Vilken kanal visar Prinsessan Leonores dop?

Gamla visningar

Monday (9/6)
SVT World
02:00-03:00

Prinsessan Leonores dop

Sammanfattning från tidigare i dag. Från prinsessan Leonores dop tidigare i dag i Drottningholms slottskyrka. Även i SVT1 9/6. Textat sid. 199.
Sunday (8/6)
SVT1
20:00-21:00

Prinsessan Leonores dop

Sammanfattning från tidigare i dag. Från prinsessan Leonores dop tidigare i dag i Drottningholms slottskyrka. HD. Även i SVT1 9/6. Textat sid. 199.
Sunday (8/6)
SVT World
11:15-14:30

Prinsessan Leonores dop

Prinsessan Leonore, dotter till prinsessan Madeleine och Christopher O'Neill, döps i Drottningholms slottskyrka. Dopet förrättas av ärkebiskop Anders Wejryd assisterad av överhovpredikant Lars-Göran Lönnermark och pastor i Kungl. Hovförsamlingen Michael Bjerkhagen. Inbjudna gäster är den närmaste familjen, representanter för riksdag, regering och det officiella Sverige. Prinsessan Leonore kommer att döpas i samma klänning som prinsessan Estelle döptes i och dopvattnet hämtas från en källa på Öland. Programmet leds av Ebba Kleberg von Sydow och Mikael Leijnegard.
Sunday (8/6)
SVT1
11:15-14:30

Prinsessan Leonores dop

Prinsessan Leonore, dotter till prinsessan Madeleine och Christopher O'Neill, döps i Drottningholms slottskyrka. Dopet förrättas av ärkebiskop Anders Wejryd assisterad av överhovpredikant Lars-Göran Lönnermark och pastor i Kungl. Hovförsamlingen Michael Bjerkhagen. Inbjudna gäster är den närmaste familjen, representanter för riksdag, regering och det officiella Sverige. Prinsessan Leonore kommer att döpas i samma klänning som prinsessan Estelle döptes i och dopvattnet hämtas från en källa på Öland. Programmet leds av Ebba Kleberg von Sydow och Mikael Leijnegard. HD.