När börjar Jordens første dyr?

Gamla visningar

Sunday (18/8)
DR2
16:05-17:00

Jordens første dyr

Igennem de sidste 50 år har den legendariske britiske tv-mand David Attenborough rejst verden rundt og fortalt om naturen i al dens mangfoldighed, men i denne skelsættende serie går han tilbage i tiden for at fortælle om de allerførste dyr på jorden. Her følger vi ham på denne skelsættende rejse jorden rundt for at finde de første dyreformer og deres bemærkelsesværdige udvikling.
Sunday (18/8)
DR2
15:05-16:05

Jordens første dyr

Igennem de sidste 50 år har den legendariske britiske tv-mand David Attenborough rejst verden rundt og fortalt om naturen i al dens mangfoldighed, men i denne skelsættende serie går han tilbage i tiden for at fortælle om de allerførste dyr på jorden. Attenborough fortsætter sin jagt på de første dyr i Rocky Mountains i Canada, hvor fossiler dokumenterer en mangfoldighed af dyr, der ikke er set hverken før eller siden. På rejsen videre til Nordafrika, de australske regnskove og Skotlands østkyst, afdækker Attenborough, hvordan dyrene udviklede sig til at erobre ikke alene havene, men også landjorden og luften.
Sunday (18/8)
DR2
14:05-15:05

Jordens første dyr

Igennem de sidste 50 år har den legendariske britiske tv-mand David Attenborough rejst verden rundt og fortalt om naturen i al dens mangfoldighed, men i denne skelsættende serie går han tilbage i tiden for at fortælle om de allerførste dyr på jorden. Attenboroughs rejse tilbage begynder i en skov nær hans barndomshjem i Leicester, hvor et opsigtsvækkende fossilfund ændrede vores forståelse af udviklingen af komplekst liv. Her fra går rejsen videre over Newfoundlands tågede kyst til den australske ødemark, hvor Attenborough afdækker de tidligste former for dyreliv, der eksisterede på jorden.