Vilken kanal visar Kirstie's Handmade Britain?

Gamla visningar

Thursday (1/1)
Kanal 5
04:50-05:35

Kirstie's Handmade Britain: Kirstie's Handmade Britain - 7

I detta avsnitt: Kirstie lagar fläskkorv, fläskpaj och buljong på det mesta av en gris på Nidderdale Show. Hon går i skola hos en slaktare, en bagare och en buljongexpert för att ha en chans mot veteranerna. Kirstie Allsopps kärleksaffär för att skapa hemgjorda ting lägger i en högre växel. Hon inte bara gör saker som ser bra ut, utan hon gör dem för att vinna priser. Kirstie besöker färgstarka mässor för att tävla i hantverkstävlingar mot duktiga lokala hantverkare. Brittisk livsstilsserie från 2011. Från Kanal 5 30/12. Originaltitel: Kirstie's Handmade Britain.
Wednesday (31/12)
Kanal 5
04:50-05:35

Kirstie's Handmade Britain: Kirstie's Handmade Britain - 6

I detta avsnitt: Kirstie möter sin mest skrämmande utmaning - den lokala tillställning hon går till varje år i Chagford, Devon, omgiven av vänner och familj. Kirstie ställer upp i fler hantverkstävlingar än någonsin tidigare. Kirstie Allsopps kärleksaffär för att skapa hemgjorda ting lägger i en högre växel. Hon inte bara gör saker som ser bra ut, utan hon gör dem för att vinna priser. Kirstie besöker färgstarka mässor för att tävla i hantverkstävlingar mot duktiga lokala hantverkare. Brittisk livsstilsserie från 2011. Från dagen .Originaltitel: Kirstie's Handmade Britain.
Tuesday (30/12)
Kanal 5
12:15-13:20

Kirstie's Handmade Britain: Kirstie's Handmade Britain - 7

I detta avsnitt: Kirstie lagar fläskkorv, fläskpaj och buljong på det mesta av en gris på Nidderdale Show. Hon går i skola hos en slaktare, en bagare och en buljongexpert för att ha en chans mot veteranerna. Kirstie Allsopps kärleksaffär för att skapa hemgjorda ting lägger i en högre växel. Hon inte bara gör saker som ser bra ut, utan hon gör dem för att vinna priser. Kirstie besöker färgstarka mässor för att tävla i hantverkstävlingar mot duktiga lokala hantverkare. Brittisk livsstilsserie från 2011. Även Kanal 5 31/12. Originaltitel: Kirstie's Handmade Britain.
Tuesday (30/12)
Kanal 5
11:10-12:15

Kirstie's Handmade Britain: Kirstie's Handmade Britain - 6

I detta avsnitt: Kirstie möter sin mest skrämmande utmaning - den lokala tillställning hon går till varje år i Chagford, Devon, omgiven av vänner och familj. Kirstie ställer upp i fler hantverkstävlingar än någonsin tidigare. Kirstie Allsopps kärleksaffär för att skapa hemgjorda ting lägger i en högre växel. Hon inte bara gör saker som ser bra ut, utan hon gör dem för att vinna priser. Kirstie besöker färgstarka mässor för att tävla i hantverkstävlingar mot duktiga lokala hantverkare. Brittisk livsstilsserie från 2011. Även idag .Originaltitel: Kirstie's Handmade Britain.
Tuesday (30/12)
Kanal 11
05:10-06:00

Kirstie's Handmade Britain: Kirstie's Handmade Britain - 7

I detta avsnitt: Kirstie lagar fläskkorv, fläskpaj och buljong på det mesta av en gris på Nidderdale Show. Hon går i skola hos en slaktare, en bagare och en buljongexpert för att ha en chans mot veteranerna. Kirstie Allsopps kärleksaffär för att skapa hemgjorda ting lägger i en högre växel. Hon inte bara gör saker som ser bra ut, utan hon gör dem för att vinna priser. Kirstie besöker färgstarka mässor för att tävla i hantverkstävlingar mot duktiga lokala hantverkare. Brittisk livsstilsserie från 2011. Från dagen .Originaltitel: Kirstie's Handmade Britain.
Tuesday (30/12)
Kanal 5
04:50-05:40

Kirstie's Handmade Britain: Kirstie's Handmade Britain - 5

I detta avsnitt: Kirstie testar grupphantverk och går med i gruppen Disparate Housewives. Hon bjuder in medlemmarna Jo, Beverly, Julie, Katy och gruppens grundare Louise för att bestämma vad de ska göra. Kirstie Allsopps kärleksaffär för att skapa hemgjorda ting lägger i en högre växel. Hon inte bara gör saker som ser bra ut, utan hon gör dem för att vinna priser. Kirstie besöker färgstarka mässor för att tävla i hantverkstävlingar mot duktiga lokala hantverkare. Brittisk livsstilsserie från 2011. Från dagen .Originaltitel: Kirstie's Handmade Britain.
Monday (29/12)
Kanal 5
11:50-12:55

Kirstie's Handmade Britain: Kirstie's Handmade Britain - 5

I detta avsnitt: Kirstie testar grupphantverk och går med i gruppen Disparate Housewives. Hon bjuder in medlemmarna Jo, Beverly, Julie, Katy och gruppens grundare Louise för att bestämma vad de ska göra. Kirstie Allsopps kärleksaffär för att skapa hemgjorda ting lägger i en högre växel. Hon inte bara gör saker som ser bra ut, utan hon gör dem för att vinna priser. Kirstie besöker färgstarka mässor för att tävla i hantverkstävlingar mot duktiga lokala hantverkare. Brittisk livsstilsserie från 2011. Även idag .Originaltitel: Kirstie's Handmade Britain.
Monday (29/12)
Kanal 11
07:15-08:10

Kirstie's Handmade Britain: Kirstie's Handmade Britain - 7

I detta avsnitt: Kirstie lagar fläskkorv, fläskpaj och buljong på det mesta av en gris på Nidderdale Show. Hon går i skola hos en slaktare, en bagare och en buljongexpert för att ha en chans mot veteranerna. Kirstie Allsopps kärleksaffär för att skapa hemgjorda ting lägger i en högre växel. Hon inte bara gör saker som ser bra ut, utan hon gör dem för att vinna priser. Kirstie besöker färgstarka mässor för att tävla i hantverkstävlingar mot duktiga lokala hantverkare. Brittisk livsstilsserie från 2011. Även idag .Originaltitel: Kirstie's Handmade Britain.
Monday (29/12)
Kanal 5
04:50-05:40

Kirstie's Handmade Britain: Kirstie's Handmade Britain - 4

I detta avsnitt: Royal Cornwall Show. Kirstie omfamnar den konstiga och underbara världen av blomsterkonst och deltar i, inte bara en, utan två blomsterarrangemangstävlingar. Men detta är inte bara blomsterarrangemang, det är skulptur av blommor och det tas på mycket stort allvar. Kirstie Allsopps kärleksaffär för att skapa hemgjorda ting lägger i en högre växel. Hon inte bara gör saker som ser bra ut, utan hon gör dem för att vinna priser. Kirstie besöker färgstarka mässor för att tävla i hantverkstävlingar mot duktiga lokala hantverkare. Brittisk livsstilsserie från 2011. Från dagen .Originaltitel: Kirstie's Handmade Britain.
Monday (29/12)
Kanal 5
03:55-04:50

Kirstie's Handmade Britain: Kirstie's Handmade Britain - 3

I detta avsnitt: Royal Welsh Show är en nationell institution som lockar över 200.000 besökare varje år. Kirstie gör ett ivrigt försök att smycka en ko och att valla ankor med hjälp av den smarta fårhunden Glenn. Men hon fokuserar sina insatser på tävlingen i att göra vackert pappershantverk. Kirstie Allsopps kärleksaffär för att skapa hemgjorda ting lägger i en högre växel. Hon inte bara gör saker som ser bra ut, utan hon gör dem för att vinna priser. Kirstie besöker färgstarka mässor för att tävla i hantverkstävlingar mot duktiga lokala hantverkare. Brittisk livsstilsserie från 2011. Från dagen .Originaltitel: Kirstie's Handmade Britain.