När går Van Veeteren?

Gamla visningar

Tuesday (12/5)
TV4
02:25-04:15

Van Veeteren

En kvinna bränns till döds. En sen kväll blir Moreno uppringd av en desperat kvinna som hålls fången och hotas till livet. När man lyckas lokalisera kvinnan bryts kontakten och man hinner inte rädda livet på henne. Än en gång behövs Van Veeterens expertis och han blir indragen i ett fall som både skrämmer och förbryllar.
Friday (8/5)
TV4
02:20-04:15

Van Veeteren

En förmögen affärsman hittas brutalt ihjälslagen. En förmögen affärsman hittas brutalt ihjälslagen. Fallet visar sig inte vara lika enkelt att lösa som den hetlevrade kriminalinspektören Münster först trodde och han tvingas söka hjälp hos sin forne kollega Van Veeteren.
Thursday (7/5)
TV4
02:25-04:15

Van Veeteren

En massmördare härjar i Kaalbringen. Reprisstart. En serie oförklarliga mord inträffar i kuststaden Kaalbringen. Polisteam från Maardam och Kaalbringen får i uppgift att samarbeta för att försöka lösa morden, något som visar sig vara lättare sagt än gjort när de ansvariga är angelägna om att gripa någon så fort som möjligt.
Sunday (8/6)
Sjuan
01:00-02:50

Van Veeteren

En kvinna bränns till döds. En sen kväll blir Moreno uppringd av en desperat ung kvinna som hålls fången och hotas till livet. När man lyckas lokalisera kvinnan bryts kontakten och man hinner inte rädda livet på henne. Än en gång behövs Van Veeterens expertis och han blir indragen i ett fall som både skrämmer och förbryllar.