Vilken kanal visar I mördarens spår?

Gamla visningar

Tuesday (31/3)
Kanal 9
01:10-03:10

I mördarens spår: Prime Suspect - 17

I detta avsnitt: The Last Witness. Duscan gömmer sig men en tjallare berättar för polisen var han finns och han blir gripen. Men Jane Tennison tror inte att han berättar allt och hon åker till Bosnien för att få fram sanningen. Del 2/2. Oscarsbelönade Helen Mirren gestaltar kommissarie Jane Tennison. Tennison är en skicklig mordutredare som kompromisslöst finner sina egna vägar till en lösning. Men hon ska inte bara slåss mot den brutala mördaren, hon är också tvungen att slåss för att få uppmärksamhet på den mansdominerade polisstationen. Brittisk kriminaldramaserie från 2003. Originaltitel: Prime Suspect.
Saturday (28/3)
Kanal 9
01:55-04:05

I mördarens spår: Prime Suspect - 16

I detta avsnitt: The Last Witness. Jane Tennison blir ombedd att fundera på om det kanske är dags att hon går i pension. En ung serbisk kvinna hittas död och det visar sig att hon har blivit torterad. Del 1/2. Oscarsbelönade Helen Mirren gestaltar kommissarie Jane Tennison. Tennison är en skicklig mordutredare som kompromisslöst finner sina egna vägar till en lösning. Men hon ska inte bara slåss mot den brutala mördaren, hon är också tvungen att slåss för att få uppmärksamhet på den mansdominerade polisstationen. Brittisk kriminaldramaserie från 2003. Från Kanal 9 23/3. Originaltitel: Prime Suspect.
Tuesday (24/3)
Kanal 9
01:20-03:20

I mördarens spår: Prime Suspect - 16

I detta avsnitt: The Last Witness. Jane Tennison blir ombedd att fundera på om det kanske är dags att hon går i pension. En ung serbisk kvinna hittas död och det visar sig att hon har blivit torterad. Del 1/2. Oscarsbelönade Helen Mirren gestaltar kommissarie Jane Tennison. Tennison är en skicklig mordutredare som kompromisslöst finner sina egna vägar till en lösning. Men hon ska inte bara slåss mot den brutala mördaren, hon är också tvungen att slåss för att få uppmärksamhet på den mansdominerade polisstationen. Brittisk kriminaldramaserie från 2003. Även Kanal 9 27/3. Originaltitel: Prime Suspect.
Saturday (21/3)
Kanal 9
01:45-03:45

I mördarens spår: Prime Suspect - 15

I detta avsnitt: Kommissarie Tennison skickas till Manchester för att utreda mordet på en knarklangare. Hon möter snart "The Street", en korrupt man som är ledare för den lokala kriminella verksamheten. Tennison jobbar utifrån att han är gärningsmannen men märker snart att han hela tiden ligger steget före henne. Del 2/2. Oscarsbelönade Helen Mirren gestaltar kommissarie Jane Tennison. Tennison är en skicklig mordutredare som kompromisslöst finner sina egna vägar till en lösning. Men hon ska inte bara slåss mot den brutala mördaren, hon är också tvungen att slåss för att få uppmärksamhet på den mansdominerade polisstationen. Brittisk kriminaldramaserie från 1996. Från Kanal 9 16/3. Originaltitel: Prime Suspect.
Tuesday (17/3)
Kanal 9
01:10-03:05

I mördarens spår: Prime Suspect - 15

I detta avsnitt: Kommissarie Tennison skickas till Manchester för att utreda mordet på en knarklangare. Hon möter snart "The Street", en korrupt man som är ledare för den lokala kriminella verksamheten. Tennison jobbar utifrån att han är gärningsmannen men märker snart att han hela tiden ligger steget före henne. Del 2/2. Oscarsbelönade Helen Mirren gestaltar kommissarie Jane Tennison. Tennison är en skicklig mordutredare som kompromisslöst finner sina egna vägar till en lösning. Men hon ska inte bara slåss mot den brutala mördaren, hon är också tvungen att slåss för att få uppmärksamhet på den mansdominerade polisstationen. Brittisk kriminaldramaserie från 1996. Även Kanal 9 20/3. Originaltitel: Prime Suspect.
Saturday (14/3)
Kanal 9
02:15-04:20

I mördarens spår: Prime Suspect - 14

I detta avsnitt: Kommissarie Tennison skickas till Manchester för att utreda mordet på en knarklangare. Hon möter snart "The Street", en korrupt man som är ledare för den lokala kriminella verksamheten. Tennison jobbar utifrån att han är gärningsmannen men märker snart att han hela tiden ligger steget före henne. Del 1/2. Oscarsbelönade Helen Mirren gestaltar kommissarie Jane Tennison. Tennison är en skicklig mordutredare som kompromisslöst finner sina egna vägar till en lösning. Men hon ska inte bara slåss mot den brutala mördaren, hon är också tvungen att slåss för att få uppmärksamhet på den mansdominerade polisstationen. Brittisk kriminaldramaserie från 1996. Från Kanal 9 9/3. Originaltitel: Prime Suspect.
Tuesday (10/3)
Kanal 9
01:15-03:15

I mördarens spår: Prime Suspect - 14

I detta avsnitt: Kommissarie Tennison skickas till Manchester för att utreda mordet på en knarklangare. Hon möter snart "The Street", en korrupt man som är ledare för den lokala kriminella verksamheten. Tennison jobbar utifrån att han är gärningsmannen men märker snart att han hela tiden ligger steget före henne. Del 1/2. Oscarsbelönade Helen Mirren gestaltar kommissarie Jane Tennison. Tennison är en skicklig mordutredare som kompromisslöst finner sina egna vägar till en lösning. Men hon ska inte bara slåss mot den brutala mördaren, hon är också tvungen att slåss för att få uppmärksamhet på den mansdominerade polisstationen. Brittisk kriminaldramaserie från 1996. Även Kanal 9 13/3. Originaltitel: Prime Suspect.
Saturday (7/3)
Kanal 9
01:50-03:45

I mördarens spår: Prime Suspect - 13

I detta avsnitt: Jane Tennison satte dit George Marlow för sex brutala mord. Nu dyker det upp två döda kvinnor till, mördade på exakt samma sätt. Har de att göra med en copycat eller skickade Tennison fel man i fängelse? I brist på objektivitet stängs hon av från utredningen men fortsätter jakten på mördaren på egen hand. Kommissarie Jane Tennison är en skicklig mordutredare. Men hon ska inte bara slåss mot brutala mördare, hon är också tvungen att slåss för att få uppmärksamhet på den mansdominerade polisstationen. Brittisk kriminaldramaserie från 1995. Från Kanal 9 2/3. Originaltitel: Prime Suspect.
Tuesday (3/3)
Kanal 9
01:25-03:25

I mördarens spår: Prime Suspect - 13

I detta avsnitt: Jane Tennison satte dit George Marlow för sex brutala mord. Nu dyker det upp två döda kvinnor till, mördade på exakt samma sätt. Har de att göra med en copycat eller skickade Tennison fel man i fängelse? I brist på objektivitet stängs hon av från utredningen men fortsätter jakten på mördaren på egen hand. Kommissarie Jane Tennison är en skicklig mordutredare. Men hon ska inte bara slåss mot brutala mördare, hon är också tvungen att slåss för att få uppmärksamhet på den mansdominerade polisstationen. Brittisk kriminaldramaserie från 1995. Även Kanal 9 6/3. Originaltitel: Prime Suspect.
Saturday (28/2)
Kanal 9
01:45-03:45

I mördarens spår: Prime Suspect - 12

I detta avsnitt: Det har skett ett mord på en exklusiv countryclub och medlemmarna vill lägga skulden på några simpla tjuvar. Men Jane Tennison förstår att tjuvarna inte är sluga nog för att ha begått detta brott. Istället fokuserar hon på en annan medlem i klubben och blir tvungen att ta till sin mest häpnadsväckande taktik hittills. Kommissarie Jane Tennison är en skicklig mordutredare. Men hon ska inte bara slåss mot brutala mördare, hon är också tvungen att slåss för att få uppmärksamhet på den mansdominerade polisstationen. Brittisk kriminaldramaserie från 1995. Från Kanal 9 23/2. Originaltitel: Prime Suspect.