Vilken kanal visar Undskyld vi er her også?

Gamla visningar

Thursday (27/3)
DR1
21:00-21:30

Undskyld vi er her også

I reportageserien "Undskyld vi er her også" følger vi seks udviklingshæmmede venner, som forsøger at få det bedste ud af livet. Det er blevet jul og tid til at hygge sig med både venner, familie og kærester. Sandra og Jesper har endelig besluttet sig for at blive forlovet og skal købe ringe, men forlovelsen kommer i fare, da Jesper ikke kan lide de ringe, Sandra har valgt. Og det gør det ikke bedre, at Sandra har svært ved at følge med Jesper i den årlige bowlingturnering. Adam udlever sin livslange drøm om at være politimand i det årlige juleskuespil. Og Maria tager på juleshopping med sin lillesøster i forsøget på at prioritere mere tid sammen med sin hende.
Thursday (20/3)
DR1
21:00-21:30

Undskyld vi er her også

I reportageserien "Undskyld vi er her også", følger vi seks udviklingshæmmede venner, som forsøger at få det bedste ud af livet, og i aftenens afsnit handler det om deres familier. Vi møder Louises mor, som fortæller om chokket ved at få et udviklingshæmmet barn. Louise skal have en rigtig tøsedag med sin mor, så de skal have lagt make-up. Men mon kæresten Adam lægger mærke til forandringen, når de mødes? Alexander mistede sin mor da han var lille, men heldigvis har han fundet sig en reservemor i Gitte, som han tager på udflugt med. Jesper besøger sin mormor fast hver anden lørdag. Men denne lørdag er speciel - Jesper har nemlig en stor nyhed, han skal fortælle!
Thursday (13/3)
DR1
21:00-21:30

Undskyld vi er her også

Stemmer udviklingshæmmede, når der er valg? I reportageserien "Undskyld vi er her også" følger vi seks udviklingshæmmede venner, som forsøger at få det bedste ud af livet. I aftenens afsnit forbereder de sig til kommunalvalget, for politik kan godt være svært at forstå, når man har et udviklingshandicap. Maria er i tvivl om, hvem hun vil stemme på, og Alexander tager ind på Københavns Rådhus for at forsøge at påvirke politikerne. Sandra ved ikke, om hun får tid til at stemme, for hun er optaget af helt andre ting end politik. Hun vil nemlig gerne have kæresten Jesper overtalt til at blive forlovet - men vil det lykkes hende at få det ja, som hun drømmer om?
Thursday (6/3)
DR1
21:00-21:30

Undskyld vi er her også

Kærlighed og parforhold er i fokus i dette afsnit af 'Undskyld vi er her også!' - reportageserien, der følger seks udviklingshæmmede venner som forsøger at få det bedste ud af livet. Kærlighed og parforhold er noget de fleste kender til og gerne vil have. Eller er det? Maria er stadig single og foretrækker at have gode venner frem for en kæreste, og det hun elsker allermest er "mit arbejde, min laptop og min sofa". Jesper og Sandra derimod, har et stormfuldt parforhold og skal hele tiden øve sig i at blive bedre kærester. Forholdet kommer for alvor på prøve, da parret for første gang skal på date sammen uden pædagoger til at hjælpe, hvis de bliver uvenner. Adam og Louise holder romantisk aften hjemme hos Louise med blomster, brun sovs og bamsebørn.
Thursday (27/2)
DR1
21:00-21:30

Undskyld vi er her også

I reportageserien "Undskyld vi er her også" følger vi seks udviklingshæmmede venner, som forsøger at få det bedste ud af livet. Det kan være vanskeligt at have nære relationer og venskaber, når man har et udviklingshandicap, så i dette afsnit øver Maria sig i at blive bedre til at være social. Hun inviterer bostedets nye beboer med på café, selv om det er svært for hende at overskue. Når Alexander bliver ked af hverdagens udfordringer, ved han heldigvis præcis, hvordan han kommer i bedre humør - han besøger sin gode ven; hesten Alma. Og kæresteparrene Adam og Louise samt Jesper og Sandra dyrker fællesskabet og øver sig i at være sammen udenfor bostedets trygge rammer, når de giver den gas til musikfestival og på dansegulvet.
Thursday (20/2)
DR1
21:00-21:30

Undskyld vi er her også

Alle kender følelsen af at ville være god til noget - på sit arbejde eller til den sportsgren man dyrker. Men er det også tilfældet når man har et udviklingshandicap? Det kan du få svar på i tredje afsnit af reportageserien 'Undskyld vi er her også!' om seks udviklingshæmmede venner, der forsøger at få det bedste ud af livet. Maria er blevet et kendt ansigt i offentligheden og talskvinde for udviklingshæmmede, så hun er på vej til Odense for at blive interviewet. Men det blive genkendt på gaden kan være svært at takle, når man har særlige behov. Alexander vil gerne være den bedste til al slags sport og han giver den gas til spinning. Sandra er lige startet på Vinklens fodboldhold, hvor kæresten Jesper er nøglespiller. "Tab og vind med samme sind" er Jespers motto. Men er det nu også tilfældet, når man er bagud 0-5 i pausen til bostedet Hulegården ved det årlige fodboldbrag? Jesper ender med at overaske alle med sine fodboldfærdigheder - inklusive ham selv.
Thursday (13/2)
DR1
21:00-21:30

Undskyld vi er her også

Hvor meget kan man egentligt udvikle sig, når man er udviklingshæmmet? Svaret fås i andet afsnit af den prisbelønnede reportageserie 'Undskyld vi er her' om seks udviklingshæmmede venner, der forsøger at få det bedste ud af livet. Den seneste udvikling i Sandras liv er, at hun er startet på idrætsskole, og her har hun valgt at udfordre sig selv ved at forlade de velkendte rammer og tage med på 'overlevelsestur' i Sverige. Sandras kæreste Jesper drømmer om at blive så selvkørende, at han kan flytte i en lejlighed udenfor bostedet Vinklen. Derfor søger han gode råd hos sin udviklingshæmmede ven Adam, som bor alene i en andelslejlighed. Marias handicap gør, at hun ikke kan overskue så meget af gangen og hurtigt bliver træt. Hun sætter sig et mål om at ville blive bedre til at være social, som ellers er noget hun ikke har overskud til.
Thursday (6/2)
DR1
21:00-21:30

Undskyld vi er her også

Børn er noget af det bedste vi har. Men de børn, der ikke er helt perfekte, vælger vi ofte fra allerede i fosterstadiet. Og det betyder blandt andet, at antallet af børn med downs syndrom er faldet markant. I årets helt nye afsnit af den prisbelønnede reportageserie "Undskyld vi er her" møder vi igen de to livsglade downs-piger Maria og Sandra, som blev født før nakkefoldsscanningernes tid. Men denne gang kommer vi også tæt ind på livet af deres udviklingshæmmede kærester og venner - Jesper, Adam, Louise og Alexander - som teknologien ikke kan sortere fra. Fælles for de seks venner er, at de forsøger at få det bedste ud af livet på trods af de udfordringer, deres handicap giver dem. I første afsnit skal Maria lave et talkshow på TV-Glad og tager ud til DR-Byen for at interviewe den kendte kulturanmelder Adrian Hughes. Men hun har også sin helt egen mission med besøget; hun vil nemlig finde ud af, om hun har en digter gemt i sig. Så hun læser et af sine egne digte op for den garvede anmelder. Sandra og kæresten Jesper kæmper med at få deres parforhold til at fungere. Og Jesper har fået nyt job som gartner sammen med sin ven Adam