Vilken kanal visar Coupling - kærestezonen?

Gamla visningar

Wednesday (16/4)
DR2
19:30-20:00

Coupling - kærestezonen

Natten før fødslen får Steve besøg af en gammel ven. Eller måske en gammel matematiklærer... Nogen forsøger at bryde ind i Janes lejlighed, og Patricks elskede har en ekstraordinær hemmelighed gemt i sit skab.
Tuesday (15/4)
DR2
19:30-20:00

Coupling - kærestezonen

Kunne Oliver og Jane, der begge hele livet har haft det svært med kærligheden, finde sammen? Problemet er, hvordan man kan vinde en god kvindes hjerte, når ens lejlighed virker en anelse uredigeret og dagligstuen for længst har tabt kampen til magasiner med afklædte damer.
Monday (14/4)
DR2
19:30-20:00

Coupling - kærestezonen

Det er ved at være tid til fødselsforberedelse for Susan og Steve. Susan mangler en back-up til fødslen. Steven er stadig plaget af frygtelige syner, mens Sally søger trøst i en strygekvartet, og Jane forsigtigt forsøger at nærme sig Oliver.
Friday (11/4)
DR2
19:30-20:00

Coupling - kærestezonen

Siden tidernes morgen har mennesker forelsket sig i hinanden, og manden har forsøgt at gå lige hjem bagefter. Vil det lykkes den faldne playboy Patrick at rive sig løs fra sin eneste enes tryllekreds og komme hjem og få en ordentlig nattesøvn? Sally får sin debut som sanger.
Thursday (10/4)
DR2
19:30-20:00

Coupling - kærestezonen

Telefonsamtaler sent om natten kan være svære at afslutte. Denne her er i hvert fald. Susan er bekymret over, at hun er blevet så letpåvirkelig. Hun og Steve er nu et rigtigt par, men hvorfor drømmer Steve så om at blive henrettet på en måde Aldrig Før Set På Tv forfulgt af et foster bevæbnet med en økse!
Wednesday (9/4)
DR2
19:25-20:00

Coupling - kærestezonen

Den samme bar, men tre forskellige måder at opleve de samme ni og et halvt minut på. Steve og Susan er nu gravide, nå ja, mest Susan. Patrick og Sally taler om at forpligte sig, nå ja, mest Sally. Og så er der Oliver, der har en blind date med Jane. Men vil hans arbejde blive et problem? Og højt oppe i luften over det græske øhav vokser en frygteligt fare!
Tuesday (8/4)
DR2
19:30-20:00

Coupling - kærestezonen

Sally er nervøs for, at hun er gravid, og Susan og Jane lader sig overtale til at være kontrol-test-gruppe. Den ene test er positiv, men Sally er kommet til at blande prøverne sammen. Tre æg, tre kvinder, tre muligheder - hvem er den (u)heldige?
Monday (7/4)
DR2
19:30-20:00

Coupling - kærestezonen

Den sidste bastion er faldet. Susan har fjernet låsen på toiletdøren, og Steve kan aldrig mere gå på toilettet. Toilettet får naturligvis også en hovedrolle, da parret inviterer vennerne på middag. Patrick medbringer sin nye kæreste, Jennifer. Sally beslutter sig for at være sød og imødekommende - hun er slet ikke jaloux! - hvilket afføder en del misforståelser. Jennifer er nemlig biseksuel, og Patrick har bildt hende ind, at Sally er lesbisk...
Friday (4/4)
DR2
19:30-20:00

Coupling - kærestezonen

Vennerne skal for første gang møde Janes kæreste, den religiøse James, der ikke går ind for sex før ægteskabet. Også Jeff dukker op - ikke helt almindeligt klædt, for han er midt i en hyrdetime, der imidlertid ikke går helt efter planen. Hjemme venter Julia nemlig - kun iklædt sexet undertøj og håndjern. Jeff har slugt nøglen, og han er bekymret. Hvornår vil den igen se dagens lys?
Thursday (3/4)
DR2
19:30-20:00

Coupling - kærestezonen

Klokken er tre om morgenen, da Patrick stormer over til Sally for at redde hende fra en edderkop. Problemet er bare, at Patrick kun har drømt, at Sally har ringet efter ham, og der melder sig en ubehagelig tanke - er han ved at falde for Sally? Samtidig får hændelsen dem begge til at tænke tilbage på deres første møde - som de dog ikke husker på helt samme måde.