Vilken kanal visar Lucky dog - en andra chans?

Gamla visningar

Friday (25/9)
TV4
13:55-14:25

Lucky Dog - en andra chans

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Djurtränaren Brandon McMillan besöker olika djurhem för att hjälpa hundar som ingen vill ha. Han tar dem med till sin gård där han tar sig an den näst intill omöjliga uppgiften att träna hundarna till att bli perfekta husdjur. Hans förhoppning är att de sedan ska bli adopterade.Del 19 av 26. Det tar lång tid att träna hundar oavsett om det gäller dåliga vanor eller att lära sig nya tricks och det gäller att ta ett steg i taget.
Thursday (24/9)
TV4
13:55-14:25

Lucky Dog - en andra chans

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Djurtränaren Brandon McMillan besöker olika djurhem för att hjälpa hundar som ingen vill ha. Han tar dem med till sin gård där han tar sig an den näst intill omöjliga uppgiften att träna hundarna till att bli perfekta husdjur. Hans förhoppning är att de sedan ska bli adopterade.Del 18 av 26. Niki och Vien ska snart gifta sig och hoppas kunna hitta en lämplig hund till sin familj. De faller för ettårige Stark men först måste han tränas vilket visar sig inte vara så lätt.
Wednesday (23/9)
TV4
13:55-14:25

Lucky Dog - en andra chans

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Djurtränaren Brandon McMillan besöker olika djurhem för att hjälpa hundar som ingen vill ha. Han tar dem med till sin gård där han tar sig an den näst intill omöjliga uppgiften att träna hundarna till att bli perfekta husdjur. Hans förhoppning är att de sedan ska bli adopterade.Del 17 av 26. Brandon tar hjälp av en annan tränare när han försöker få fason på hunden Groot.
Tuesday (22/9)
TV4
13:55-14:25

Lucky Dog - en andra chans

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Djurtränaren Brandon McMillan besöker olika djurhem för att hjälpa hundar som ingen vill ha. Han tar dem med till sin gård där han tar sig an den näst intill omöjliga uppgiften att träna hundarna till att bli perfekta husdjur. Hans förhoppning är att de sedan ska bli adopterade.Del 16 av 26. Efter flera månaders sökande tror sig Brandon att äntligen ha hittat den perfekta hunden att adopteras av hans släkting Patti. Men frågan är om hunden Poppi klarar av Pattis livsstil.
Monday (21/9)
TV4
13:55-14:25

Lucky Dog - en andra chans

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Djurtränaren Brandon McMillan besöker olika djurhem för att hjälpa hundar som ingen vill ha. Han tar dem med till sin gård där han tar sig an den näst intill omöjliga uppgiften att träna hundarna till att bli perfekta husdjur. Hans förhoppning är att de sedan ska bli adopterade.Del 15 av 26. En pensionerad veterinär förlorade plötsligt sin hund och hoppas nu på att Junior, en sex månaders chihuahua blandras ska fixa hans krossade hjärta. Men Juniors brist på motivation ställer till problem och Brandon kommer till undsättning.
Friday (18/9)
TV4
13:55-14:25

Lucky Dog - en andra chans

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Djurtränaren Brandon McMillan besöker olika djurhem för att hjälpa hundar som ingen vill ha. Han tar dem med till sin gård där han tar sig an den näst intill omöjliga uppgiften att träna hundarna till att bli perfekta husdjur. Hans förhoppning är att de sedan ska bli adopterade.Del 14 av 26. Blandrasen Grover har en chans att bli adopterad men han har problem med sin rädsla att bli övergiven vilket kan sätta käppar i hjulet för honom.
Thursday (17/9)
TV4
13:55-14:25

Lucky dog - en andra chans

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Djurtränaren Brandon McMillan besöker olika djurhem för att hjälpa hundar som ingen vill ha. Han tar dem med till sin gård där han tar sig an den näst intill omöjliga uppgiften att träna hundarna till att bli perfekta husdjur. Hans förhoppning är att de sedan ska bli adopterade.Del 13 av 26. Toto är en blandras som ogillar koppel men lyckas få en familj att bli intresserad av att adoptera honom.
Wednesday (16/9)
TV4
13:55-14:25

Lucky dog - en andra chans

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Djurtränaren Brandon McMillan besöker olika djurhem för att hjälpa hundar som ingen vill ha. Han tar dem med till sin gård där han tar sig an den näst intill omöjliga uppgiften att träna hundarna till att bli perfekta husdjur. Hans förhoppning är att de sedan ska bli adopterade.Del 12 av 26. Dagens program tittar på några av de mest dramatiska förändringarna Brandon har lyckats med.
Tuesday (15/9)
TV4
13:55-14:25

Lucky dog - en andra chans

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Djurtränaren Brandon McMillan besöker olika djurhem för att hjälpa hundar som ingen vill ha. Han tar dem med till sin gård där han tar sig an den näst intill omöjliga uppgiften att träna hundarna till att bli perfekta husdjur. Hans förhoppning är att de sedan ska bli adopterade.Del 11 av 26. Den niomånader gamla rottweilerblandningen Bando förbereds för kunna fungera på ett kontor.
Monday (14/9)
TV4
13:55-14:25

Lucky dog - en andra chans

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Djurtränaren Brandon McMillan besöker olika djurhem för att hjälpa hundar som ingen vill ha. Han tar dem med till sin gård där han tar sig an den näst intill omöjliga uppgiften att träna hundarna till att bli perfekta husdjur. Hans förhoppning är att de sedan ska bli adopterade.Del 10 av 26. En fotograf söker efter en maskot till sitt företag och blir intresserad av den tvåårige hunden Wilson. Men frågan är om Wilson har vad som krävs för att bli supermodell.