Vilken kanal visar Santiago de Compostela - en pilgrimsvandring?

Gamla visningar

Wednesday (14/5)
DR1
05:25-05:55

Santiago de Compostela - en pilgrimsvandring

El Camino, den berømte pilgrimsvej der over en 800 km lang strækning går fra Pyrenæerne i Frankrig til apostel Jakobs grav i Santiagos mægtige katedral i Spanien, tilbagelægges hvert år af mere end 100.000 mennesker fra hele verden. Med sit kameraudstyr på ryggen gik Peter Lüttge hele vejen, og som en ægte pilgrim valgte han at gå alene - det her er hans fortælling. I sidste afsnit i serien følges Lüttge med svejtseren Sascha, eller er det omvendt? Han får serveret den galliske nationalret "Pulpo a la gallega", kommer til et tomt herberg, en tysk kro "Los dos alemanes" og får til sidst det eftertragtede pilgrimsbevis efter at have hilst på apostlen Jakob i katedralen i Santiago de Compostela. Nordvision fra Finland.
Tuesday (13/5)
DR1
05:15-05:45

Santiago de Compostela - en pilgrimsvandring

El Camino, den berømte pilgrimsvej der over en 800 km lang strækning går fra Pyrenæerne i Frankrig til apostel Jakobs grav i Santiagos mægtige katedral i Spanien, tilbagelægges hvert år af mere end 100.000 mennesker fra hele verden. Med sit kameraudstyr på ryggen gik Peter Lüttge hele vejen, og som en ægte pilgrim valgte han at gå alene - det her er hans fortælling. I dette tredje afsnit i serien oplever Lüttge den baskiske nationalsport Pelota, verdens største glasmalerier, et dukketeater og en smuk moderne kirke. Og så får han en snak med østrigeren Ferdinand, en gruppe hippier og Peter, der bliver forfulgt af en stor schæfer. Nordvision fra Finland.
Monday (12/5)
DR1
05:30-06:00

Santiago de Compostela - en pilgrimsvandring

El Camino, den berømte pilgrimsvej der over en 800 km lang strækning går fra Pyrenæerne i Frankrig til apostel Jakobs grav i Santiagos mægtige katedral i Spanien, tilbagelægges hvert år af mere end 100.000 mennesker fra hele verden. Med sit kameraudstyr på ryggen gik Peter Lüttge hele vejen, og som en ægte pilgrim valgte han at gå alene - det her er hans fortælling. I dette andet afsnit i serien besøger Lüttge en absurd kirke, tager med til en ægte pilgrimsfest og møder danskeren Tuan, skotten Martin, spanieren Manuel og mange flere interessante mennesker. Nordvision fra Finland.
Sunday (11/5)
DR1
05:25-05:55

Santiago de Compostela - en pilgrimsvandring

De fleste af os kender den urgamle katolske pilgrimsvej mellem franske St-Jean-Pied-de-Port og spanske Santiago de Compostela som El Camino, men vejen fra Pyrenæerne til apostel Jakobs grav i Santiagos mægtige katedral kaldes blandt pilgrimme også for Jakobsvejen, Her vandrer årligt mere end 100.000 mennesker fra hele verden, nogle tager alle 800 km, andre vælger en del af den. Med sit kameraudstyr på ryggen gik Peter Lüttge hele vejen, og som en ægte pilgrim valgte han at gå alene - det her er hans fortælling. Nordvision fra Finland.