När går Ullared?

Gamla visningar

Sunday (23/8)
Kanal 5
20:00-21:00

Ullared

Det är vinter och det stora gula varuhuset fyller hela 50 år. VDn Boris bjuder hela personalen på tårta. Han tittar också tillbaka på åren som gått och filosoferar lite över framtiden.
Friday (21/8)
Kanal 5
19:00-20:00

Ullared

Ullared i vinterskrud. Vinter är lågsäsong och det är inte så långa köer. För VDn Boris är det mycket. Han måste hålla koll på alla byggen som pågår, till exempel shoppinghotellet som snart är färdigt. Fyller år gör Gekås Morgan som blir 40.
Sunday (16/8)
Kanal 5
20:00-21:00

Ullared

Ullared i vinterskrud. Vinter är lågsäsong och det är inte så långa köer. För VDn Boris är det mycket. Han måste hålla koll på alla byggen som pågår, till exempel shoppinghotellet som snart är färdigt. Fyller år gör Gekås Morgan som blir 40.
Friday (14/8)
Kanal 5
19:00-20:00

Ullared

Kjell och Rose-Marie är tillbaka. Boris har byggt en sportbar i varuhuset för de som inte gillar att shoppa. Boris anordnar årets upplaga av korvätartävlingen där både Ola-Conny och kundvagns-Alexander ställer upp. Morgan berättar om sitt jobb.
Sunday (9/8)
Kanal 5
18:00-19:00

Ullared

Kjell och Rose-Marie är tillbaka. Boris har byggt en sportbar i varuhuset för de som inte gillar att shoppa. Boris anordnar årets upplaga av korvätartävlingen där både Ola-Conny och kundvagns-Alexander ställer upp. Morgan berättar om sitt jobb.
Sunday (2/8)
Kanal 5
20:00-21:00

Ullared: Ullared - 407

I detta avsnitt: Stammisarna Cissi, Gun och Carina har rest i timmar för att komma till sitt kära Ullared. Ola-Conny gillar sitt hår men blir övertalad att gå och klippa sig. Linnea från Jönköping har tagit med sig sin skeptiske kompis Gabriel och ska styra om honom till en mer färgglad stil. Ida från Kättilstorp älskar Ullared och har övertalat sin granne Maggan att åka med. Boris firar årets 3 miljonte kund med pompa, ståt och girlanger. Den lyckliga kunden vinner allt hen har i kundvagnen. Succéserien Ullared är tillbaka, 35 procent större och även lite högre. Varuhuset Gekås i Ullared, mitt i de halländska skogarna, säljer plastpåsar och strumpor, lösgodis och skurmedel så det står härliga till. I vår firar varuhuset 50 år. Morgan strävar på med galgar och kartonger på lagret. Ola-Conny har problem med ett nytt datoriserat system. VD-Boris trivs i det nyutbyggda varuhuset, men har liksom kunderna ibland lite svårt att hitta. Alex kör fortfarande runt med kundvagnar och Helena och Sara hjälper missnöjda kunder med varubyten. Medverkande: Morgan Karlsson, Ola-Conny Wallgren, Boris Lennerhov. Svensk realityserie från 2013. Även Kanal 5 7/8. Originaltitel: Ullared.
Friday (31/7)
Kanal 5
19:00-20:00

Ullared: Ullared - 406

I detta avsnitt: Kjell och Rose-Marie är tillbaka. Det är dags för storshopping och som vanligt får Rose-Marie handla själv medan Kjell stannar på campingen. Männens entusiasm inför att shoppa är generellt lägre än kvinnornas. Som en lösning håller VDn Boris på att bygga en sportbar inne i varuhuset. Henke lämnar fru och barn hemma för att få en heldag själv på Gekås. Då känner han sig som en kung. Morgan och Ola-Conny slutar tidigt och planerar att ha en grillkväll med korv och tomater i Ola-Connys trädgård. Succéserien Ullared är tillbaka, 35 procent större och även lite högre. Varuhuset Gekås i Ullared, mitt i de halländska skogarna, säljer plastpåsar och strumpor, lösgodis och skurmedel så det står härliga till. I vår firar varuhuset 50 år. Morgan strävar på med galgar och kartonger på lagret. Ola-Conny har problem med ett nytt datoriserat system. VD-Boris trivs i det nyutbyggda varuhuset, men har liksom kunderna ibland lite svårt att hitta. Alex kör fortfarande runt med kundvagnar och Helena och Sara hjälper missnöjda kunder med varubyten. Medverkande: Morgan Karlsson, Ola-Conny Wallgren, Boris Lennerhov. Svensk realityserie från 2013. Från Kanal 5 26/7. Originaltitel: Ullared.
Sunday (26/7)
Kanal 5
20:00-21:00

Ullared: Ullared - 406

I detta avsnitt: Kjell och Rose-Marie är tillbaka. Det är dags för storshopping och som vanligt får Rose-Marie handla själv medan Kjell stannar på campingen. Männens entusiasm inför att shoppa är generellt lägre än kvinnornas. Som en lösning håller VDn Boris på att bygga en sportbar inne i varuhuset. Henke lämnar fru och barn hemma för att få en heldag själv på Gekås. Då känner han sig som en kung. Morgan och Ola-Conny slutar tidigt och planerar att ha en grillkväll med korv och tomater i Ola-Connys trädgård. Succéserien Ullared är tillbaka, 35 procent större och även lite högre. Varuhuset Gekås i Ullared, mitt i de halländska skogarna, säljer plastpåsar och strumpor, lösgodis och skurmedel så det står härliga till. I vår firar varuhuset 50 år. Morgan strävar på med galgar och kartonger på lagret. Ola-Conny har problem med ett nytt datoriserat system. VD-Boris trivs i det nyutbyggda varuhuset, men har liksom kunderna ibland lite svårt att hitta. Alex kör fortfarande runt med kundvagnar och Helena och Sara hjälper missnöjda kunder med varubyten. Medverkande: Morgan Karlsson, Ola-Conny Wallgren, Boris Lennerhov. Svensk realityserie från 2013. Även Kanal 5 31/7. Originaltitel: Ullared.
Friday (24/7)
Kanal 5
19:00-20:00

Ullared: Ullared - 405

I detta avsnitt: Morgan och Ola-Conny handlar ett plommonträd men Morgans nya fina BMW visar sig vara mindre lämpad för att lasta träd. Det norska paret Helena och Gørill har åkt 180 mil för att komma till Ullared. Boris visar upp sitt nya hotell som är under uppbyggnad. Det ska bli ett shoppinghotell med 150 rum och blir den lilla byn Ullareds allra första höghus. Linda är en annan ullaredsbo som gillar att sätta guldkant på tillvaron. Hon gör det genom att göra en ullaredstatuering på ryggen. Succéserien Ullared är tillbaka, 35 procent större och även lite högre. Varuhuset Gekås i Ullared, mitt i de halländska skogarna, säljer plastpåsar och strumpor, lösgodis och skurmedel så det står härliga till. I vår firar varuhuset 50 år. Morgan strävar på med galgar och kartonger på lagret. Ola-Conny har problem med ett nytt datoriserat system. VD-Boris trivs i det nyutbyggda varuhuset, men har liksom kunderna ibland lite svårt att hitta. Alex kör fortfarande runt med kundvagnar och Helena och Sara hjälper missnöjda kunder med varubyten. Medverkande: Morgan Karlsson, Ola-Conny Wallgren, Boris Lennerhov. Svensk realityserie från 2013. Från Kanal 5 19/7. Originaltitel: Ullared.
Sunday (19/7)
Kanal 5
20:00-21:00

Ullared: Ullared - 405

I detta avsnitt: Morgan och Ola-Conny handlar ett plommonträd men Morgans nya fina BMW visar sig vara mindre lämpad för att lasta träd. Det norska paret Helena och Gørill har åkt 180 mil för att komma till Ullared. Boris visar upp sitt nya hotell som är under uppbyggnad. Det ska bli ett shoppinghotell med 150 rum och blir den lilla byn Ullareds allra första höghus. Linda är en annan ullaredsbo som gillar att sätta guldkant på tillvaron. Hon gör det genom att göra en ullaredstatuering på ryggen. Succéserien Ullared är tillbaka, 35 procent större och även lite högre. Varuhuset Gekås i Ullared, mitt i de halländska skogarna, säljer plastpåsar och strumpor, lösgodis och skurmedel så det står härliga till. I vår firar varuhuset 50 år. Morgan strävar på med galgar och kartonger på lagret. Ola-Conny har problem med ett nytt datoriserat system. VD-Boris trivs i det nyutbyggda varuhuset, men har liksom kunderna ibland lite svårt att hitta. Alex kör fortfarande runt med kundvagnar och Helena och Sara hjälper missnöjda kunder med varubyten. Medverkande: Morgan Karlsson, Ola-Conny Wallgren, Boris Lennerhov. Svensk realityserie från 2013. Även Kanal 5 24/7. Originaltitel: Ullared.