När går Kærlighed i Murens skygge?

Gamla visningar

Monday (9/6)
DR2
00:00-00:50

Kærlighed i Murens skygge

Martin Kupfers datter Lisa er forsvundet på vej hjem fra skole. Da hun bliver fundet i god behold, fører det til forsoning mellem Martin og hans ekskone, men er Martin parat til at forlade Julia? Samtidig er Martins Stasi-bror Falk begyndt at aflytte Julias mors lejlighed. Og snart får han oplysninger, han kan bruge imod hende.
Sunday (1/6)
DR2
23:50-00:40

Kærlighed i Murens skygge

I Østtyskland har politimanden Martin Kupfer og kosmetologen Julia Hausman forelsket sig. Det er hverken familien Kupfer eller familien Hausman begejstret for. Både Martins far og bror er ansat i sikkerhedstjenesten Stasi, og begge gør, hvad de kan, for at ødelægge parrets forhold.
Monday (26/5)
DR2
02:00-02:50

Kærlighed i Murens skygge

I Østtyskland har politimanden Martin og kosmetologen Julia forelsket sig til deres respektive familiers forfærdelse. Nu bliver både Julia og hendes forlovede, Robert, anholdt og afhørt af Martins bror, Stasi-agenten Falk. Robert er mistænkt for at ville hjælpe Julia med at flygte til Vesten. Og Falk er fast besluttet på at hive en tilståelse ud af ham.
Monday (19/5)
DR2
00:15-01:05

Kærlighed i Murens skygge

Østberlin 1980. Den fraskilte politimand Martin Kupfer forelsker sig i kosmetologen Julia Hausman. Det er en kærlighed, der har alle odds imod sig. For mens Martin kommer fra en familie, der er loyal over for det østtyske kommunistparti, er Julias familie dissidenter og under overvågning af sikkerhedstjenesten Stasi, hvor både Martins far og bror er ansat.