När går Totalrenovering?

Gamla visningar

Thursday (20/8)
TV3
04:25-05:10

Totalrenovering

I varje grannskap finns en person som gör livet enklare för alla runt omkring sig. Nu är det USA:s chans att hylla dessa fantastiska medmänniskor. Varje vecka griper kusinerna Anthony Carrino och John Colaneri in och belönar småstädernas hjältar på ett storslaget sätt. Först skickar de iväg personen i fråga över helgen. Sedan invaderar kusinerna deras bostad med ett stort gäng byggjobbare, som sätter igång att renovera. Nu måste de omvandla huset så att det bättre passar vardagshjältens karaktär. Slutligen slår sig kusinerna och grannskapet ihop för att överraska dem med deras fantastiska hus. En lärare för tredjeklassare får sitt livs överraskning. Kusinerna totalrenoverar hennes kök och vardagsrum, moderniserar hennes sovrum och låter några tacksamma barn designa en av väggarna.
Wednesday (19/8)
TV3
04:15-05:00

Totalrenovering

I varje grannskap finns en person som gör livet enklare för alla runt omkring sig. Nu är det USA:s chans att hylla dessa fantastiska medmänniskor. Varje vecka griper kusinerna Anthony Carrino och John Colaneri in och belönar småstädernas hjältar på ett storslaget sätt. Först skickar de iväg personen i fråga över helgen. Sedan invaderar kusinerna deras bostad med ett stort gäng byggjobbare, som sätter igång att renovera. Nu måste de omvandla huset så att det bättre passar vardagshjältens karaktär. Slutligen slår sig kusinerna och grannskapet ihop för att överraska dem med deras fantastiska hus. En populär skolsköterska belönas för sin förmåga att sätta andra människor i första rummet. Kusinerna renoverar hennes kök och snyggar upp i den slitna trädgården.
Tuesday (18/8)
TV3
03:55-04:40

Totalrenovering

I varje grannskap finns en person som gör livet enklare för alla runt omkring sig. Nu är det USA:s chans att hylla dessa fantastiska medmänniskor. Varje vecka griper kusinerna Anthony Carrino och John Colaneri in och belönar småstädernas hjältar på ett storslaget sätt. Först skickar de iväg personen i fråga över helgen. Sedan invaderar kusinerna deras bostad med ett stort gäng byggjobbare, som sätter igång att renovera. Nu måste de omvandla huset så att det bättre passar vardagshjältens karaktär. Slutligen slår sig kusinerna och grannskapet ihop för att överraska dem med deras fantastiska hus. Avsnittets vardagshjälte har jobbat med att hjälpa sjuka barn hela sitt liv. Anthony och John renoverar hennes omoderna kök, snyggar till i matsalen och bygger både kassettak och vikdörrar.
Saturday (15/8)
TV3
04:05-04:55

Totalrenovering

I varje grannskap finns en person som gör livet enklare för alla runt omkring sig. Nu är det USA:s chans att hylla dessa fantastiska medmänniskor. Varje vecka griper kusinerna Anthony Carrino och John Colaneri in och belönar småstädernas hjältar på ett storslaget sätt. Först skickar de iväg personen i fråga över helgen. Sedan invaderar kusinerna deras bostad med ett stort gäng byggjobbare, som sätter igång att renovera. Nu måste de omvandla huset så att det bättre passar vardagshjältens karaktär. Slutligen slår sig kusinerna och grannskapet ihop för att överraska dem med deras fantastiska hus. En terapeut, vars liv har gått ut på att hjälpa utsatta barn, får en överraskning av Anthony och John. De renoverar hennes översvämmade källare, bygger vackra öppna trappor och en eldstad.
Friday (14/8)
TV3
04:45-05:30

Totalrenovering

I varje grannskap finns en person som gör livet enklare för alla runt omkring sig. Nu är det USA:s chans att hylla dessa fantastiska medmänniskor. Varje vecka griper kusinerna Anthony Carrino och John Colaneri in och belönar småstädernas hjältar på ett storslaget sätt. Först skickar de iväg personen i fråga över helgen. Sedan invaderar kusinerna deras bostad med ett stort gäng byggjobbare, som sätter igång att renovera. Nu måste de omvandla huset så att det bättre passar vardagshjältens karaktär. Slutligen slår sig kusinerna och grannskapet ihop för att överraska dem med deras fantastiska hus. Kusinerna samarbetar med Ellen DeGeneres och renoverar en militärfamiljs hem. De moderniserar husets exteriör, inreder i en enkel och rustik stil, samt renoverar kök, vardagsrum och sovrum.
Thursday (13/8)
TV3
04:45-05:30

Totalrenovering

I varje grannskap finns en person som gör livet enklare för alla runt omkring sig. Nu är det USA:s chans att hylla dessa fantastiska medmänniskor. Varje vecka griper kusinerna Anthony Carrino och John Colaneri in och belönar småstädernas hjältar på ett storslaget sätt. Först skickar de iväg personen i fråga över helgen. Sedan invaderar kusinerna deras bostad med ett stort gäng byggjobbare, som sätter igång att renovera. Nu måste de omvandla huset så att det bättre passar vardagshjältens karaktär. Slutligen slår sig kusinerna och grannskapet ihop för att överraska dem med deras fantastiska hus. Kusinerna samarbetar med Ellen DeGeneres och överraskar en amerikansk soldat som miste båda benen under Irakkriget. Nu renoverar de hans barndomshem och bygger ett spa till honom.
Tuesday (11/8)
TV3
04:00-04:45

Totalrenovering

I varje grannskap finns en person som gör livet enklare för alla runt omkring sig. Nu är det USA:s chans att hylla dessa fantastiska medmänniskor. Varje vecka griper kusinerna Anthony Carrino och John Colaneri in och belönar småstädernas hjältar på ett storslaget sätt. Först skickar de iväg personen i fråga över helgen. Sedan invaderar kusinerna deras bostad med ett stort gäng byggjobbare, som sätter igång att renovera. Nu måste de omvandla huset så att det bättre passar vardagshjältens karaktär. Slutligen slår sig kusinerna och grannskapet ihop för att överraska dem med deras fantastiska hus. I säsongspremiären överraskar Anthony och John en vardagshjälte och hennes familj. De skapar en berså i trädgården, renoverar vardagsrummet, bygger en eldstad och ger bort en utomhus-tv.
Friday (7/8)
TV3
04:50-05:35

Totalrenovering

I varje grannskap finns en person som gör livet enklare för alla runt omkring sig. Nu är det USA:s chans att hylla dessa fantastiska medmänniskor. Varje vecka griper kusinerna Anthony Carrino och John Colaneri in och belönar småstädernas hjältar på ett storslaget sätt. Först skickar de iväg personen i fråga över helgen. Sedan invaderar kusinerna deras bostad med ett stort gäng byggjobbare, som sätter igång att renovera. Nu måste de omvandla huset så att det bättre passar vardagshjältens karaktär. Slutligen slår sig kusinerna och grannskapet ihop för att överraska dem med deras fantastiska hus. En krigsveteran och hans familj ser på "Ellen" och får reda på att kusinerna ​​håller på att renovera deras 70-åriga hus. Hela första våningen, fasaden och bakgården ska omvandlas.
Thursday (6/8)
TV3
04:20-05:05

Totalrenovering

I varje grannskap finns en person som gör livet enklare för alla runt omkring sig. Nu är det USA:s chans att hylla dessa fantastiska medmänniskor. Varje vecka griper kusinerna Anthony Carrino och John Colaneri in och belönar småstädernas hjältar på ett storslaget sätt. Först skickar de iväg personen i fråga över helgen. Sedan invaderar kusinerna deras bostad med ett stort gäng byggjobbare, som sätter igång att renovera. Nu måste de omvandla huset så att det bättre passar vardagshjältens karaktär. Slutligen slår sig kusinerna och grannskapet ihop för att överraska dem med deras fantastiska hus. Mike och hans familj är på strandsemester i tre dagar och kusinerna tar tillfället i akt att totalrenovera deras källare och bakgård. De får hjälp av familjens vänner.
Wednesday (5/8)
TV3
04:35-05:20

Totalrenovering

I varje grannskap finns en person som gör livet enklare för alla runt omkring sig. Nu är det USA:s chans att hylla dessa fantastiska medmänniskor. Varje vecka griper kusinerna Anthony Carrino och John Colaneri in och belönar småstädernas hjältar på ett storslaget sätt. Först skickar de iväg personen i fråga över helgen. Sedan invaderar kusinerna deras bostad med ett stort gäng byggjobbare, som sätter igång att renovera. Nu måste de omvandla huset så att det bättre passar vardagshjältens karaktär. Slutligen slår sig kusinerna och grannskapet ihop för att överraska dem med deras fantastiska hus. Vardagshjälten Bob Keenan reser på en tredagars semester och har ingen aning om att hans hem nu kommer att invaderas. Ett gäng frivilliga ska totalrenovera hans hus.