Vilken kanal visar Planeten vi tog över?

Gamla visningar

Wednesday (4/6)
Kunskapskanalen
22:55-23:45

Planeten vi tog över

Brittisk dokumentärserie från 2013. Den senaste generationens djärva och ambitiösa byggnadsprojekt har haft en stor inverkan på hur vi lever idag. Den här serien fångar kraften i människans ambition och uppfinningsrikedom. Hållas vid liv. Häpnadsväckande verkstads-, gruv- och jordbruksprojekt har drivit längre och djupare in i vår planet för att kunna försörja vår ständigt ökande befolkning. Byggandet av planetens största akvedukt och världens största växthus är båda exempel på hur vi försöker lösa framtida konsekvenser av överbefolkningen. Från 31/5 i K.
Tuesday (3/6)
Kunskapskanalen
12:00-13:00

Planeten vi tog över

Brittisk dokumentärserie från 2013. Den senaste generationens djärva och ambitiösa byggnadsprojekt har haft en stor inverkan på hur vi lever idag. Den här serien fångar kraften i människans ambition och uppfinningsrikedom. Hållas vid liv. Häpnadsväckande verkstads-, gruv- och jordbruksprojekt har drivit längre och djupare in i vår planet för att kunna försörja vår ständigt ökande befolkning. Byggandet av planetens största akvedukt och världens största växthus är båda exempel på hur vi försöker lösa framtida konsekvenser av överbefolkningen. Från 31/5 i K. Även i K 4/6.
Sunday (1/6)
Kunskapskanalen
17:50-18:40

Planeten vi tog över

Brittisk dokumentärserie från 2013. Den senaste generationens djärva och ambitiösa byggnadsprojekt har haft en stor inverkan på hur vi lever idag. Den här serien fångar kraften i människans ambition och uppfinningsrikedom. Hållas vid liv. Häpnadsväckande verkstads-, gruv- och jordbruksprojekt har drivit längre och djupare in i vår planet för att kunna försörja vår ständigt ökande befolkning. Byggandet av planetens största akvedukt och världens största växthus är båda exempel på hur vi försöker lösa framtida konsekvenser av överbefolkningen. Från 31/5 i K. Även i K 3/6 och K 4/6.