När går Vi mødes i retten?

Gamla visningar

Friday (28/3)
DR1
02:00-02:50

Vi mødes i retten

Martha går som forsvarer i gang med sit livs største mordsag. Men sagen udvikler sig uventet, samtidig med at Martha har travlt med at holde orden i sit eget privatliv. Og så er det endelig blevet tid til den store beslutning om, hvem der skal være Queen's Counsel.
Thursday (27/3)
DR1
02:25-03:15

Vi mødes i retten

Martha er anklager i en sag, hvor en lærer står tiltalt for mordforsøg på en elev. Lærerens forsvarer er Marthas kollega Noah. Martha ender i et dilemma, da hun bliver i tvivl om, hvorvidt Noah gør sit job ordentligt. Samtidig får Nick sin første store sag, og Martha skal forberede det endelige interview i ansøgningen om at blive Queens Counsel.
Friday (21/3)
DR1
02:00-02:50

Vi mødes i retten

Martha må forsvare en politibetjent, der er under anklage for racisme, mens Clive Reader får en overrumplende besked, der kan vende op og ned på hans liv. Samtidig er Nick og Niamh under stadig større pres, efterhånden som deres elevtid rinder ud.
Thursday (20/3)
DR1
02:35-03:25

Vi mødes i retten

Martha Costello forsvarer en sårbar teenager, og samtidig får de to elever lejlighed til at procedere i retten for første gang. Som sagerne skrider frem, får både Martha og hendes elev, Nick, større udfordringer, end de havde regnet med. Kan Martha redde sin klient uden samtidig at sætte sin egen karriere på spil?
Wednesday (19/3)
DR1
02:20-03:10

Vi mødes i retten

Forsvarsadvokaten Martha Costello drømmer om at tage et skridt op ad karrierestigen ved at opnå ærestitlen Queen's Counsel - 'dronningens advokat'. I et forsøg på at styrke sine chancer siger hun ja til at tage en vanskelig voldtægtssag. I retten står hun over for sin snu og charmerende kollega Clive Reader. Også han har ansøgt om at blive Queen's Counsel, og han gør sit bedste for at drille og irritere Martha.
Friday (14/3)
DR1
02:00-02:50

Vi mødes i retten

Martha Costello er en dygtig og idealistisk forsvarsadvokat. Hun drømmer om at tage et skridt op ad karrierestigen ved at få tildelt ærestitlen Queen's Counsel - 'dronningens advokat'. Men Martha har en rival. Hendes snu og charmerende kollega Clive Reader ansøger også om at blive Queen's Counsel. Kun én af dem vil formentlig kunne få titlen, så nu er det mere vigtigt end nogensinde, hvordan Martha klarer sig i retten.