När går Hvad med sovsen??

Gamla visningar

Wednesday (14/5)
DR1
07:10-07:40

Hvad med sovsen?

Med en god portion humor tilsat en hel del alvor vil Henrik Schyffert, Erik Haag og Lotta Lundgren igen prøve at finde svar på interessante spørgsmål om maden, vi spiser - og dagens emne er det store mediale madorgie! For hvad er det der sker, når vi møder opskrifter, stjernekokke, madinspiration, designkøkkener og meget andet godt på alle tv-kanaler og i næsten samtlige magasiner. Hvorfor bliver vi proppet med alt, hvad der handler om mad? De tre værter går i gang med at undersøge næsten alt hvad der er værd at vide om det. Nordvision fra Sverige.
Tuesday (13/5)
DR1
07:00-07:30

Hvad med sovsen?

Med en god portion humor tilsat en hel del alvor vil Henrik Schyffert, Erik Haag og Lotta Lundgren igen prøve at finde svar på interessante spørgsmål om maden, vi spiser - og dagens emne er brød. For fire generationer siden var brød næsten det eneste, vi spiste, i dag kunne man få det indtryk, at man faktisk kan dø af at spise brød - eller i hvert fald blive tyk! Hvad er det for brød vi spiser og hvad er det egentlig for en udvikling, der er sket? De tre værter går i gang med at undersøge næsten alt hvad der er værd at vide om brød. Nordvision fra Sverige.
Monday (12/5)
DR1
07:10-07:40

Hvad med sovsen?

Med en god portion humor tilsat en hel del alvor vil Henrik Schyffert, Erik Haag og Lotta Lundgren igen prøve at finde svar på interessante spørgsmål om det, vi spiser og drikker - og dagens emne er mælk og de enorme mængder, der bliver konsumeret af den. Mælken har næsten fået status som livseliksir, hvordan er det gået til? Kølediskens sortiment af mælkeprodukter er på 30 år steget med 700 %! De tre værter går i gang med at undersøge næsten alt hvad der er værd at vide om mælk. Nordvision fra Sverige.
Friday (9/5)
DR1
07:15-07:45

Hvad med sovsen?

Med en god portion humor tilsat en hel del alvor vil Henrik Schyffert, Erik Haag og Lotta Lundgren igen prøve at finde svar på interessante spørgsmål om maden, vi spiser - og dagens emne er fedt, eller rettere: fedtbomben! Frem til 1980 var Sverige en relativt slank nation, men i dag regnes over halvdelen af alle mænd og en tredjedel af alle kvinder som overvægtige! Hvorfor er vi blevet så tykke, hvor stor en rolle spiller den mad, vi spiser, hvad er det der er galt? De tre værter går i gang med at undersøge næsten alt hvad der er værd at vide om fedt. Nordvision fra Sverige.
Wednesday (7/5)
DR1
07:20-07:50

Hvad med sovsen?

Med en god portion humor tilsat en hel del alvor vil Henrik Schyffert, Erik Haag og Lotta Lundgren igen prøve at finde svar på interessante spørgsmål om maden, vi spiser - og dagens emne er de officielle kostvejledninger! Hvem du end er - gammel, ung, kvinde eller mand - så findes der en vejledning over hvad du bør og absolut ikke bør spise, og hvordan fordelingen skal være mellem de forskellige fødevarer på din tallerken. De tre værter går i gang med at undersøge næsten alt hvad der er værd at vide om disse vejledninger. Nordvision fra Sverige.
Tuesday (6/5)
DR1
07:20-07:50

Hvad med sovsen?

Med en god portion humor tilsat en hel del alvor vil Henrik Schyffert, Erik Haag og Lotta Lundgren igen prøve at finde svar på interessante spørgsmål om maden, vi spiser - og i dag er emnet kød! Der bliver nemlig spist mere og mere af det, faktisk 80 kg pr. person om året! Det er en stigning på mere end 60 % siden 1990. Er det virkelig godt at spise så meget kød? De tre værter går i gang med at undersøge næsten alt hvad der er værd at vide om kød - og det lærer de meget af! Nordvision fra Sverige.