När börjar Vassa fruar?

Gamla visningar

Friday (14/8)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Vassa fruar

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Om kvinnor som hamnat i närkamp. De har drivits av allt från girighet och svartsjuka till långvarig fysisk och psykisk misshandel. Genom intervjuer med kvinnorna själva skildras de tragiska händelser som till sist lett till ödesdigra och ibland dödliga konfrontationer.Del 10 av 10. Säsongsavslutning. En romans blir förstasidenyheter i Miami när det visar sig att drivkraften bakom affären är sex, droger och våld.
Thursday (13/8)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Vassa fruar

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Om kvinnor som hamnat i närkamp. De har drivits av allt från girighet och svartsjuka till långvarig fysisk och psykisk misshandel. Genom intervjuer med kvinnorna själva skildras de tragiska händelser som till sist lett till ödesdigra och ibland dödliga konfrontationer.Del 9 av 10. Jamie Santos är en vild kvinna som vägrar att låta sig tämjas. När hon träffar Jonathan blir hon besatt av honom med en gång. De separerar men återförenas och gifter sig och får ett barn tillsammans. Men Jamies svartsjuka tar snart över, något som får drastiska konsekvenser.
Wednesday (12/8)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Vassa fruar

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Om kvinnor som hamnat i närkamp. De har drivits av allt från girighet och svartsjuka till långvarig fysisk och psykisk misshandel. Genom intervjuer med kvinnorna själva skildras de tragiska händelser som till sist lett till ödesdigra och ibland dödliga konfrontationer.Del 8 av 10. När den före detta löparen Fatimah Leday går med i armén blir hon förälskad i en charmig soldat vid namn Carlton. De återvänder till USA för att gifta sig, men snart känner Fatimah att hon inte har lekt av sig, vilket leder till bittra konflikter dem emellan.
Tuesday (11/8)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Vassa fruar

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Om kvinnor som hamnat i närkamp. De har drivits av allt från girighet och svartsjuka till långvarig fysisk och psykisk misshandel. Genom intervjuer med kvinnorna själva skildras de tragiska händelser som till sist lett till ödesdigra och ibland dödliga konfrontationer.Del 7 av 10. Efter att ha ägnat sitt liv åt farliga män och droger blir Nicole Taylor förälskad i Freddie. Men hennes besatthet av honom leder till ett våldsamt gräl.
Monday (10/8)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Vassa fruar

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Om kvinnor som hamnat i närkamp. De har drivits av allt från girighet och svartsjuka till långvarig fysisk och psykisk misshandel. Genom intervjuer med kvinnorna själva skildras de tragiska händelser som till sist lett till ödesdigra och ibland dödliga konfrontationer.Del 6 av 10. Efter en skilsmässa och ett förhållande med en pojkvän som tryckte ned henne tycks Liz Cahoon äntligen ha hittat en perfekt partner i Eric. Men hennes missbruk och bräckliga psyke leder i stället till ett våldsamt angrepp.
Sunday (9/8)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Vassa fruar

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Om kvinnor som hamnat i närkamp. De har drivits av allt från girighet och svartsjuka till långvarig fysisk och psykisk misshandel. Genom intervjuer med kvinnorna själva skildras de tragiska händelser som till sist lett till ödesdigra och ibland dödliga konfrontationer.Del 5 av 10. När Charlene Jackson gifter sig med Paul väljer hon att satsa på äktenskapet före en karriär inom militären. Men snart visar det sig att Paul är otrogen och deras äktenskap får ett våldsamt slut.
Saturday (8/8)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Vassa fruar

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Om kvinnor som hamnat i närkamp. De har drivits av allt från girighet och svartsjuka till långvarig fysisk och psykisk misshandel. Genom intervjuer med kvinnorna själva skildras de tragiska händelser som till sist lett till ödesdigra och ibland dödliga konfrontationer.Del 4 av 10. Den ensamstående mamman Laurene Rugen inleder ett förhållande med sin granne Chris. Men trots att Chris upprepade gånger utsätter henne för misshandel hoppas hon kunna förändra honom och väljer att stanna. När Laurene till slut får modet att kräva skilsmässa får det allvarliga konsekvenser.
Friday (7/8)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Vassa fruar

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Om kvinnor som hamnat i närkamp. De har drivits av allt från girighet och svartsjuka till långvarig fysisk och psykisk misshandel. Genom intervjuer med kvinnorna själva skildras de tragiska händelser som till sist lett till ödesdigra och ibland dödliga konfrontationer.Del 3 av 10. Krista Clark är en socialt missanpassad kvinna som använder sex för att få uppmärksamhet från män. En dag tycker hon sig ha hittat rätt när hon träffar Tim, men när deras relation närmar sig ett slut så tar Kristas frustration över. Det blir ett våldsamt slut på förhållandet.
Thursday (6/8)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Vassa fruar

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Om kvinnor som hamnat i närkamp. De har drivits av allt från girighet och svartsjuka till långvarig fysisk och psykisk misshandel. Genom intervjuer med kvinnorna själva skildras de tragiska händelser som till sist lett till ödesdigra och ibland dödliga konfrontationer.Del 2 av 10. Diane faller för den karismatiske politikern Joe Reilly. Men så snart de gift sig börjar Joe trycka ned Diane. Ett gräl eskalerar och Joe hamnar på sjukhus. I rätten står ord mot ord men i slutändan väljer Diane att stanna med Joe.
Wednesday (5/8)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Vassa fruar

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Om kvinnor som hamnat i närkamp. De har drivits av allt från girighet och svartsjuka till långvarig fysisk och psykisk misshandel. Genom intervjuer med kvinnorna själva skildras de tragiska händelser som till sist lett till ödesdigra och ibland dödliga konfrontationer.Del 1 av 10. Säsongsstart. Efter att ha varit en framgångsrik kokainsmugglare på 1980-talet i Fort Lauderdale blir Donna Buchanon involverad med en äldre man vid namn Charlie. Men Charlie visar snart sitt rätta jag för henne. En dag får Donna nog och knivhugger honom 54 gånger.