När går Arvingen til Glenbogle?

Gamla visningar

Thursday (10/4)
DR1
07:35-08:25

Arvingen til Glenbogle

Familien MacDonald ser ud til at måtte flytte fra Glenbogle. Banken har trukket sit lån tilbage, og Paul er nødt til at sætte huset til salg. Og det er ikke det eneste, der tynger Pauls hjerte. Iona skal giftes med Malcolm. Er det for sent at redde Glenbogle? Og er det for sent for Paul at fortælle Iona, hvad han føler for hende?
Wednesday (9/4)
DR1
07:30-08:20

Arvingen til Glenbogle

Glenbogles træer er ramt af sygdom, og Paul beder træeksperten Malcolm om hjælp. Uheldigvis viser Malcolm sig at være Ionas ekskæreste. Iona hævder, at hun ikke længere elsker Malcolm. Ikke desto mindre beslutter Paul sig for at teste hendes følelser ved at invitere dem begge to til middag.
Tuesday (8/4)
DR1
07:30-08:20

Arvingen til Glenbogle

Amy fotograferer noget, der ligner hovedet og halsen af et gigantisk dyr i den lokale sø. Fotografiet sætter Glenbogle på den anden ende. Har Loch Bogle mon sit helt eget Loch Ness-uhyre?
Monday (7/4)
DR1
07:30-08:20

Arvingen til Glenbogle

Paul drømmer om at forvandle Glenbogle til et feriested i luksusklassen. Men hans drøm bliver presset til bristepunktet, da den potentielle investor, en russisk tidligere kosmonaut, og hans krukkede kone lader sig installere på Glenbogle. Det excentriske par er nemlig ikke sådan at stille tilfreds.
Friday (4/4)
DR1
07:30-08:20

Arvingen til Glenbogle

Pauls guddatter Amy dukker uventet op på Glenbogle. Det samme gør krybskytten Tam. Han påstår, at han er et nyt og bedre menneske - men i virkeligheden er han ude på at hævne sig på familien MacDonald.
Thursday (3/4)
DR1
07:30-08:20

Arvingen til Glenbogle

Golly er blevet far. Men samtidig har han mistet sin elskede Meg, og selv om Jess gør sit bedste for at støtte ham, har han svært ved at overskue situationen. Samtidig vender Duncan tilbage til Glenbogle - mens godsets skrantende økonomi sender Paul på kollisionskurs med den smukke fårehyrde Iona.
Wednesday (2/4)
DR1
07:30-08:20

Arvingen til Glenbogle

Paul skal krones som herremand, da han får en uventet udfordrer. En af klanens ældste annoncerer, at det i virkeligheden er Donald, ikke Paul, der er godset rette herremand. Donald øjner chancen for lidt morskab, og til Pauls store irritation tager han imod den fine titel.
Tuesday (1/4)
DR1
07:30-08:20

Arvingen til Glenbogle

Donald glæder sig til at køre fra Glenbogle i sin gamle sportsvogn, men uheldigvis er han blevet for fed til at sidde i bilen. Samtidig møder Paul sin nye kæreste Lucys forældre - og de er ikke imponerede over deres måske kommende svigersøn.
Monday (31/3)
DR1
07:30-08:20

Arvingen til Glenbogle

Glenbogles nye nabo Chester tilbyder at skyde penge ind i Isobels lille virksomhed. Paul er dog ikke glad for hans indblanding, så Isobel må vælge mellem de to mænd som sin forretningspartner. Hvem det bliver, skal afgøres ved en konkurrence i lerdueskydning. Samtidig møder Donald en gammel flamme. For mange år siden knuste han hendes hjerte, men måske er det ikke for sent at gøre skaden god igen?
Friday (28/3)
DR1
07:30-08:20

Arvingen til Glenbogle

Jess får mistanke om, at der er krybskytter på godset, og Donald beslutter at tage sagen i egen hånd. Imens er der en temmelig forlegen stemning mellem Paul og Isobel, efter de har kysset hinanden.