Vilken kanal visar Spin?

Gamla visningar

Monday (2/6)
DR2
20:00-20:55

Spin

Frankrigs præsident er omkommet ved et attentat, og en beskidt kamp om at blive hans afløser er i gang. Journalisten Appoline er rejst til Mali for at bevise, at premierminister Deleuvre lyver om, hvem der stod bag præsidentens død. Men Deleuvres folk er et skridt foran, for der er en muldvarpe i Anne Visages lejr.
Monday (26/5)
DR2
20:00-20:50

Spin

Frankrigs præsident er omkommet ved et bombeattentat, og en nådesløs kamp om at blive hans efterfølger er begyndt. Premierministeren har opdaget, at hans modstander, socialministeren Anne Visage, havde en affære med præsidenten. Og han tøver ikke med at bruge sin viden for at underminere hendes kandidatur.
Monday (19/5)
DR2
21:30-22:20

Spin

Frankrig er i chok. Landets præsident er omkommet ved et bombeattentat. Og han er knapt blevet begravet, før kampen om at blive hans efterfølger går i gang. Præsidentens tidligere spindoktor, Simon Kapita, forsøger at overtale socialministeren Anne Visage til at stille op. Mens Simons protegé Ludovic Desmeuzes kaster sit lod ind bag landets kyniske premierminister. Dermed er en bitter politisk magtkamp begyndt.
Monday (12/5)
DR2
20:00-20:50

Spin

Frankrigs præsident bliver alvorligt såret ved et bombeattentat. Landet er i chok. Bag kulisserne går politikerne og deres rådgivere straks i gang med at trække i trådene for at være forberedt, hvis præsidenten ikke overlever. Det bliver startskuddet til en bitter og nådesløs politisk magtkamp.