Vilken kanal visar Söder om Folkungagatan?

Gamla visningar

Sunday (16/2)
Kanal 5
21:55-22:25

Söder om Folkungagatan

I detta avsnitt: Henrik Schyffert dyker upp som gäst på kaféet. Cissi får ångest över insikten att de har alldeles för många likheter med sina medelklassföräldrar. Lösningen blir att lära känna en äkta invandrare. Gunnar (Björn Gustafsson) trånar efter Rebecka (Nour El Refai) och Skäggschamanen Isak har problem att finna en djupare kontakt med skäggen. Söder om Folkungagatan kretsar kring tre kompisar och en skägg-shaman som driver ett kombinerat kafé, smoothiebar och gym ett par hundra meter söder om Folkungagatan i Stockholm. Där sliter de sina jeans och brygger sitt öl i jakten på en alldeles egen mening med livet, i en stad och en tid där alla meningar med livet redan är upptagna. Berättare: Staffan Westerberg. Svensk dramakomediserie från 2014. Även Kanal 5 22/2. Originaltitel: Söder om Folkungagatan. Syntolkas.
Sunday (9/2)
Kanal 5
22:00-22:30

Söder om Folkungagatan: Söder om Folkungagatan - 102

I detta avsnitt: Gunnar (Björn Gustafsson) som driver gymmet känner sig vilsen och svag men med hjälp av den kloke skäggschamanen Isak från norr hittar han en ny träningsväg att gå - urkraft. Rebecka (Nour El Refai) har problem med sin rygg och Cissi med sin feminism. Gunnar ska föreläsa om urkraft på en träningsfestival, allt för att inte låta sin träningsnemesis Kelvin vinna. Söder om Folkungagatan kretsar kring tre kompisar och en skägg-shaman som driver ett kombinerat kafé, smoothiebar och gym ett par hundra meter söder om Folkungagatan i Stockholm. Där sliter de sina jeans och brygger sitt öl i jakten på en alldeles egen mening med livet, i en stad och en tid där alla meningar med livet redan är upptagna. Berättare: Staffan Westerberg. Svensk dramakomediserie från 2014. Även Kanal 5 15/2. Originaltitel: Söder om Folkungagatan. Syntolkas.
Saturday (8/2)
Kanal 5
16:00-16:30

Söder om Folkungagatan: Söder om Folkungagatan - 101

I detta avsnitt: De tre kompisarna Cissi, Rebecka och Gunnar driver ett kombinerat kafé, smoothiebar och gym ett par hundra meter söder om Folkungagatan i Stockholm. De inser att de har för få verksamheter i sitt fik och utlyser en audition för att hitta nya kollegor. Då kommer skäggsshamanen Isak som en skänk från ovan. Söder om Folkungagatan kretsar kring tre kompisar och en skägg-shaman som driver ett kombinerat kafé, smoothiebar och gym ett par hundra meter söder om Folkungagatan i Stockholm. Där sliter de sina jeans och brygger sitt öl i jakten på en alldeles egen mening med livet, i en stad och en tid där alla meningar med livet redan är upptagna. Berättare: Staffan Westerberg. Svensk dramakomediserie från 2014. Från Kanal 5 2/2. Originaltitel: Söder om Folkungagatan. Syntolkas.
Sunday (2/2)
Kanal 5
22:00-22:30

Söder om Folkungagatan: Söder om Folkungagatan - 101

I detta avsnitt: De tre kompisarna Cissi, Rebecka och Gunnar driver ett kombinerat kafé, smoothiebar och gym ett par hundra meter söder om Folkungagatan i Stockholm. De inser att de har för få verksamheter i sitt fik och utlyser en audition för att hitta nya kollegor. Då kommer skäggsshamanen Isak som en skänk från ovan. Söder om Folkungagatan kretsar kring tre kompisar och en skägg-shaman som driver ett kombinerat kafé, smoothiebar och gym ett par hundra meter söder om Folkungagatan i Stockholm. Där sliter de sina jeans och brygger sitt öl i jakten på en alldeles egen mening med livet, i en stad och en tid där alla meningar med livet redan är upptagna. Berättare: Staffan Westerberg. Svensk dramakomediserie från 2014. Även Kanal 5 8/2. Originaltitel: Söder om Folkungagatan. Syntolkas.