Vilken kanal visar Hela England bakar - vinnarspecial?

Gamla visningar

Friday (2/1)
TV4
13:00-14:05

Hela England bakar - Vinnarspecial

Brittisk matlagningsserie. Här tävlar deltagarna om att bli Storbritanniens bästa amatörbagare. De ställs inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka får den som klarat sig sämst åka hem tills det bara finns en vinnare kvar.
Tuesday (28/10)
Sjuan
19:00-20:00

Hela England bakar - Vinnarspecial

Brittiskt matprogram. Här tävlar deltagarna om att bli Storbritanniens bästa amatörbagare. De ställs inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka får den som klarat sig sämst åka hem tills det bara finns en vinnare kvar.|Brittiskt matprogram. Här tävlar deltagarna om att bli Storbritanniens bästa amatörbagare. De ställs inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka får den som klarat sig sämst åka hem tills det bara finns en vinnare kvar.
Tuesday (3/6)
TV4
15:55-17:00

Hela England bakar - vinnarspecial

Brittiskt matlagningsprogram från 2012. Tolv deltagare tävlar om att bli Storbritanniens bästa amatörbagare. De ställs inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka får den som klarat sig sämst åka hem och till slut finns det bara en vinnare kvar. Programledare är Mel Giedroyc och Sue Perkins.Del 12 av 14. Säsongsavslutning. Ett år har gått och nu är det dags att återse deltagarna från den andra säsongen av Hela England bakar. De berättar om hur det var att tävla mot varandra och att dömas av Mary Berry och Paul Hollywood. Frågan är också om deras medverkan i tävlingen har förändrat deras liv.