När går DEA - drogpolisen?

Gamla visningar

Sunday (27/9)
TV4 Fakta
03:00-04:00

DEA - drogpolisen

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Om drogpoliser och deras arbete mot droghandel. Det rör sig om allt från handel på gatan till internationella knarkkungar på högsta nivå. Tittarna får en uppfattning om hur det är att jobba under täckmantel och utge sig för att vara knarkhandlare för att sedan vara med när DEA slår till.Del 5 av 6. Hela DEA-teamet och en 300 man stark boliviansk trupp gör en räd i den kokainproducerande staden San Ramón. Där bor landets tredje största kokainkung, Yayo Rodriguez.
Monday (21/9)
TV4 Fakta
03:00-04:00

DEA - drogpolisen

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Om drogpoliser och deras arbete mot droghandel. Det rör sig om allt från handel på gatan till internationella knarkkungar på högsta nivå. Tittarna får en uppfattning om hur det är att jobba under täckmantel och utge sig för att vara knarkhandlare för att sedan vara med när DEA slår till.Del 4 av 6. DEA stormar in när en drogkung firar sin födelsedag med en stor fest.
Sunday (20/9)
TV4 Fakta
03:00-04:00

DEA - drogpolisen

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Om drogpoliser och deras arbete mot droghandel. Det rör sig om allt från handel på gatan till internationella knarkkungar på högsta nivå. Tittarna får en uppfattning om hur det är att jobba under täckmantel och utge sig för att vara knarkhandlare för att sedan vara med när DEA slår till.Del 3 av 6. Tittarna får ännu en inblick i den amerikanska drogpolisens hemliga värld.
Monday (14/9)
TV4 Fakta
03:00-04:00

DEA - drogpolisen

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Om drogpoliser och deras arbete mot droghandel. Det rör sig om allt från handel på gatan till internationella knarkkungar på högsta nivå. Tittarna får en uppfattning om hur det är att jobba under täckmantel och utge sig för att vara knarkhandlare för att sedan vara med när DEA slår till.Del 2 av 6. Drogpolisen hanterar colombianska knarkhandlare inför världsmästerskapet i fotboll i Italien 1990.
Sunday (13/9)
TV4 Fakta
03:00-04:00

DEA - drogpolisen

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Om drogpoliser och deras arbete mot droghandel. Det rör sig om allt från handel på gatan till internationella knarkkungar på högsta nivå. Tittarna får en uppfattning om hur det är att jobba under täckmantel och utge sig för att vara knarkhandlare för att sedan vara med när DEA slår till.Del 1 av 6. Reprisstart. Specialagenten Ed Follis utger sig för att vara knarkhandlare med maffiakontakter i Las Vegas. Han infiltrerar en internationell liga och gör en chockerande upptäckt.
Monday (4/5)
TV4 Fakta
00:00-01:00

DEA - drogpolisen

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Den narkotikabekämpande byrån DEA arbetar för att motverka allt från droghandel på gatan till internationella knarkkungar på högsta nivå. DEA-agenterna jobbar under täckmantel och utger sig för att vara knarkhandlare innan de slår till.Del 9 av 9. Säsongsavslutning. En hårfrisörska används som bete för att få hennes knarklangande pojkvän på kroken. Missvisande information får en operation att gå om intet. Meningen var att hindra metamfetamin till ett värde av en halv miljon dollar från att komma ut på marknaden.
Monday (27/4)
TV4 Fakta
00:00-01:00

DEA - drogpolisen

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Den narkotikabekämpande byrån DEA arbetar för att motverka allt från droghandel på gatan till internationella knarkkungar på högsta nivå. DEA-agenterna jobbar under täckmantel och utger sig för att vara knarkhandlare innan de slår till.Del 8 av 9. DEA arbetar under täckmantel för att spränga en knarkring.
Monday (20/4)
TV4 Fakta
00:00-01:00

DEA - drogpolisen

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Serien följer poliser som jobbar med drogbekämpning. Det rör sig om allt från handel på gatan till internationella knarkkungar på högsta nivå. Tittarna får en uppfattning om hur det är att jobba under täckmantel och utge sig för att vara knarkhandlare för att sedan vara med när DEA slår till.Del 7 av 9. Drogpolisen är nära att kunna avslöja en kokainaffär värd mångmiljonbelopp efter tips från en infångad rymling. Vid arbete under täckmantel lockas en ecstasyhandlare fram. Affärerna sköts från ett hem i en förort.
Monday (13/4)
TV4 Fakta
00:00-01:00

DEA - drogpolisen

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Serien följer poliser som jobbar med drogbekämpning. Det rör sig om allt från handel på gatan till internationella knarkkungar på högsta nivå. Tittarna får en uppfattning om hur det är att jobba under täckmantel och utge sig för att vara knarkhandlare för att sedan vara med när DEA slår till.Del 6 av 9. Teamet hamnar i en farlig situation när deras täckmantel avslöjas på en restaurang som säljer droger.
Monday (6/4)
TV4 Fakta
00:00-01:00

DEA - drogpolisen

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Om drogpoliser och deras arbete mot droghandel. Det rör sig om allt från handel på gatan till internationella knarkkungar på högsta nivå. Tittarna får en uppfattning om hur det är att jobba under täckmantel och utge sig för att vara knarkhandlare för att sedan vara med när DEA slår till.Del 5 av 9. DEA försöker övertala en stripteasedansös att ange sin droghandlande pojkvän och hjälpa dem med en brottsprovokation.