Vilken kanal visar Musketörerna?

Gamla visningar

Wednesday (23/9)
Sjuan
02:00-03:05

Musketörerna

Brittisk dramaserie från 2015. Musketörerna d'Artagnan, Athos, Aramis och Porthos kämpar för rättvisa i 1600-talets Paris och är beredda att skydda kungen och drottningen till varje pris. När greve Rochefort anländer till hovet verkar de ha fått ännu en motståndare att ta itu med.Del 10 av 10. Säsongsavslutning. Musketörerna måste till varje pris rädda Frankrike undan Rocheforts förrädiska planer. Porthos försöker lura den spanske mästerspionen till Paris för att bevisa för kungen att han är en förrädare medan Athos och d'Artagnan måste rädda Constance undan en säker död.
Tuesday (22/9)
Sjuan
02:00-03:05

Musketörerna

Brittisk dramaserie från 2015. Musketörerna d'Artagnan, Athos, Aramis och Porthos kämpar för rättvisa i 1600-talets Paris och är beredda att skydda kungen och drottningen till varje pris. När greve Rochefort anländer till hovet verkar de ha fått ännu en motståndare att ta itu med.Del 9 av 10. När drottningen anklagas för förräderi måste musketörerna sätta sina egna liv på spel. De för henne till en säker plats utanför slottet medan de försöker bevisa att Rochefort är en spansk spion. Men det står snart klart att Rocheforts inflytande sträcker sig längre än de kunnat ana.
Friday (18/9)
Sjuan
02:00-03:05

Musketörerna

Brittisk dramaserie från 2015. Musketörerna d'Artagnan, Athos, Aramis och Porthos kämpar för rättvisa i 1600-talets Paris och är beredda att skydda kungen och drottningen till varje pris. När greve Rochefort anländer till hovet verkar de ha fått ännu en motståndare att ta itu med.Del 8 av 10. Porthos får reda på sanningen om sina föräldrar och kräver svar av den man som visar sig vara hans pappa. I takt med att han lär sig mer om sitt förflutna börjar Porthos tvivla på att han verkligen hör hemma hos musketörerna. Men musketörerna misstänker att allt inte står rätt till.
Thursday (17/9)
Sjuan
02:00-03:10

Musketörerna

Brittisk dramaserie från 2015. Musketörerna d'Artagnan, Athos, Aramis och Porthos kämpar för rättvisa i 1600-talets Paris och är beredda att skydda kungen och drottningen till varje pris. När greve Rochefort anländer till hovet verkar de ha fått ännu en motståndare att ta itu med.Del 7 av 10. Kungens kusin anfalls i ett bakhåll när hon är under musketörernas beskydd på en resa till Sverige. Vid ankomsten är det meningen att hon ska ingå ett politiskt äktenskap. Musketörerna försöker ta reda på vem som ligger bakom dådet men det står snart klart att fler kan vara i fara.
Wednesday (16/9)
Sjuan
02:00-03:10

Musketörerna

Brittisk dramaserie från 2015. Musketörerna d'Artagnan, Athos, Aramis och Porthos kämpar för rättvisa i 1600-talets Paris och är beredda att skydda kungen och drottningen till varje pris. När greve Rochefort anländer till hovet verkar de ha fått ännu en motståndare att ta itu med.Del 6 av 10. Den aktade astronomen Marmion bjuder in det kungliga hovet till sitt imponerande observatorium för att ta del av en solförmörkelse. Musketörerna och Rochefort eskorterar kungligheterna men de anar inte vad som väntar dem.
Tuesday (15/9)
Sjuan
02:00-03:10

Musketörerna

Brittisk dramaserie från 2015. Musketörerna d'Artagnan, Athos, Aramis och Porthos kämpar för rättvisa i 1600-talets Paris och är beredda att skydda kungen och drottningen till varje pris. När greve Rochefort anländer till hovet verkar de ha fått ännu en motståndare att ta itu med.Del 5 av 10. När Athos kidnappas och förs till sitt gods i staden Pinon beger sig musketörerna ut för att hitta honom. De hamnar mitt i en sammandrabbning med baron Renard, som bestämt sig för att lägga beslag på området. Mitt i allt möter Athos en gammal vän som får honom att ta itu med sitt förflutna.
Friday (11/9)
Sjuan
02:00-03:05

Musketörerna

Brittisk dramaserie från 2015. Musketörerna d'Artagnan, Athos, Aramis och Porthos kämpar för rättvisa i 1600-talets Paris och är beredda att skydda kungen och drottningen till varje pris. När greve Rochefort anländer till hovet verkar de ha fått ännu en motståndare att ta itu med.Del 4 av 10. Musketörerna tar sig an Emilie av Duras, en kvinna som hävdar att gud ger henne syner där han uppmanar henne att samla sina tusentals följare och inleda ett krig mot Spanien. Ryktet sprider sig snabbt om Emilies syner och orsakar upplopp. Nu måste Aramis stoppa henne innan kriget är ett faktum.
Thursday (10/9)
Sjuan
02:00-03:05

Musketörerna

Brittisk dramaserie från 2015. Musketörerna d'Artagnan, Athos, Aramis och Porthos kämpar för rättvisa i 1600-talets Paris och är beredda att skydda kungen och drottningen till varje pris. När greve Rochefort anländer till hovet verkar de ha fått ännu en motståndare att ta itu med.Del 3 av 10. Den spanske generalen Tariq Alaman vill ge musketörerna receptet på ett högpotent krut i utbyte mot att de hjälper honom att rädda hans kidnappade dotter. Musketörerna dras snart in i politikens skuggsida med snåriga handelsförbindelser med Spanien.
Wednesday (9/9)
Sjuan
02:05-03:10

Musketörerna

Brittisk dramaserie från 2015. Musketörerna d'Artagnan, Athos, Aramis och Porthos kämpar för rättvisa i 1600-talets Paris och är beredda att skydda kungen och drottningen till varje pris. När greve Rochefort anländer till hovet verkar de ha fått ännu en motståndare att ta itu med.Del 2 av 10. Kung Louis begär att få prova på livet som en bekymmersfri undersåte, men kvällens förnöjelser förvandlas plötsligt till en mardröm när han och d'Artagnan kidnappas. Ovetande om deras rätta identitet antar kidnapparna att de är vanliga dödliga och planerar att sälja dem till Spanien som slavar.
Tuesday (8/9)
TV4
02:05-03:10

Musketörerna

Brittisk dramaserie från 2015. Musketörerna d'Artagnan, Athos, Aramis och Porthos kämpar för rättvisa i 1600-talets Paris och är beredda att skydda kungen och drottningen till varje pris. När greve Rochefort anländer till hovet verkar de ha fått ännu en motståndare att ta itu med.Del 1 av 10. Reprisstart. Musketörerna får i uppdrag att hämta hem greve Rochefort, kardinalens man i Madrid. Han kan berätta att general De Foix har tagits till fånga, mannen som ligger bakom Frankrikes militära strategi gentemot Spanien. Nu måste musketörerna rädda De Foix innan det är för sent.