Vilken kanal visar Whitechapel IV?

Gamla visningar

Wednesday (30/4)
DR1
23:10-23:55

Whitechapel IV

Makkerparret Chandler og Miles står midt i en bizar og hårrejsende sag. En bande kannibalistiske mordere er tilsyneladende løs i Whitechapel. Samtidig synes politistationen at være under belejring af dæmoniske kræfter.
Wednesday (23/4)
DR1
23:10-23:55

Whitechapel IV

Efter kidnapningen af Buchan står alles nerver på højkant, og Chandler og Miles kæmper for at holde sammen på teamet. Det er lettere sagt end gjort, for teamets nyeste sag er mere end almindeligt uhyggelig. Et lig med de indre organer fjernet bliver fundet i en kloak. Der er noget grusomt løs under Østlondons gader, men hvem eller hvad står bag?
Wednesday (16/4)
DR1
23:25-00:10

Whitechapel IV

Makkerparret Chandler og Miles jager en gal morder, der fjerner sine ofres hud. Snart kidnapper morderen et nyt offer, og i ren desperation begynder Miles at overveje at tage utraditionelle metoder i brug. Samtidig plages politistationen stadig af sære hændelser, der får alles nerver til at stå på højkant.
Wednesday (9/4)
DR1
23:10-23:55

Whitechapel IV

En gammel dame redder en ung kvinde fra en overfaldsmand. Næste morgen bliver mandens ansigtshud fundet på et kunstgalleri. Ofret har russiske mafiatatoveringer, men hvem er han? Mens kommissær Chandler og hans folk leder efter svaret, plages politistationen stadig af sære, uhyggelige hændelser.
Wednesday (2/4)
DR1
23:10-23:55

Whitechapel IV

Politimakkerparret Chandler og Miles står midt i en bizar sag. To mennesker er blevet torteret ihjel af en morder, der tilsyneladende er på heksejagt. Samtidig synes uhyggelige kræfter at være på spil på politistationen, der plages af sære hændelser. Uhyggen går alle på nerverne - selv den hårdkogte Miles kan mærke de små hår rejse sig.
Wednesday (26/3)
DR1
23:15-00:00

Whitechapel IV

En hjemløs mand med en voldelig fortid findes knust til døde under en bunke mursten. Én efter én er de blevet placeret på hans krop, indtil den gav efter. Sådan begynder en bizar og makaber mordsag i Londons East End, hvor politimakkerparret Chandler og Miles igen får hjælp af Ed Buchan, ekspert i historiske mord.