När går Christine?

Gamla visningar

Sunday (20/9)
Kanal 5
08:30-08:55

Christine

Christines åttaårige son kommer in på en förnäm privatskola och snart träffar Christine på två snorkiga mammor. Christine får veta att hennes exman har träffat en ny kvinna som också heter Christine, den "nya" Christine.
Sunday (31/8)
Kanal 11
04:55-05:20

Christine: New Adventures of Old Christine, The - 45 One and a Half Men

I detta avsnitt: Christine får en chock och gör allt för att kontrollera sina hormoner när hon får veta av sin gynekolog att hon kanske är nära klimakteriet. Christine är en frånskild neurotisk kvinna som driver ett kvinnogym. Livet går bra för Christine. Bortsett från det ständiga kärlekstrasslet, de snorkiga mammorna i sonens skola och hennes exmake Richards nya förhållande med en ung, vacker kvinna - som också heter Christine. Amerikansk komediserie från 2007-2008. Från dagen .Originaltitel: New Adventures of Old Christine.
Saturday (30/8)
Kanal 11
11:05-11:30

Christine: New Adventures of Old Christine, The - 45 One and a Half Men

I detta avsnitt: Christine får en chock och gör allt för att kontrollera sina hormoner när hon får veta av sin gynekolog att hon kanske är nära klimakteriet. Christine är en frånskild neurotisk kvinna som driver ett kvinnogym. Livet går bra för Christine. Bortsett från det ständiga kärlekstrasslet, de snorkiga mammorna i sonens skola och hennes exmake Richards nya förhållande med en ung, vacker kvinna - som också heter Christine. Amerikansk komediserie från 2007-2008. Även idag .Originaltitel: New Adventures of Old Christine.
Sunday (24/8)
Kanal 11
04:55-05:20

Christine: New Adventures of Old Christine, The - 44 The Happy Couple (2)

I detta avsnitt: Christine blir chockad när hon får veta att hennes bror Matthew och väninnan Barb tillbringat natten tillsammans och hon gör allt för att hindra att det utvecklas till ett riktigt förhållande. Christine är en frånskild neurotisk kvinna som driver ett kvinnogym. Livet går bra för Christine. Bortsett från det ständiga kärlekstrasslet, de snorkiga mammorna i sonens skola och hennes exmake Richards nya förhållande med en ung, vacker kvinna - som också heter Christine. Amerikansk komediserie från 2007-2008. Från dagen .Originaltitel: New Adventures of Old Christine.
Saturday (23/8)
Kanal 11
11:05-11:30

Christine: New Adventures of Old Christine, The - 44 The Happy Couple (2)

I detta avsnitt: Christine blir chockad när hon får veta att hennes bror Matthew och väninnan Barb tillbringat natten tillsammans och hon gör allt för att hindra att det utvecklas till ett riktigt förhållande. Christine är en frånskild neurotisk kvinna som driver ett kvinnogym. Livet går bra för Christine. Bortsett från det ständiga kärlekstrasslet, de snorkiga mammorna i sonens skola och hennes exmake Richards nya förhållande med en ung, vacker kvinna - som också heter Christine. Amerikansk komediserie från 2007-2008. Även idag .Originaltitel: New Adventures of Old Christine.
Sunday (17/8)
Kanal 11
04:50-05:15

Christine: New Adventures of Old Christine, The - 43 Burning Down the House (1)

I detta avsnitt: Christine försöker vara lite mer vild och galen så att inte väninnan Barb ska tycka att hon är trist. Christine är en frånskild neurotisk kvinna som driver ett kvinnogym. Livet går bra för Christine. Bortsett från det ständiga kärlekstrasslet, de snorkiga mammorna i sonens skola och hennes exmake Richards nya förhållande med en ung, vacker kvinna - som också heter Christine. Amerikansk komediserie från 2007-2008. Från dagen .Originaltitel: New Adventures of Old Christine.
Saturday (16/8)
Kanal 11
11:10-11:35

Christine: New Adventures of Old Christine, The - 43 Burning Down the House (1)

I detta avsnitt: Christine försöker vara lite mer vild och galen så att inte väninnan Barb ska tycka att hon är trist. Christine är en frånskild neurotisk kvinna som driver ett kvinnogym. Livet går bra för Christine. Bortsett från det ständiga kärlekstrasslet, de snorkiga mammorna i sonens skola och hennes exmake Richards nya förhållande med en ung, vacker kvinna - som också heter Christine. Amerikansk komediserie från 2007-2008. Även idag .Originaltitel: New Adventures of Old Christine.
Saturday (7/6)
Kanal 5
05:15-05:40

Christine: New Adventures of Old Christine, The - 62 Too Close for Christine

I detta avsnitt: En vimsig mamma på Ritchies skola får hjälp av Christine och börjar då beundra henne. Först blir Christine smickrad men snart blir den vimsiga mamman för mycket. Matthew tackar ja till att bo i nya Christines gästrum men det ångrar han snart. Christine är en frånskild neurotisk kvinna som driver ett kvinnogym. Livet går bra för Christine. Bortsett från det ständiga kärlekstrasslet, de snorkiga mammorna i sonens skola och hennes exmake Richards nya förhållande med en ung, vacker kvinna - som också heter Christine. Amerikansk komediserie från 2008-2009. Från dagen .Originaltitel: New Adventures of Old Christine.
Friday (6/6)
Kanal 5
07:10-07:35

Christine: New Adventures of Old Christine, The - 62 Too Close for Christine

I detta avsnitt: En vimsig mamma på Ritchies skola får hjälp av Christine och börjar då beundra henne. Först blir Christine smickrad men snart blir den vimsiga mamman för mycket. Matthew tackar ja till att bo i nya Christines gästrum men det ångrar han snart. Christine är en frånskild neurotisk kvinna som driver ett kvinnogym. Livet går bra för Christine. Bortsett från det ständiga kärlekstrasslet, de snorkiga mammorna i sonens skola och hennes exmake Richards nya förhållande med en ung, vacker kvinna - som också heter Christine. Amerikansk komediserie från 2008-2009. Även idag .Originaltitel: New Adventures of Old Christine.
Friday (6/6)
Kanal 5
05:20-05:40

Christine: New Adventures of Old Christine, The - 61 Honey I Ran Over The Kid

I detta avsnitt: Sonen Ritchie gör illa sig på ett skateboard-party och Christine anklagar Richard för att vara en dålig förälder och snart är de inblandade i en hopplös tävling mot varandra. Christine är en frånskild neurotisk kvinna som driver ett kvinnogym. Livet går bra för Christine. Bortsett från det ständiga kärlekstrasslet, de snorkiga mammorna i sonens skola och hennes exmake Richards nya förhållande med en ung, vacker kvinna - som också heter Christine. Amerikansk komediserie från 2008-2009. Från dagen .Originaltitel: New Adventures of Old Christine.