Vilken kanal visar Hollywood Scandals?

Gamla visningar

Sunday (7/6)
Kanal 11
15:05-16:05

Hollywood Scandals: Hollywood Scandals - 109

I detta avsnitt: På grund av familjen hamnade Robert Downey, Jr på en skandalös väg som han nästan aldrig återhämtade sig från. Men om det inte vore för familjen hade han kanske aldrig klarat sig ur den livsfarliga nedåtgående spiralen. Den hypnotiska skådespelaren förvandlades till enastående - och bevisade att det inte är omöjligt att återhämta sig från ens den mörkaste av Hollywoodskandaler. Vi möter den mörka sidan av Drömfabriken. Skandalerna i Hollywood säljer inte bara sälja filmer och TV, utan de sitter i generna på staden som inte har några gränser - särskilt när det handlar om kändisar. Från offentliga härdsmältor till privata angelägenheter, dessa berättelser dominerar och definierar Drömfabriken. Varje last är en rubrik och varje stjärna har en roll att spela. Berättare: Josh Goodman. Amerikansk reportageserie från 2013. Originaltitel: Hollywood Scandals.
Sunday (31/5)
Kanal 11
15:05-16:05

Hollywood Scandals: Hollywood Scandals - 110

I detta avsnitt: När döden drabbar Hollywood är skandalerna aldrig långt borta. Oavsett om det är en inspelningsolycka, misstänkta händelser eller personliga tragedier så finns det ingenting som är heligt för medierna. Hollywoods mest ödesdigra kapitel visar att staden inte bara är glitter och glamour, och att framgångens baksida alltid lurar runt hörnet. Vi möter den mörka sidan av Drömfabriken. Skandalerna i Hollywood säljer inte bara sälja filmer och TV, utan de sitter i generna på staden som inte har några gränser - särskilt när det handlar om kändisar. Från offentliga härdsmältor till privata angelägenheter, dessa berättelser dominerar och definierar Drömfabriken. Varje last är en rubrik och varje stjärna har en roll att spela. Berättare: Josh Goodman. Amerikansk reportageserie från 2013. Originaltitel: Hollywood Scandals.
Saturday (30/5)
Kanal 11
13:10-14:10

Hollywood Scandals: Hollywood Scandals - 108

I detta avsnitt: Whitney Houston var en gång USAs prinsessa, men hennes karriär var kantad av skandaler - droger, divabeteende och rykten om en homosexuell affär. Men en sorglig sanning dolde sig bakom skandalerna, Whitney Houston kunde inte vara den person hon egentligen ville vara. Och den omänskliga pressen på henne skulle leda till hennes tragiska död. Vi möter den mörka sidan av Drömfabriken. Skandalerna i Hollywood säljer inte bara sälja filmer och TV, utan de sitter i generna på staden som inte har några gränser - särskilt när det handlar om kändisar. Från offentliga härdsmältor till privata angelägenheter, dessa berättelser dominerar och definierar Drömfabriken. Varje last är en rubrik och varje stjärna har en roll att spela. Berättare: Josh Goodman. Amerikansk reportageserie från 2013. Från Kanal 11 24/5. Originaltitel: Hollywood Scandals.
Sunday (24/5)
Kanal 11
15:05-16:05

Hollywood Scandals: Hollywood Scandals - 108

I detta avsnitt: Whitney Houston var en gång USAs prinsessa, men hennes karriär var kantad av skandaler - droger, divabeteende och rykten om en homosexuell affär. Men en sorglig sanning dolde sig bakom skandalerna, Whitney Houston kunde inte vara den person hon egentligen ville vara. Och den omänskliga pressen på henne skulle leda till hennes tragiska död. Vi möter den mörka sidan av Drömfabriken. Skandalerna i Hollywood säljer inte bara sälja filmer och TV, utan de sitter i generna på staden som inte har några gränser - särskilt när det handlar om kändisar. Från offentliga härdsmältor till privata angelägenheter, dessa berättelser dominerar och definierar Drömfabriken. Varje last är en rubrik och varje stjärna har en roll att spela. Berättare: Josh Goodman. Amerikansk reportageserie från 2013. Även Kanal 11 30/5. Originaltitel: Hollywood Scandals.
Sunday (17/5)
Kanal 11
15:05-16:05

Hollywood Scandals: Hollywood Scandals - 105

I detta avsnitt: USAs bad boy Charlie Sheen har kallats narkoman, alkoholist och kvinnokarl. Han har ständigt tänjt på Hollywoods gränser, och gjort sånt som skulle ha kraschat karriären för andra stjärnor. Men han fortsätter att komma tillbaka, starkare än någonsin. Vad är det med Charlie Sheen som gör att han alltid landar på fötterna? Vi möter den mörka sidan av Drömfabriken. Skandalerna i Hollywood säljer inte bara sälja filmer och TV, utan de sitter i generna på staden som inte har några gränser - särskilt när det handlar om kändisar. Från offentliga härdsmältor till privata angelägenheter, dessa berättelser dominerar och definierar Drömfabriken. Varje last är en rubrik och varje stjärna har en roll att spela. Berättare: Josh Goodman. Amerikansk reportageserie från 2013. Originaltitel: Hollywood Scandals.
Saturday (9/5)
Kanal 5
05:10-06:00

Hollywood Scandals: Hollywood Scandals - 107

I detta avsnitt: Uppmärksammade gripanden och juridiska snedsteg har blivit Hollywoods nya besatthet - och alla är ivriga att döma från åskådarplats. Vartefter tekniken har utvecklats inkräktar media mer än någonsin på stjärnornas privatliv. Arrestbilder, rättegångar och smutsig byk blottas för allmänheten - och skapar en kändis värsta mardröm. Vi möter den mörka sidan av Drömfabriken. Skandalerna i Hollywood säljer inte bara sälja filmer och TV, utan de sitter i generna på staden som inte har några gränser - särskilt när det handlar om kändisar. Från offentliga härdsmältor till privata angelägenheter, dessa berättelser dominerar och definierar Drömfabriken. Varje last är en rubrik och varje stjärna har en roll att spela. Berättare: Josh Goodman. Amerikansk reportageserie från 2013. Från Kanal 5 3/5. Originaltitel: Hollywood Scandals.
Sunday (3/5)
Kanal 5
13:40-14:40

Hollywood Scandals: Hollywood Scandals - 107

I detta avsnitt: Uppmärksammade gripanden och juridiska snedsteg har blivit Hollywoods nya besatthet - och alla är ivriga att döma från åskådarplats. Vartefter tekniken har utvecklats inkräktar media mer än någonsin på stjärnornas privatliv. Arrestbilder, rättegångar och smutsig byk blottas för allmänheten - och skapar en kändis värsta mardröm. Vi möter den mörka sidan av Drömfabriken. Skandalerna i Hollywood säljer inte bara sälja filmer och TV, utan de sitter i generna på staden som inte har några gränser - särskilt när det handlar om kändisar. Från offentliga härdsmältor till privata angelägenheter, dessa berättelser dominerar och definierar Drömfabriken. Varje last är en rubrik och varje stjärna har en roll att spela. Berättare: Josh Goodman. Amerikansk reportageserie från 2013. Även Kanal 5 8/5. Originaltitel: Hollywood Scandals.
Friday (9/1)
Kanal 11
17:05-18:05

Hollywood Scandals: Hollywood Scandals - 104

I detta avsnitt: Han var "King of Pop". Men Michael Jacksons karriär var kantad av skandaler. Han blev lika omskriven för sin karriär som för sitt udda beteende, sina många plastikoperationer, och sitt drogberoende. Det överväldigande trycket att lyckas ledde till den största skandalen av alla - och hans tidiga död. Vi möter den mörka sidan av Drömfabriken. Skandalerna i Hollywood säljer inte bara sälja filmer och TV, utan de sitter i generna på staden som inte har några gränser - särskilt när det handlar om kändisar. Från offentliga härdsmältor till privata angelägenheter, dessa berättelser dominerar och definierar Drömfabriken. Varje last är en rubrik och varje stjärna har en roll att spela. Berättare: Josh Goodman. Amerikansk reportageserie från 2013. Originaltitel: Hollywood Scandals.
Thursday (8/1)
Kanal 11
17:05-18:05

Hollywood Scandals: Hollywood Scandals - 103

I detta avsnitt: Michael Jackson var en av de mest framgångsrika underhållarna genom tiderna, men hans liv var kantat av skandaler. Hans fixering vid barn ansågs av vissa som oskyldig, men av andra som störande och han anklagades flera gånger för övergrepp mot barn. Jacksons besatthet berodde på en önskan att återfå en barndom han aldrig hade. Vi möter den mörka sidan av Drömfabriken. Skandalerna i Hollywood säljer inte bara sälja filmer och TV, utan de sitter i generna på staden som inte har några gränser - särskilt när det handlar om kändisar. Från offentliga härdsmältor till privata angelägenheter, dessa berättelser dominerar och definierar Drömfabriken. Varje last är en rubrik och varje stjärna har en roll att spela. Berättare: Josh Goodman. Amerikansk reportageserie från 2013. Originaltitel: Hollywood Scandals.
Tuesday (30/12)
Kanal 11
13:45-14:40

Hollywood Scandals: Hollywood Scandals - 110

I detta avsnitt: När döden drabbar Hollywood är skandalerna aldrig långt borta. Oavsett om det är en inspelningsolycka, misstänkta händelser eller personliga tragedier så finns det ingenting som är heligt för medierna. Hollywoods mest ödesdigra kapitel visar att staden inte bara är glitter och glamour, och att framgångens baksida alltid lurar runt hörnet. Vi möter den mörka sidan av Drömfabriken. Skandalerna i Hollywood säljer inte bara sälja filmer och TV, utan de sitter i generna på staden som inte har några gränser - särskilt när det handlar om kändisar. Från offentliga härdsmältor till privata angelägenheter, dessa berättelser dominerar och definierar Drömfabriken. Varje last är en rubrik och varje stjärna har en roll att spela. Berättare: Josh Goodman. Amerikansk reportageserie från 2013. Från Kanal 11 28/12. Originaltitel: Hollywood Scandals.