När går Gudstjeneste i DR Kirken?

Gamla visningar

Sunday (5/4)
DR1
11:00-11:45

Gudstjeneste i DR Kirken

Anders Bondes påskeprædiken handler om, at der findes et troens land, der omfatter både jord og himmel! Et troens land, der fortæller, at kærligheden til vore kære er nærmeste nabo til Gud. Der er næsten ikke væg imellem! Og den væg, der var, væltede med stenen bort fra graven påskemorgen! Gudstjenesten er optaget i Fredenskirken i Aarhus. Anne Lise Quorning er organist og dirigent, og både kirkens pigekor og dens kantori medvirker.
Thursday (1/1)
DR1
00:10-01:15

Gudstjeneste i DR Kirken

Årets nytårsgudstjeneste er optaget i Christians Kirke på Christianshavn. Flemming Pless prædiker, og musikken leveres af søskendeparret Marie Carmen og Benjamin Koppel, True Gospel Singers, Nye Toner, organist Søren Johannsen og trompetist Dorthe Zielke. Efter gudstjenesten overbringer buddhisten Lakha Lama, hospitalsimam Naveed Baig og overrabbiner Bent Melchior nytårshilsner.
Wednesday (24/12)
DR1
15:00-16:00

Gudstjeneste i DR Kirken

I år sender DR Kirken sin julegudstjeneste direkte fra Skivholme Kirke vest for Aarhus. Prædikant er Thomas Frøkjær, og desuden medvirker kirkens store folkekor og organist Thomas Christiansen.
Sunday (20/4)
DR1
14:00-14:45

Gudstjeneste i DR Kirken

Påskens budskab om opstandelsen og sejren over døden er det det største af alle, men i en støjende verden er det svært at viderebringe, så i stedet for at råbe det fra tagene vælger Susanne Charlotte Knudstorp at hviske det i øret på de forreste rækker i kirken: Kristus er opstanden! Gudstjenesten er optaget i Lyng Kirke ved Fredericia med en lokal menighed, og Birgitte Agerskov Buur er organist. www.dr.dk/drkirken