Vilken kanal visar Mirakeldyrlægen?

Gamla visningar

Friday (8/5)
DR1
07:00-07:30

Mirakeldyrlægen

Noel Fitzpatrick er en engelsk dyrlæge og kirurg, der redder og forbedrer livet for tusindvis af dyr. I dag skal Noel operere en hund, som er plaget af gigt og har en svulst på det ene ben. Noel kan kun redde hunden ved at amputere dens syge pote og give den en ny kunstig pote! Desuden skal Noel forsøge at hjælpe en hund med en kronisk benskade og en slørugle, der muligvis har brækket vingen.
Thursday (7/5)
DR1
07:00-07:30

Mirakeldyrlægen

Noel Fitzpatrick er en engelsk dyrlæge og kirurg, der redder og forbedrer livet for tusindvis af dyr. Noel kan rekonstruere dyrs legemsdele ved hjælp af avanceret teknologi. I dag skal Noel operere en hundehvalp, der har misdannede ben. Noel vil forsøge at bruge en helt ny teknik til at rette knoglerne ud, men det kræver stor kirurgisk snilde. En anden patient er en kat, der er blevet kørt over og har fået skader på bækkenet og indre blødninger. Noel må først give katten en blodtransfusion og derefter foretage en operation, hvis katten skal overleve. Og det er en stor kirurgisk udfordring.
Wednesday (6/5)
DR1
07:00-07:30

Mirakeldyrlægen

Noel Fitzpatrick er en sand mirakeldyrlæge. Han kan nemlig rekonstruere dyrs legemsdele ved hjælp af avanceret teknologi og redder derfor tusindvis af dyrs liv. I dag skal Noel operere hundehvalpen Ice, der har fået sit ben knust af en hest. Noel vil forsøge at sætte metalpinde ind i det brækkede ben, så knoglerne bliver, hvor de skal. Noel skal også foretage en kompliceret knæoperation på den fire år gamle Springer Spaniel Neo, der er politihund.
Tuesday (5/5)
DR1
07:00-07:30

Mirakeldyrlægen

Noel Fitzpatrick er en engelsk dyrlæge og kirurg, der redder og forbedrer livet for tusindvis af dyr. Noel kan rekonstruere dyrs legemsdele ved hjælp af den mest avancerede teknologi, der findes. I dag skal Noel operere border collien, Sasha, der har fået en diskusprolaps. Noel vil forsøge at fjerne den ødelagte diskus og erstatte den med en bolt, som skal holde ryghvirvlerne adskilt. Han skal også forsøge at genopbygge bækkenet på den fire år gamle kat Lottie, der er blevet kørt over!
Monday (4/5)
DR1
07:00-07:30

Mirakeldyrlægen

Noel Fitzpatrick er en engelsk dyrlæge og kirurg, der redder og forbedrer livet for tusindvis af dyr. Noel kan rekonstruere dyrs legemsdele ved hjælp af den mest avancerede teknologi, der findes. I dag skal Noel bl.a. operere labradoren Charlie, der har en kræftsvulst i benet. Noel vil forsøge at skære svulsten væk og indoperere et implantat, der kan erstatte den syge knogle. En anden patient er chinchillaen Zippy, der har brækket et forben. Her vil Noel forsøge at sætte metalsøm i de brækkede knogler for at holde dem på plads, mens de vokser sammen.
Saturday (29/3)
DR2
17:20-17:50

Mirakeldyrlægen

Noel Fitzpatrick er en engelsk dyrlæge og kirurg, der redder og forbedrer livet for tusindvis af dyr. Noel kan rekonstruere dyrs legemsdele ved hjælp af den mest avancerede teknologi, der findes. I dag skal Noel bl.a. operere labradoren Charlie, der har en kræftsvulst i benet. Noel vil forsøge at skære svulsten væk og indoperere et implantat, der kan erstatte den syge knogle. En anden patient er chinchillaen Zippy, der har brækket et forben. Noel vil forsøge at sætte metalsøm i de brækkede knogler for at holde dem på plads, mens de vokser samen.