Vilken kanal visar Obduktion?

Gamla visningar

Sunday (31/5)
TV4 Fakta
20:00-21:00

Obduktion

Brittisk dokumentärserie från 2013. Michael Jackson, Whitney Houston och Anna Nicole Smith är tre kändisar som gått en oväntad och tragisk död till mötes. Många har spekulerat kring hur de dog men sanningen finns i obduktionsprotokollet. Här framgår exakt vad som bragde dem om livet och hur och varför det hände.Del 3 av 3. Säsongsavslutning. Anna Nicole Smith gick bort endast 39 år gammal på grund av en överdos av receptbelagda medel. Hon upptäcktes av tidningen Playboy och blev känd över hela världen. Men det var hennes äktenskap med den 89-årige miljardären Howard Marshall som skapade mest rubriker.
Sunday (24/5)
TV4 Fakta
20:00-21:00

Obduktion

Brittisk dokumentärserie från 2013. Michael Jackson, Whitney Houston och Anna Nicole Smith är tre kändisar som gått en oväntad och tragisk död till mötes. Många har spekulerat kring hur de dog men sanningen finns i obduktionsprotokollet. Här framgår exakt vad som bragde dem om livet och hur och varför det hände.Del 2 av 3. Artisten Whitney Houston dog på ett hotell i Hollywood 48 år gammal. Obduktionen avslöjade att hon hade skador på lever och hjärta orsakat av alkohol, rökning och droger. Programmet granskar obduktionsprotokollet och visar hur den stora stjärnans missbruk till slut tog hennes liv.
Sunday (17/5)
TV4 Fakta
20:00-21:00

Obduktion

Brittisk dokumentärserie från 2013. Michael Jackson, Whitney Houston och Anna Nicole Smith är tre kändisar som gått en oväntad och tragisk död till mötes. Många har spekulerat kring hur de dog men sanningen finns i obduktionsprotokollet. Här framgår exakt vad som bragde dem om livet och hur och varför det hände.Del 1 av 3. Reprisstart. Popartisten Michael Jackson dog plötsligt vid 50 års ålder och patologen Richard Sheperd var den som utförde hans obduktion. Resultatet från obduktionen visar att Michael var i dålig form. Men det som till slut tog hans liv var ett missbruk av mediciner mot hans sömnsvårigheter.
Sunday (10/5)
TV4 Fakta
20:00-21:00

Obduktion

Brittisk dokumentärserie från 2014. Michael Hutchence, Karen Carpenter och Brittany Murphy dog alla tre oväntat och tragiskt. Många har spekulerat kring omständigheterna runt dödsfallen men sanningen finns i obduktionsprotokollet. Patologen Richard Shepherd går igenom rapporterna för att förklara exakt vad som hände.Del 3 av 3. Säsongsavslutning. Obducenten Richard Shepherd undersöker obduktionsprotokollet efter rockstjärnan Karen Carpenters död. Hennes bortgång 1983 ökade medvetenheten om ätstörningar som anorexi. Doktor Shepherd menar att dolda problem med drogmissbruk också kan ha bidragit till hennes död.
Sunday (3/5)
TV4 Fakta
20:00-21:00

Obduktion

Brittisk dokumentärserie från 2014. Michael Hutchence, Karen Carpenter och Brittany Murphy dog alla tre oväntat och tragiskt. Många har spekulerat kring omständigheterna runt dödsfallen men sanningen finns i obduktionsprotokollet. Patologen Richard Shepherd går igenom rapporterna för att förklara exakt vad som hände.Del 2 av 3. Obducenten Richard Shepherd undersöker obduktionsprotokollet efter skådespelerskan Brittany Murphys död. Hon dog 2005 i lunginflammation som också krävde hennes makes liv. Doktor Shepherd återskapar hennes sista dagar och frågar sig om hennes död hade kunnat förhindrats.
Sunday (26/4)
TV4 Fakta
20:00-21:00

Obduktion

Brittisk dokumentärserie från 2014. Michael Hutchence, Karen Carpenter och Brittany Murphy dog alla tre oväntat och tragiskt. Många har spekulerat kring omständigheterna runt dödsfallen men sanningen finns i obduktionsprotokollet. Patologen Richard Shepherd går igenom rapporterna för att förklara exakt vad som hände.Del 1 av 3. Reprisstart. Obducenten Richard Shepherd undersöker obduktionsprotokollet och den toxikologiska rapporten efter Michael Hutchences död. Den australiske INXS-sångaren begick självmord i Sydney 1997 och Doktor Shepherd försöker få en bild av hans sinneslag i de sista stunderna av hans liv.
Wednesday (4/6)
TV4
21:00-22:00

Obduktion

Brittisk dokumentärserie från 2013. Michael Jackson, Whitney Houston och Anna Nicole Smith är tre kändisar som oväntat och tragiskt dött. Många har spekulerat kring hur de dog men sanningen finns i obduktionsprotokollet. Här framgår exakt vad som bragde dem om livet och hur och varför det hände.Del 1 av 3. Kungen av pop Michael Jacksons dog plötsligt vid 50 års ålder och patologen Richard Sheperd var den som utförde hans obduktion. Bevisen från obduktionen visar att Michael var i dålig form. Men det som till slut tog hans liv var ett missbruk av mediciner mot hans sömnsvårigheter.