När går Danmark under hammeren?

Gamla visningar

Thursday (3/4)
DR1
18:00-18:30

Danmark under hammeren

I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit er der rift om instrumenterne, når Alfred Christensens store musikbutik sælges på auktion i Holstebro. På Vilhelmsborg har Casper Cassøe fra Hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod travlt, men heldigvis har han fået fremstillet et helt særligt hjælpemiddel. Og hos Sjællands Bilauktion skal Kim Davidsen have en BMW til 200.000 kroner under hammeren.
Wednesday (2/4)
DR1
18:00-18:30

Danmark under hammeren

I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit skal Hans Jørgen Eriksen fra Holstebro auktioner have en hel musikbutik på auktion, og det er ikke en hvilken som helst butik. Casper Cassøe fra Hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod tager utraditionelle metoder i brug, når føllene til den kommende eliteauktion skal vise sig bedst muligt. Og i Hørsholm skal auktionarius Ole Christensen have en unik Aalto-vase på auktion.
Tuesday (1/4)
DR1
18:00-18:30

Danmark under hammeren

I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit når budene imponerende højder hos Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus, når gamle legetøjsbiler ryger under hammeren. Casper Cassøe og Ulrik Kristensen fra Hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod jagter elite-føl til deres kommende auktion. Og til eftersynet i Hørsholm får ejeren Ole Christensen travlt, da det går op for ham, at han måske har glemt at invitere kunderne.
Monday (31/3)
DR1
18:00-18:30

Danmark under hammeren

I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit myldrer det ind med inkarnerede samlere, da Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus sætter en kæmpe samling Tekno legetøjsbiler på auktion. Hos Jan Kristensen fra HMA Maskinauktioner skal en sjælden Cadillac under Hammeren. Og Casper Cassøe og Ulrik Kristensen fra hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod jagter de allerbedste elite-føl til deres kommende auktion.