När går The Newsroom II?

Gamla visningar

Monday (5/5)
DR2
20:00-21:00

The Newsroom II

6. november 2012. Det amerikanske præsidentvalg er i fuld gang, og News Night dækker det intenst. Men det er ikke det eneste, der optager programmets stab. For efter den forkerte historie om en amerikansk krigsforbrydelse venter Charlie, Mac og Will på en beslutning, der kan afgøre deres fremtid.
Monday (28/4)
DR2
20:00-20:45

The Newsroom II

6. november 2012. USA skal vælge de kommende fire års præsident, og staben på News Night sætter alle sejl til for at dække valget. Der er ikke plads til fejltagelser, for efter den forkerte historie om en amerikansk krigsforbrydelse er stationens troværdighed i bund.
Monday (14/4)
DR2
20:00-21:00

The Newsroom II

En nyhedshistorie har resulteret i et sagsanlæg og en kæmpe krise for tv-stationen ACN. Stationens advokat forsøger at få rede på forløbet, der fører til, at ACN beslutter at gå i luften med Jerry Dantanas opsigtsvækkende historie om en grusom amerikansk krigsforbrydelse. En historie, der viser sig ikke at holde vand.
Monday (7/4)
DR2
20:00-20:50

The Newsroom II

Har den amerikanske hær brugt saringas i Pakistan? Og dermed begået en grusom krigsforbrydelse? Mac sammensætter et nyhedsteam, der skal efterforske historien yderligere. Samtidig gør Will et forsøg på at forbedre sit image. Mens selskabet bliver en tand større, end Jim bryder sig om, da han skal på date med Hallie.
Monday (31/3)
DR2
20:00-21:00

The Newsroom II

En personlig opringning og en nævenyttig tweet optager Wills tanker under en live-udsendelse. Samtidig når Charlie et skridt videre i sagen om en mulig amerikansk krigsforbrydelse i Pakistan. Mens en ekskæreste hævner sig på Sloan ved at lægge nøgenbilleder af hende ud på internettet.
Monday (24/3)
DR2
20:00-21:00

The Newsroom II

Will McAvoy rister Shelly Wexler fra Occupy Wall Street-bevægelsen for åben skærm. Det får konsekvenser, for bagefter forlanger Shelly en undskyldning, før hun vil sætte Neal i forbindelse med en vigtig kilde. Mange måneder senere fortæller Maggie advokaten Rebecca Halliday om sin barske tur til Afrika.
Monday (17/3)
DR2
20:00-21:00

The Newsroom II

Will har igen fået sladderjournalisten Nina Howard på nakken. Han beslutter at appellere til hendes bedre jeg ved at være hudløst ærlig. Men vil taktikken virke? Jerry borer videre i historien om en mulig amerikansk krigsforbrydelse af hårrejsende karakter. Samtidig følger Jim Mitt Romneys valgkampagne, men hans spørgmål falder for døve øren.
Monday (10/3)
DR2
20:00-21:00

The Newsroom II

En nyhedshistorie, der vil resultere i et sagsanlæg og en større krise for tv-stationen ACN, er ved at udvikle sig. Samtidig følger Jim Harper Mitt Romneys valgkampagne på tæt hold, mens Mac og Sloan forsøger at overbevise Will om, at det er værd at se regeringens antiterrorpolitik efter i sømmene.
Monday (3/3)
DR2
20:00-20:50

The Newsroom II

Will McAvoy, nyhedsvært på tv-stationen ACN, er til samtale med stationens advokat. En nyhedshistorie har resulteret i et sagsanlæg og en større krise for ACN. Miseren tager sin begyndelse 14 måneder tidligere. Wills nyhedshold får et mystisk tip, der fører til en historie, som ender med at løbe løbsk.