När går Cityambulansen - när festen tar slut?

Gamla visningar

Friday (12/6)
TV4 Fakta
04:35-05:10

Cityambulansen - när festen tar slut

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2013. Om ett ambulansteam och deras arbete under hektiska nätter i Wellingtons festkvarter. Två ambulanser har ställts upp som provisoriska sjukhus mitt i partyzonen för att behandla överförfriskade och skadade personer på plats. Frågan är hur personalen hanterar arbetssituationen.Del 10 av 10. Sista delen. En busslast med festprissar håller teamet sysselsatta hela kvällen. En flicka fastnar med ett finger i en låst dörr.
Friday (12/6)
TV4 Fakta
04:05-04:35

Cityambulansen - när festen tar slut

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2013. Om ett ambulansteam och deras arbete under hektiska nätter i Wellingtons festkvarter. Två ambulanser har ställts upp som provisoriska sjukhus mitt i partyzonen för att behandla överförfriskade och skadade personer på plats. Frågan är hur personalen hanterar arbetssituationen.Del 9 av 10. Teamet behandlar ungdomar som tagit en överdos på en fest. En ung tjej som bor i ett höghus måste bäras ut på bår med ryggen fixerad.
Friday (6/6)
TV4 Fakta
21:25-21:55

Cityambulansen - när festen tar slut

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2013. Om ett ambulansteam och deras arbete under hektiska nätter i Wellingtons festkvarter. Två ambulanser har ställts upp som provisoriska sjukhus mitt i partyzonen för att behandla överförfriskade och skadade personer på plats. Frågan är hur personalen hanterar arbetssituationen.Del 8 av 10. Firandet av St Patrick's Day medför som vanligt många alkoholrelaterade skador.
Friday (6/6)
TV4 Fakta
20:55-21:25

Cityambulansen - när festen tar slut

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2013. Om ett ambulansteam och deras arbete under hektiska nätter i Wellingtons festkvarter. Två ambulanser har ställts upp som provisoriska sjukhus mitt i partyzonen för att behandla överförfriskade och skadade personer på plats. Frågan är hur personalen hanterar arbetssituationen.Del 7 av 10. En man kollapsar efter en musikfestival och ett överfall sker på en bar.