Vilken kanal visar Äntligen helg!?

Gamla visningar

Sunday (16/2)
Kanal 5
21:00-21:55

Äntligen helg!

I detta avsnitt: Dagiset i Karlstad jobbar med genusfrågor och försöker bli lite modernare. På Instagram pågår prestigekampen om vem som har mysigast fredagsmys. Bobby & Elvis (Fredde Granberg & Peter Settman) har fått till en hel turné på ålderdomshem, men får problem med husbilen. Göteborgaren (Olle Sarri) provar telefoner under realistiska förhållanden i mobilbutiken innan han vågar köpa. Astronauterna firar helg och vi får följa med på en alla hjärtans dag-dejt och en alkoholstinn födelsedagsfest. Sketcher om allt som gör livet till en fest. Vi vet alla att helgen är livets mening. Då ska vi hinna umgås, festa, mysa, handla, fixa och toppa i princip allt som går att toppa. Här skärskådas den sanna svenska folksjälen. Det blir människor i storstaden såväl som på landet, hos astronauter och trollkarlar likväl som hos den ensamstående hockeyfarsan. Svensk humorserie från 2014. Även Kanal 5 22/2. Originaltitel: Äntligen helg!.
Sunday (9/2)
Kanal 5
21:00-22:00

Äntligen helg!: Äntligen helg! - 102

I detta avsnitt: Sketcher om allt som gör livet till en fest. Vi vet alla att helgen är livets mening. Då ska vi hinna umgås, festa, mysa, handla, fixa och toppa i princip allt som går att toppa. Här skärskådas den sanna svenska folksjälen. Det blir människor i storstaden såväl som på landet, hos astronauter och trollkarlar likväl som hos den ensamstående hockeyfarsan. Svensk humorserie från 2014. Även Kanal 5 15/2. Originaltitel: Äntligen helg!.
Saturday (8/2)
Kanal 5
15:00-16:00

Äntligen helg!: Äntligen helg! - 101

I detta avsnitt: Sketcher om allt som gör livet till en fest. Vi vet alla att helgen är livets mening. Då ska vi hinna umgås, festa, mysa, handla, fixa och toppa i princip allt som går att toppa. Här skärskådas den sanna svenska folksjälen. Det blir människor i storstaden såväl som på landet, hos astronauter och trollkarlar likväl som hos den ensamstående hockeyfarsan. Svensk humorserie från 2014. Från Kanal 5 2/2. Originaltitel: Äntligen helg!.
Sunday (2/2)
Kanal 5
21:00-22:00

Äntligen helg!: Äntligen helg! - 101

I detta avsnitt: Sketcher om allt som gör livet till en fest. Vi vet alla att helgen är livets mening. Då ska vi hinna umgås, festa, mysa, handla, fixa och toppa i princip allt som går att toppa. Här skärskådas den sanna svenska folksjälen. Det blir människor i storstaden såväl som på landet, hos astronauter och trollkarlar likväl som hos den ensamstående hockeyfarsan. Svensk humorserie från 2014. Även Kanal 5 8/2. Originaltitel: Äntligen helg!.