampire Diaries. I huvudrollen som Cullen Bohannon ser vi Anson Mount (Burning Palms, Straw Dogs). Andra medverkande är hiphopstjärnan Common, Colm Meaney (The Commitments, Con Air, Law & Order) och Dominique McElligott (som synts i den hyllade irländska filmen The Guard). På nytt eskalerar konflikten med siouxerna. En av invånarna i den resande staden mördas och Cullen tvingas att kämpa till det yttersta för att få tag i det interna hotet.
Saturday (12/9)
TV6
03:45-04:25

Hell on Wheels

"Still fighting ... still searching ... still raising hell." Så lyder den slogan som åtföljer säsong två av den moderna vilda västern-serien Hell On Wheels. Cullen Bohannon är fortfarande en hårt kämpande, plågad man. Och järnvägsbygget som Union Pacific Railroad startat rullar vidare. Det är hårda tider. Det är skumraskaffärer. Det är nybyggaranda. Hell On Wheels är en modern western skapad av bröderna Joe och Tony Gayton som bland annat skrivit manus till Vin Diesel-filmen Faster. Det första avsnittet är regisserat av David van Ancken som bland annat jobbat med Californication och The Vampire Diaries. I huvudrollen som Cullen Bohannon ser vi Anson Mount (Burning Palms, Straw Dogs). Andra medverkande är hiphopstjärnan Common, Colm Meaney (The Commitments, Con Air, Law & Order) och Dominique McElligott (som synts i den hyllade irländska filmen The Guard). Cullen kämpar för att upprätthålla ordningen medan det visar sig att Mickey och Sean svävar i livsfara. Lily och Elam måste samtidigt städa upp den röra de ställt till med.
Saturday (5/9)
TV6
03:15-04:00

Hell on Wheels

"Still fighting ... still searching ... still raising hell." Så lyder den slogan som åtföljer säsong två av den moderna vilda västern-serien Hell On Wheels. Cullen Bohannon är fortfarande en hårt kämpande, plågad man. Och järnvägsbygget som Union Pacific Railroad startat rullar vidare. Det är hårda tider. Det är skumraskaffärer. Det är nybyggaranda. Hell On Wheels är en modern western skapad av bröderna Joe och Tony Gayton som bland annat skrivit manus till Vin Diesel-filmen Faster. Det första avsnittet är regisserat av David van Ancken som bland annat jobbat med Californication och The Vampire Diaries. I huvudrollen som Cullen Bohannon ser vi Anson Mount (Burning Palms, Straw Dogs). Andra medverkande är hiphopstjärnan Common, Colm Meaney (The Commitments, Con Air, Law & Order) och Dominique McElligott (som synts i den hyllade irländska filmen The Guard). Den transportabla staden står inför överhängande fara, och Durant måste ta itu med hotet. Samtidigt tvingas Lily och Elam att samarbeta för att få rättvisa ska kunna skipas efter att ett makabert brott begås.
Saturday (29/8)
TV6
03:30-04:15

Hell on Wheels

"Still fighting ... still searching ... still raising hell." Så lyder den slogan som åtföljer säsong två av den moderna vilda västern-serien Hell On Wheels. Cullen Bohannon är fortfarande en hårt kämpande, plågad man. Och järnvägsbygget som Union Pacific Railroad startat rullar vidare. Det är hårda tider. Det är skumraskaffärer. Det är nybyggaranda. Hell On Wheels är en modern western skapad av bröderna Joe och Tony Gayton som bland annat skrivit manus till Vin Diesel-filmen Faster. Det första avsnittet är regisserat av David van Ancken som bland annat jobbat med Californication och The Vampire Diaries. I huvudrollen som Cullen Bohannon ser vi Anson Mount (Burning Palms, Straw Dogs). Andra medverkande är hiphopstjärnan Common, Colm Meaney (The Commitments, Con Air, Law & Order) och Dominique McElligott (som synts i den hyllade irländska filmen The Guard). I inledningen av säsong två av Hell On Wheels rånar Cullen Bohannon tåg. På ett av dessa är hans vän Elam vakt. Saker och ting blir så klart komplicerade. Hur ska Bohannon göra för att ta sig ur dilemmat?
Saturday (1/2)
TV6
04:10-04:55

Hell on Wheels

Joseph Black Moon och pastor Nathaniel Cole beger sig till cheyennernas territorium för att inleda fredsförhandlingar. Lily Bell och Thomas Durant fortsätter sina samtal om järnvägsbyggets framtid. På annat håll löser Cullen Bohannon och Elam sina konflikter genom att slåss på offentlig plats. Del 5:10
Saturday (25/1)
TV6
04:00-04:45

Hell on Wheels

Cullen Bohannon törstar efter revansch på de människor som mördade hans fru. Lily Bell försöker ta reda på mer om sin avlidne makes arbetsgivare, Thomas Durant. Elam finner tröst i en annan utbölings famn. Del 4:10