När går True Justice?

Gamla visningar

Saturday (4/7)
TV6
04:25-05:10

True Justice

Elijah Kane (Steven Seagal) är ledare för en grupp hemliga poliser i Seattle, som använder sig av brutal brottsbekämpning för att få bukt med ärkeskurkarna i det nordvästra territoriet. Kane är en beundransvärd man vad gäller moraliska principer, men hans förflutna är höljt i dunkel. Han besitter expertkunskap som krigare, och är uppenbarligen en ex-soldat, som kan prestera under press och i livshotande situationer. Kane och hans män kämpar för att motarbeta brottsligheten på gatan, och för att visa lagbrytare att han och hans manskap inte är rädda för att sätta hårt mot hårt... I säsongsavslutningen offrar Kane och teamet allt för att kunna gripa The Ghost. Kommer de att lyckas?
Saturday (27/6)
TV6
04:20-05:05

True Justice

Elijah Kane (Steven Seagal) är ledare för en grupp hemliga poliser i Seattle, som använder sig av brutal brottsbekämpning för att få bukt med ärkeskurkarna i det nordvästra territoriet. Kane är en beundransvärd man vad gäller moraliska principer, men hans förflutna är höljt i dunkel. Han besitter expertkunskap som krigare, och är uppenbarligen en ex-soldat, som kan prestera under press och i livshotande situationer. Kane och hans män kämpar för att motarbeta brottsligheten på gatan, och för att visa lagbrytare att han och hans manskap inte är rädda för att sätta hårt mot hårt... Kane lyckas att komma närmare The Ghost, men FBI har upptäckt hans aktivitet och vill stoppa honom.
Saturday (20/6)
TV6
03:50-04:35

True Justice

Elijah Kane (Steven Seagal) är ledare för en grupp hemliga poliser i Seattle, som använder sig av brutal brottsbekämpning för att få bukt med ärkeskurkarna i det nordvästra territoriet. Kane är en beundransvärd man vad gäller moraliska principer, men hans förflutna är höljt i dunkel. Han besitter expertkunskap som krigare, och är uppenbarligen en ex-soldat, som kan prestera under press och i livshotande situationer. Kane och hans män kämpar för att motarbeta brottsligheten på gatan, och för att visa lagbrytare att han och hans manskap inte är rädda för att sätta hårt mot hårt... Kane och teamet sätter ihop alla pusselbitarna och får reda på att ingenting är som det verkar...
Saturday (13/6)
TV6
03:45-04:30

True Justice

Elijah Kane (Steven Seagal) är ledare för en grupp hemliga poliser i Seattle, som använder sig av brutal brottsbekämpning för att få bukt med ärkeskurkarna i det nordvästra territoriet. Kane är en beundransvärd man vad gäller moraliska principer, men hans förflutna är höljt i dunkel. Han besitter expertkunskap som krigare, och är uppenbarligen en ex-soldat, som kan prestera under press och i livshotande situationer. Kane och hans män kämpar för att motarbeta brottsligheten på gatan, och för att visa lagbrytare att han och hans manskap inte är rädda för att sätta hårt mot hårt... Kane vet att The Ghost är närmare honom än någonsin. Teamet har gjort sig av med alla skurkens stödsystem, men blir ändå snart angripna...
Saturday (6/6)
TV6
04:25-05:10

True Justice

Elijah Kane (Steven Seagal) är ledare för en grupp hemliga poliser i Seattle, som använder sig av brutal brottsbekämpning för att få bukt med ärkeskurkarna i det nordvästra territoriet. Kane är en beundransvärd man vad gäller moraliska principer, men hans förflutna är höljt i dunkel. Han besitter expertkunskap som krigare, och är uppenbarligen en ex-soldat, som kan prestera under press och i livshotande situationer. Kane och hans män kämpar för att motarbeta brottsligheten på gatan, och för att visa lagbrytare att han och hans manskap inte är rädda för att sätta hårt mot hårt... Kane fortsätter att leta efter väskorna med atomvapen, men misstänker att hans kontakt från CIA arbetar mot honom.
Saturday (30/5)
TV6
05:00-06:00

True Justice

Elijah Kane (Steven Seagal) är ledare för en grupp hemliga poliser i Seattle, som använder sig av brutal brottsbekämpning för att få bukt med ärkeskurkarna i det nordvästra territoriet. Kane är en beundransvärd man vad gäller moraliska principer, men hans förflutna är höljt i dunkel. Han besitter expertkunskap som krigare, och är uppenbarligen en ex-soldat, som kan prestera under press och i livshotande situationer. Kane och hans män kämpar för att motarbeta brottsligheten på gatan, och för att visa lagbrytare att han och hans manskap inte är rädda för att sätta hårt mot hårt... Kane kommer allt närmare the Ghost och låter Finch vara med i kampen. Men är han villig att göra det som krävs?
Saturday (23/5)
TV6
04:15-05:00

True Justice

Elijah Kane (Steven Seagal) är ledare för en grupp hemliga poliser i Seattle, som använder sig av brutal brottsbekämpning för att få bukt med ärkeskurkarna i det nordvästra territoriet. Kane är en beundransvärd man vad gäller moraliska principer, men hans förflutna är höljt i dunkel. Han besitter expertkunskap som krigare, och är uppenbarligen en ex-soldat, som kan prestera under press och i livshotande situationer. Kane och hans män kämpar för att motarbeta brottsligheten på gatan, och för att visa lagbrytare att han och hans manskap inte är rädda för att sätta hårt mot hårt... Teamet spårar upp två väskor med atomvapen som har smugglats in i landet. Kane misstänker att Ghost försöker att lägga vantarna på dem.
Saturday (16/5)
TV6
04:50-05:35

True Justice

Elijah Kane (Steven Seagal) är ledare för en grupp hemliga poliser i Seattle, som använder sig av brutal brottsbekämpning för att få bukt med ärkeskurkarna i det nordvästra territoriet. Kane är en beundransvärd man vad gäller moraliska principer, men hans förflutna är höljt i dunkel. Han besitter expertkunskap som krigare, och är uppenbarligen en ex-soldat, som kan prestera under press och i livshotande situationer. Kane och hans män kämpar för att motarbeta brottsligheten på gatan, och för att visa lagbrytare att han och hans manskap inte är rädda för att sätta hårt mot hårt... Kane vill veta vad spöket köper för något, eftersom detta kan leda honom närmare boven.
Saturday (9/5)
TV6
04:50-05:35

True Justice

Elijah Kane (Steven Seagal) är ledare för en grupp hemliga poliser i Seattle, som använder sig av brutal brottsbekämpning för att få bukt med ärkeskurkarna i det nordvästra territoriet. Kane är en beundransvärd man vad gäller moraliska principer, men hans förflutna är höljt i dunkel. Han besitter expertkunskap som krigare, och är uppenbarligen en ex-soldat, som kan prestera under press och i livshotande situationer. Kane och hans män kämpar för att motarbeta brottsligheten på gatan, och för att visa lagbrytare att han och hans manskap inte är rädda för att sätta hårt mot hårt... Bojan, ett spöke från Kanes förflutna, återvänder. CIA tror att han är i stan för att beskydda den person som sköter The Ghosts penningtvätt.
Saturday (2/5)
TV6
04:30-05:15

True Justice

Elijah Kane (Steven Seagal) är ledare för en grupp hemliga poliser i Seattle, som använder sig av brutal brottsbekämpning för att få bukt med ärkeskurkarna i det nordvästra territoriet. Kane är en beundransvärd man vad gäller moraliska principer, men hans förflutna är höljt i dunkel. Han besitter expertkunskap som krigare, och är uppenbarligen en ex-soldat, som kan prestera under press och i livshotande situationer. Kane och hans män kämpar för att motarbeta brottsligheten på gatan, och för att visa lagbrytare att han och hans manskap inte är rädda för att sätta hårt mot hårt... CIA lovar Kane att om han mördar organhandlaren så kommer han att komma ett steg närmare The Ghost.